0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nianaa

• **
  • 107
  • Sometimes dreams come true!
Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #620 -: Август 24, 2015, 14:37:52 pm »
Синеочка аз също не съм искала да засегна никой. Просто виждам как момичетата се борят със зъби и нокти за двете чертички...включително и аз. И изведнъж св появява някоя девойка на която искаш да помогнеш но когато тя сама не си помага нама как просто.... Спирам и аз до тук ! Сори ако съм обидила някой  :bighug:
Хайде да не кажете че ми се свиди ви ръсвам едно късметлийско със син близнашки прашец :D
 :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
*
« Отговор #621 -: Август 24, 2015, 14:41:07 pm »
Кати, така са ми казвали, аз нямам опит. Така ми споделиха две познати, които нямат общо по между си т.е. не се познават. Но ми направи впечатление, че и двете използваха сравнението с ковчег. Затова го казах. А иначе искрено се надявам при Кали да е мине леко. Тя и Далинда беше казала, че не е болка за умиране т.е. неприятно е, но се преживява.
А това за ръката си мислех, че все може някой да е до теб и да ти говори най-малкото. Всд пак какво правят с хора, на които не им понасят тесни пространства?

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #622 -: Август 24, 2015, 15:13:04 pm »
На хора с клаусторфобия, а също и на малки деца слагат леки упойки. Това намерих сега :) Дано не се наложи и на мен да слагат, аз съм си паника по принцип :) хаххаа, техно парад :) ще го преживея някак, няма как. На какво ли не се подлагаме, какво ли не изтърпяваме ние жените...ох, сега се сетих, че имам да вадя мъдрец, ама нали не ме боли, трая си (да видим до кога).
Ниана, взимам си от твоя прашец, благодаря ти!
« Последна редакция: Август 24, 2015, 15:26:11 pm от Калия »
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #623 -: Август 24, 2015, 16:28:46 pm »
Привет и от мен!  :)
Аз съм била на ЯМР, няма нищо страшно. Само дето е скучно и не особено удобно :lol: Малко е шумно, но като си мислиш за хубави неща - времето бързо минава.
Калия, да, антралните фоликули гледахме. За прегледа - всичко е много добре при мен, но този месец ще пробваме с Кломифен цитрат (Клостилбегит). Предполагам, че знаете схемата - 5 дни 2*1. Другият понеделник отново съм на преглед. Да видим как върви стимулацията и дали и какво още ще пия или ще ми боцнат. Лигавицата естествено за момента почти я няма, но и това ще се оправи до овулацията. Дай Боже всичко да върви както трябва. Тези дни ще тренираме с бъркането и печенето на кекс, за да можем да се представим добре на "състезанието"  :lol
Като пребита съм от пътя, а няма почивка за мен. Пожелавам ви лек и спокоен остатък от деня!  :D

Quiet people have the loudest minds.
*
« Отговор #624 -: Август 24, 2015, 19:49:36 pm »
Калия, не се плаши от ЯМР, малко неприятно е, защото като се снима глава те вкарват целия, но все пак се търпи, 20 мин не са много. Упойка няма да ти сложат, освен ако не си я платиш, а за външна анестезия цената е около 200лв. ЯМР във Варна в терапията е много добър, нов е, а и е много важно кой го разчита. Иначе в София има прав ЯМР, а в Пловдив отворен, но не знам какви образи дават. Аз си правих преди 10 дена заради врата ми. До сега само мъже и деца упояват, така че- мислиш си нещо хубаво, слушаш си музиката, която ти пускат и седиш мирно :) Иначе няма как да пуснат някой с теб, даже и на деца не пускат родителите. Ако имаш въпроси с удоволствие ще ти отговоря. :)
« Отговор #625 -: Август 24, 2015, 19:57:37 pm »
И аз да кажа за моето ЯМР  :wink: Не е страшно. Може би само малко като влизаш вътре.
Имам спомен, че трябваше да стоя или само с отворени очи, или само със затворени - едно от двете, ама като не си спомням кое  :oops: И на мен ми правиха на главата. Времето минава вътре бързо.
Кали, прави го преди О, защото ако е след О и има бременност не е хубаво. А тук нали все сме бременни след О!  :P
*
« Отговор #626 -: Август 24, 2015, 20:00:34 pm »
Ако не се поставя контраст няма значение за бременност. ЯМР облъчването е като  на презокеански полет. За очите не знам, но не трябва да се мърда и мига много, затова е по- добре със затворени, а и така по- лесно се пренасяш на друго, по- хубаво място.
« Отговор #627 -: Август 24, 2015, 20:35:18 pm »
Аййй, момичета, благодаря ви много :) мен не ме е страх, честно. Повече ме мъчи въпроса КЪДЕ да го направя. За Варна разбрах, че много трудно (почти невъзможно) се записват часове. Като че ли клоня към Русе, Д-р Злателина Джендова.  И за Варна и за Русе прочетох хубави неща. Последната дума ще има ендокриноложката, като ида да си взема документите. Пък и не знам като почна да звъня за часове къде ще ме огрее, все пак, предполагам, че това направление (или каквото е там) ще има някаква давност, така, че може и да нямам чак толкова голям избор. Я да ви питам, като си записвам час трябва ли да посоча лекаря, който искам да разчита изследването или само да искам за ЯмР? Идея си нямам как става, де не ме увикат нещо, че и аз няма да замълча, хихи
*
« Отговор #628 -: Август 24, 2015, 20:37:16 pm »
Калия, мисълта ми беше, че явно хормоните ти са разбъркани (къс, дълъг, къс цикъл + тироидните), но точно затова продължавай с Агнеса и игликата + Вит Б 6 за удължаване на ЛФ (както Синеочка каза, късичка е твоята),това за Б6 го казвам сигурно за 100тен път, но няма да спра да го повтарям, докато всички момичета с тънки лигавици и къси ЛФ не започнат ДА ПИЯТ по 30-100мг Б 6 на ДЕН!!!!

Според мен няма никакъв смисъл да пускаш репродуктивни хормони още, защото е ясно, че са поразбъркани, не си давай парите. Изчакай 2-3 месеца, приемай всички добавки и витамини, стой далеч от шумни партита, сватби, стрес и почерпки, ДАНО се по нормализират хормоните и АКО не си бременна до 2-3 месеца, чак тогава иди да ги изследваш.

Знам, че много искаш да се случи още сега, то и аз, а и другите искат, но ако дадеш 100 лв за хормони, и излезнат разбъркани, с какво ще помогне това? Няма лекарство за разбъркани хормони, по скоро ИМА, но то е в баланса на стрес, храна, много вода, и почвай с витамините :) кю 10 за подобряване на яйцеклетките също вземи :) Вит Д ако не взимаш, го почвай и него, той и селенът са обикновено в недостиг на страдащите от ЩЖ. Ако искаш си пусни изследване за Вит Д да се види дали имаш дефицит :)

Така мисля аз, вкарай нивата на витамините и хормоните в норма и тогава пускай репродуктивните :) Ще видиш, че Всичко ще бъде НАРЕД :) цун-гуш
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #629 -: Август 24, 2015, 21:15:15 pm »
Права си маки, аз се отказах да пускам половите. Ендокриноложката каза, че като видим хипофизата тогава ще решим какво и как ще изследвам и пия. То наистина няма смисъл сега. Ще взема и Б6 и Кю10 и Селена. Всичко ще се нареди, вярвам! Благодаря ти още веднъж за всичко  :bighug:
Благодаря на ВСИЧКИ, за това, че сте толкова мили и отзивчиви и ме търпите такава, гуш!
« Отговор #630 -: Август 24, 2015, 22:10:41 pm »
Добър вечер.Аз се престраших  и си направих туко ощ един от ибейскипе тестове дето са с чмувствителност 10,и има много бледа розова черта,не вярвам на очите си  и няма да повярвам докато не направя другия в неделя и не ме види лекар..Не искам пак да остана разочарована..Съжалявам че изказвам отново страховете си,но имам нужда от вашата опора повече от всичко...Показах го на сестра ми,вика и аз  я виждам,но ме е страх да не е фалшива,или изпарителна.....Прегръщам ви....

« Отговор #631 -: Август 24, 2015, 22:29:35 pm »
Ооооммммммммммммммммммммммммммммм!
« Последна редакция: Август 24, 2015, 22:31:09 pm от Калия »
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #632 -: Август 24, 2015, 22:37:33 pm »
Калия, аз правих ЯМР в"Св. Анна" в София. Беше ми препоръчано от ендокриноложката, при която ходех. Според нея там бил най-хубавия, но трудно се записва час. Поне така беше аз като отидох. Това беше преди 4-5 години май. Трябва да погледна. Резултатът беше разчетен доколкото помня. Но трябва да погледна за по-сигурно. Ако имаш още въпроси- питай. Ще гледам утре да измъкна изследването.
Момичета, извинявайте, че днес не успях да ви обърна много внимание, не ми остана никакво време, а и съм много уморена. Утре със свежи сили ще ви пиша.
Пожелавам ви лека и спокойна вечер!
Оооооммммм  :wink:
« Последна редакция: Август 24, 2015, 22:44:12 pm от Starshine »

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #633 -: Август 24, 2015, 22:48:16 pm »
Момичет извинявайте , че така ви нахълтвам в темата , но искам само да ви кажа да спрете да се занимавате с Детенцето/Теди. Няма смисъл просто....каквото и да и кажете ще е глас в пустиня! Йоли го каза на няколко пъти, но много от вас я нападнаха. Сега за да е сценария още по цветущ...след доказаната О на Теди и след високия прогестерон, следва зацапването и бледата черта на теста за Б. Този филм го знаем вече от повече от година... Още веднъж се извинявам , но си мисля , че за нейно добро е никой да не и отговаря.
Късмет на всички пожелавам и нека темата ви се напълни с много положителни тестчета  :wink:
« Отговор #634 -: Август 24, 2015, 23:00:02 pm »
Момичет извинявайте , че така ви нахълтвам в темата , но искам само да ви кажа да спрете да се занимавате с Детенцето/Теди. Няма смисъл просто....каквото и да и кажете ще е глас в пустиня! Йоли го каза на няколко пъти, но много от вас я нападнаха. Сега за да е сценария още по цветущ...след доказаната О на Теди и след високия прогестерон, следва зацапването и бледата черта на теста за Б. Този филм го знаем вече от повече от година... Още веднъж се извинявам , но си мисля , че за нейно добро е никой да не и отговаря.
Късмет на всички пожелавам и нека темата ви се напълни с много положителни тестчета  :wink:
Ще я видим тази рабчота в Неделя,кой лъже и кой се опитва само да се дразни и злепоставя хората...Хубава вечер,не искам да си развалям настроениетго на 7 небе съм!

*
« Отговор #635 -: Август 24, 2015, 23:09:51 pm »
Оммм!
Две блондинки се наслаждават на красив залез.
- Обожавам природата - казва едната.
Другата се изумява:
- Учудвам се, мила. След всичко, което е направила с теб?!
Нали съм натурално блонди, викам да ви пусна един виц ;)
И..още един:
Брюнетка, блондинка и червенокоса решили да се подложат на детектора на лъжата.
Сяда брюнетката:
- Амии...аз мисля че съм красива..
- Пиууууу.
Сяда червенокосата:
- Амии... аз мисля, че съм красива...
- Пиууууу.
Идва блондинката:
-Ми... аз мисля....
- Пиуууууууууууу
« Последна редакция: Август 24, 2015, 23:12:05 pm от Синеочка »

*

Nianaa

• **
  • 107
« Отговор #636 -: Август 24, 2015, 23:28:29 pm »
Ммммдааааа  :D

« Отговор #637 -: Август 24, 2015, 23:37:54 pm »
Ммммдааааа  :D

Ще видишм мила дали лъжа на 30 всичко ще си злезе на 100 процента...Желая ти лека вечер и не се подигравай с мен защото не знаеш какво съм имала зад гърба си,не говоря само за опитите,ами и в живота ми като цяло.Но ще го споделя,а който иска да ме напада на 7 годишна възраст едва не загубих живота си в инцидент,имах счупен таз и куп кръвоизливи,с 1 тежка операция съм,и благодаряние на лекарите  и на Бог сега съм жива и пиша тук,2012 година си отиде жената която ми е давала майчина любов,угасна пред очите ми,в училище ме подиграваха заради външния ми вид,но не съм виновна аз че съм с обратна захапка,с времето когато имам възжмоност ще ходя при специалист.,и още куп неща,който не искам да споделям.Мисля че всеки има тежки моменти,съжалявам че трябваше да споделя мойте,но не ми оставихте избор.Това че понякога пиша неща който не се харесват на потребителките,е от това че нямам опит и нужното търпение,но се надявам искрено този тест да не лъже и в неделя да се потвърди.Не искам нито да се карам с някого,нито да правя интриги тук,знам че всички сме тук с една единствена цел да постигнем така желаната бременност,и ви обещавам от сега нататък да се държа  и отгворявам колкото се може по адекватно и човешки.Извинявам се за неудобстмото което съм причинила на момичетата,но без вас нямаше да знам  и това което сега знам,за това ви благодаря от сърце....Ако желаете ме приемете,да започнем на чисто,ако ли не ще си тръгна,но знайте че дължа много на вас!!!!!

*
« Отговор #638 -: Август 24, 2015, 23:46:20 pm »
http://www.hera.bg/s.php?n=2315 Намерих една много полезна статия :)
Теди, не нападай Нияна. Нищо лошо не ти е казала, а пуканките бяха за моите вицове  :wink:

*

Nianaa

• **
  • 107
« Отговор #639 -: Август 24, 2015, 23:50:43 pm »
Синеочка  :balk_5: