Добро утро, влиза да се оплача/похваля , че днес ми дойде (18-ти ден) ама този път си е хубаво, няма тън, мън
Изненадващо за мен без никакви, ама грам болка
те такова нещо не ми се беше случвало никога! Явно Агнеса и игликата все пак нещо са свършили. Чудя се дали да не спра Агнеса поне до като не направя всички изследвания...дали може допълнително да усложни нещата?!? Четох тук там, но на много разногласия попаднах...
Синеочка, как си днес?
Далинда, къде се губиш?
Криси, с теб какво става? Направи ли тест? Съжалявам ако съм пропуснала нещо, тези дни доста се изписа.
petqst, дано са ти хубави изследванията и детенце да се оправя по-бързо, че много е гадно като са болни слънцата.
Ария голяма почивка удари, ще се върнат трима, усещам
Starshine, защо те викат на преглед още докато си с м. Антрални фоликули ли ще гледате? Дано всичко е наред и да, нито ден не пропускайте, щом можете
маки още спи сигурно
Лилибел, хубаво е, че мислиш така за дома и за мъжа
Дано ви е останало време един за друг
Хора, аз никога до сега не съм чувала за тези Изохронични тонове, но си пуснах едно клипче в ютуб и хич не ми хареса. Смятам днес да намеря инфо и да чета за музикотерапията (едно време имах мерак да запиша такава магистратура). ако попадна на нещо интересно ще го споделя с вас.
Ако пропуснах някой, нека ме извини, още не съм пила кафе (половин час след еутирокса)!
Хубав ден и да пишете!