Калия, мисълта ми беше, че явно хормоните ти са разбъркани (къс, дълъг, къс цикъл + тироидните), но точно затова продължавай с Агнеса и игликата + Вит Б 6 за удължаване на ЛФ (както Синеочка каза, късичка е твоята),това за Б6 го казвам сигурно за 100тен път, но няма да спра да го повтарям, докато всички момичета с тънки лигавици и къси ЛФ не започнат ДА ПИЯТ по 30-100мг Б 6 на ДЕН!!!!
Според мен няма никакъв смисъл да пускаш репродуктивни хормони още, защото е ясно, че са поразбъркани, не си давай парите. Изчакай 2-3 месеца, приемай всички добавки и витамини, стой далеч от шумни партита, сватби, стрес и почерпки, ДАНО се по нормализират хормоните и АКО не си бременна до 2-3 месеца, чак тогава иди да ги изследваш.
Знам, че много искаш да се случи още сега, то и аз, а и другите искат, но ако дадеш 100 лв за хормони, и излезнат разбъркани, с какво ще помогне това? Няма лекарство за разбъркани хормони, по скоро ИМА, но то е в баланса на стрес, храна, много вода, и почвай с витамините
кю 10 за подобряване на яйцеклетките също вземи
Вит Д ако не взимаш, го почвай и него, той и селенът са обикновено в недостиг на страдащите от ЩЖ. Ако искаш си пусни изследване за Вит Д да се види дали имаш дефицит
Така мисля аз, вкарай нивата на витамините и хормоните в норма и тогава пускай репродуктивните
Ще видиш, че Всичко ще бъде НАРЕД
цун-гуш