Здравейте и от мен. Днес голямо хайманосване , хайманосвам. С една приятелка с бебе ми мина деня. Успях да отметна и аз някои важни задачи, като яденето на сладолед
На финала много взех да го уважавам тоя сладолед.
Петя,браво за изследванията сега чакаме и скорошни резултати от фонда. Аз не съм много наясно, но до колко време след като си одобрен получаваш финансиране? И това финансиране всичко ли покрива или доплащаш?
Смайли, ми то Раднево близо до нас бе. Има няма 70-80 км, ако не бях толкова напред с материала можеше да запаля Тъпото( моя Фиат) и да дойда да се запознаем
Впрочем момичета в Раднево има една клиника за хора с душевни проблеми. Ако
някой има нужда ..
Това последното не знам защо го написах, може би е породено от снощи.
Джина, ти к'во си се скатавала досега. Ще кажеш , че ти кекс не ядеш
Аделия, айде бе двете с Детенцето тоя месец да ви пращаме в Темата на Бременните.
Маки , съгласна съм с теб за лекарите...донякъде. Според мен в наши дни да попаднеш на добър лекар е и доза късмет. Моят джи пи е селски лекар... 39 набор, ама все ходи по някакви семинари и не е спрял да чете и да се развива. В него харесва и факта, че изписва АБ само в краен случай и подхожда изключително отговорно към прегледите - веднъж ми се накара, че не съм си вземала направление за гинеколог цяла година( това беше в бурните години, когато още не мислехме за бебе). Моля се, Бог да му даде дълги години живот, че такъв лекар джи пи едва ли ще срещнем скоро.
Аз нямам против това, че някои лекари не са комоетентни достатъчно, имам против това, че ти губят времето и не те насочват към правилния специалист. За мен е по-достойно да ми каже, не мога да ти помогна, отколкото да ме ползват за опитно зайче.