Усмивчице, много ти е добре графиката, стискам палци за положителен резултат
Калия, големи вкусотии си ни поднесла, аз като Синеочка, напоследък много налитам на пусти сладолед, а никога не съм му била фен... Аз обичам тези на клечка --> магнум двоен шоколад ми е любим
Аделия, как може след овулация, с ремонти да се занимаваш, ще ти дърпам ушите
Павла, страхотни новини, весело изкарване на сватбата и чакаме с нетърпение да се присъединиш обратно в редиците на бебеправещите.
За фонда искам да кажа, че 9 месеца е добре, в сравнение с други държави. В Англия над 42 НЯМАШ право на НИКАКВО финансиране, също и ако си под 42, но с наднормено тегло (BMI трябва да е под 30 иначе гориш). За направление се чака около 2-3 месеца, веднъж заведен ли си в клиниката, почват с безплатните изследвания --> по едно изследване на 3-4 месеца. Общо "изследването" или както те го наричат "infertility investigation" продължава около година и половина - две. След което комисия те одобрява за безплатни АРТ (3 инсеминации + 1 инвитро, всичко друго се доплаща/плаща). Като те одобрят, те слагат в списък с чакащи, за всски район е различно дълъг списъка. Аз преди години в Уимбълдън, чаках 3 години и половина. И преди това около 2 години изследвания, та общо 5 години и половина за един безплатен опит. Та 9 месеца ми се виждат нищожни на фона на чакането в Англия.
Да не забравяме, че има двойки, без репродуктивни проблеми, който бебе правят по над 12 месеца, за постигането на бременност. Всеки иска веднага --> и при всички ни ще стане (рано или късно)
това е най-важно, а не колко време е отнело. Аз бебеправя 13та година без резултат... Малко съм полудяла, но НЕ съм се предала
За плочки и ремонти --> обичам светли цветове, синьо и тюркоазено за баня (мозайка) или черно и бяло
навсякъде другаде обичам паркет
Калия, ти като правиш пица, всичко сама ли приготвяш? И аз по едно време имах пица вълна и правех пица всски петък...ох, че я обичам
свга я правя с картофено пюре или ориз вместо блат, че се пазя от глутен :/
Далинда, кое е селото?
Хубав ден на всички