0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #600 -: Август 23, 2015, 23:49:42 pm »
Момичета, благодаря ви още веднъж за хубавите пожелания! Направихте деня ми специален.
Тази вечер сме на заведение(е, не е дискотека) и ми е много забавно. Даже си позволих една чашка бяло винце. Та минавам да ви кажа едно НАЗДРАВЕ.

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #601 -: Август 24, 2015, 09:34:23 am »
Честит рожден ден на патерици на Синеочка и на Павла. Да сте много здрави момичета :)
Аз съм от телефона, затова малко по-постно ще пиша  :lol:
Маки, селото е гр. Раднево.
Лили, тя и моята майка само за нея си и за нас поддържа градинката.
Много хубав ден на всички!
« Отговор #602 -: Август 24, 2015, 10:51:28 am »
Добро утро, влиза да се оплача/похваля , че днес ми дойде (18-ти ден) ама този път си е хубаво, няма тън, мън :(  Изненадващо за мен без никакви, ама грам болка  8O те такова нещо не ми се беше случвало никога! Явно Агнеса и игликата все пак нещо са свършили. Чудя се дали да не спра Агнеса поне до като не направя всички изследвания...дали може допълнително да усложни нещата?!? Четох тук там, но на много разногласия попаднах...
Синеочка, как си днес?
Далинда, къде се губиш?
Криси, с теб какво става? Направи ли тест? Съжалявам ако съм пропуснала нещо, тези дни доста се изписа.
petqst, дано са ти хубави изследванията и детенце да се оправя по-бързо, че много е гадно като са болни слънцата.
Ария голяма почивка удари, ще се върнат трима, усещам :)
Starshine, защо те викат на преглед още докато си с м. Антрални фоликули ли ще гледате? Дано всичко е наред и да, нито ден не пропускайте, щом можете :)
маки още спи сигурно ;)
Лилибел, хубаво е, че мислиш така за дома и за мъжа :) Дано ви е останало време един за друг ;)
Хора, аз никога до сега не съм чувала за тези Изохронични тонове, но си пуснах едно клипче в ютуб и хич не ми хареса. Смятам днес да намеря инфо и да чета за музикотерапията (едно време имах мерак да запиша такава магистратура). ако попадна на нещо интересно ще го споделя с вас.
Ако пропуснах някой, нека ме извини, още не съм пила кафе (половин час след еутирокса)!
Хубав ден и да пишете!
« Отговор #603 -: Август 24, 2015, 11:18:07 am »
Момичета резултата ми излезе Прогестерон 52.76nmol/
Забележка: РЕФЕРЕНТНИ ГРАНИЦИ :   
Progesteron :

Фоликуларна фаза ( 0.6 – 4.7 )
Лутеална фаза ( 5.3 – 86.0 )
Овулационен пик ( 2.40 – 9.4 )
Менопауза ( 0.30 – 2.50 )
Мъже ( 0.7 – 4.3 )   
Бременност :
І-во тримесечие ( 35.68 – 286.20 )
ІІ-ро тримесечие ( 81.25 – 284.29 )
ІІІ-то тримесечие ( 153.91 – 1343.55)
« Последна редакция: Август 24, 2015, 11:21:56 am от detence1993 »

« Отговор #604 -: Август 24, 2015, 11:31:57 am »
Детенце, гледам ти графиката, 34 ден от цикъла!
1. Колко дни ти е цикъла?
2. Имаш ли закъснение?
3. Защо си изследвала този прогестерон? При съмнение за бременност с е изследва ЧХГ!
Сега какво?
 Ако вярваме на тестовете  ти за О, то значи е съвсем нормално да си в ЛФ, което означава, че цикъла ти е 38, 40 дни!
Другия вариант, който усещам, че си втълпяваш, е да си бременна в първия триместър-това показват стойностите ти (вероятно при доказана бременност обаче)! Защо не пусна един ЧХГ поне да си изясниш картинката??? Не вярвам лекаря ти всеки месец да ти дава направления за хормони, вероятно си ги плащаш сама! Айде, пусни едно ЧХГ и да мирясаш вече, че и ние покрай теб!
Редакция: Детенце, влязла си да си редактираш поста, а не си ми отговорила на въпросите! Какво точно искаш от нас? Съвет ли търсиш? Помощ ли? Ако е така, защо не отговаряш? Поста ти в момента е равен на ,,Сърби ме ухото" (примерно)! Отделих време да ти отговоря, ти не реагираш! Виждаш ли защо ти се ядосват всички???
« Последна редакция: Август 24, 2015, 11:47:08 am от Калия »
*
« Отговор #605 -: Август 24, 2015, 11:51:33 am »
Тъй като един определен потребител, всички знаем кой, не нарушава правилата, но продължава да сипе неадекватни постове, прелагам да спрем да му отговаряме. Хубав ден на всички!
*

Nianaa

• **
  • 107
  • Sometimes dreams come true!
« Отговор #606 -: Август 24, 2015, 12:07:21 pm »
Момичет извинявайте , че така ви нахълтвам в темата , но искам само да ви кажа да спрете да се занимавате с Детенцето/Теди. Няма смисъл просто....каквото и да и кажете ще е глас в пустиня! Йоли го каза на няколко пъти, но много от вас я нападнаха. Сега за да е сценария още по цветущ...след доказаната О на Теди и след високия прогестерон, следва зацапването и бледата черта на теста за Б. Този филм го знаем вече от повече от година... Още веднъж се извинявам , но си мисля , че за нейно добро е никой да не и отговаря.
Късмет на всички пожелавам и нека темата ви се напълни с много положителни тестчета  :wink:
*
« Отговор #607 -: Август 24, 2015, 12:12:11 pm »
 8O 8O 8O 8O Нияна, кой е нападал, Йоли?!
Ако визираш мен, изразих мнението си , че съм против подигравки с човек, който сам не може да се защити и видимо има много проблеми.
А конктретно за Йоли държа да ми цитираш  къде и с какво сме я нападнали.
« Последна редакция: Август 24, 2015, 12:23:45 pm от Синеочка »

« Отговор #608 -: Август 24, 2015, 12:19:06 pm »
Ох, ясна тя работата, чудя се на себе си защо така се нервя...пуста емпатия, много мъчи!
Хора, току що ми се обади ендокриноложката и каза, че от Здравна каса са одобрили молбата ни за ЯмР и трябва да ида да си взема документа! Направо не мога да повярвам, че стана толкова бързо, по принцип се чакало с месеци! Сега спешно трябва да науча координатите на тази клиника в Русе-там като че ли най-ми е близо и от 5 човека чух, че е за предпочитане, като най-добри специалисти. Не искам да си пропилявам тази възможност и да ида просто ,,някъде си". Почвам да чета из темите, дано попадна на точното място. Ако някой знае нещо по въпроса, нека пише, благодаря!
*

Nianaa

• **
  • 107
  • Sometimes dreams come true!
« Отговор #609 -: Август 24, 2015, 12:27:29 pm »
8O 8O 8O 8O Нияна, кой е нападал, Йоли?!
Ако визираш мен, изразих мнението си , че съм против подигравки с човек, който сам не може да се защити и видимо има много проблеми.
А конктретно за Йоли държа да ми цитираш  къде и с какво сме я нападнали.
Да прочете някъде да съм споменала конкретно име??
То май стана малко гузен негонен бяга
*
« Отговор #610 -: Август 24, 2015, 12:37:51 pm »
Ох, ясна тя работата, чудя се на себе си защо така се нервя...пуста емпатия, много мъчи!
Хора, току що ми се обади ендокриноложката и каза, че от Здравна каса са одобрили молбата ни за ЯмР и трябва да ида да си взема документа! Направо не мога да повярвам, че стана толкова бързо, по принцип се чакало с месеци! Сега спешно трябва да науча координатите на тази клиника в Русе-там като че ли най-ми е близо и от 5 човека чух, че е за предпочитане, като най-добри специалисти. Не искам да си пропилявам тази възможност и да ида просто ,,някъде си". Почвам да чета из темите, дано попадна на точното място. Ако някой знае нещо по въпроса, нека пише, благодаря!
Здравей Калия, защо не направиш ЯМР в св. Марина във Варна. Най- добрият специалист по образна диагностика за североизточна България, колото и да не го харесвам по мои си причини, е доц. Балев, завеждащ отделението по образна диагностика в същата болница. За коя клиника в Русе говориш?
*
« Отговор #611 -: Август 24, 2015, 12:52:33 pm »
Там е работата, че не визира. Ако беше казала моето име, нямаше да реагирам. Но да говориш, че всички групово сме я нападнали е просто смешно. За мен мисли каквото искаш, хич не ми дреме, но момичетата тук по никакъв начин не са проявили никакво лошо отношение към Йоли. Впрочем аз също не съм, но няма да се оправдавам. Отворих си цялото сърце за нея и й пожелах сбъдване на съкровената й мечта, както го желая на всяко от момичетата тук, включително и на Теди. Аз съм наясно , че тя има нужда от критики(поради очеизбодни причини), но не съм съгласна, че трябва да й се подиграват. Против това се изказах, не против Йоли!
Спирам до тук и с Теди и с всякакви дразги. Не от това имат нужда тук. Надявам се, че не си се засегнала от поста ми.Не това целях.Съгласна съм с това, което казваш за игнорирането. Смятам да те послушам.
Лек финал на бременността и най-прекрасните момченца ти пожелавам! Надявам се, всичко да е наред и да усетиш най-голямото щастие! :grouphug2:
П.П. Ръсни моите момичета със син прашец, че моят е розов,а пък някои мечтаят и за момченца :bighug: :bighug: :bighug:
Нищо лично нямам към теб, дано си го разбрала.Лек ден и всичко най най :P
« Последна редакция: Август 24, 2015, 14:33:58 pm от Синеочка »

« Отговор #612 -: Август 24, 2015, 12:56:30 pm »
Здравей Калия, защо не направиш ЯМР в св. Марина във Варна. Най- добрият специалист по образна диагностика за североизточна България, колото и да не го харесвам по мои си причини, е доц. Балев, завеждащ отделението по образна диагностика в същата болница. За коя клиника в Русе говориш?
Здравей Кати, не съм категорична за Русе, още повече, че и хабер си нямам коя болница и кой лекар точно ,,трябва" да посетя. В момента събирам информация и мнения. И аз съм чувала добри отзиви за ,,Света марина" (съжалявам за малката буква, нямам голяма). Би ли споделила (ако искаш на лични) защо не харесваш въпросния доцент?
Редакция: Сега прочетох на няколко места, че във Варна има добри специалисти, но апаратурата им не е от най-читавите. Пък за Русе-явно става въпрос за Д-р Джендова, поне до такъв извод стигнах от прочита на няколко страници из форумите. Ох, пак се почва мойта идилия. То ще кажеш, че кой знае какво ще си правя!
« Последна редакция: Август 24, 2015, 13:06:53 pm от Калия »
*
« Отговор #613 -: Август 24, 2015, 13:19:16 pm »
Здравей Кати, не съм категорична за Русе, още повече, че и хабер си нямам коя болница и кой лекар точно ,,трябва" да посетя. В момента събирам информация и мнения. И аз съм чувала добри отзиви за ,,Света марина" (съжалявам за малката буква, нямам голяма). Би ли споделила (ако искаш на лични) защо не харесваш въпросния доцент?
Редакция: Сега прочетох на няколко места, че във Варна има добри специалисти, но апаратурата им не е от най-читавите. Пък за Русе-явно става въпрос за Д-р Джендова, поне до такъв извод стигнах от прочита на няколко страници из форумите. Ох, пак се почва мойта идилия. То ще кажеш, че кой знае какво ще си правя!
Ще ти пиша малко по- късно на лични.
*
« Отговор #614 -: Август 24, 2015, 13:29:37 pm »
Кали, аморе мио, не ти давам да се ядосваш! Трябва да си спокойна. Всичко ще бъде наред! :grouphug2: Оммм-оооммм!
За ЯМР, ако не се лъжа Далинда скоро си прави и каза, че е страшно, но не чак толкова. Радвам, че бързо са се получили нещата. Дай, Боже, бебчо скоро да кацне при вас.
« Последна редакция: Август 24, 2015, 13:33:41 pm от Синеочка »

*
« Отговор #615 -: Август 24, 2015, 13:30:53 pm »
Кали, според мен НЕ спирай добавките. Навсякъде пише, че поне 3 месеца да се пият, за да има ефект. Т.е те малко по малко ще балансират и след 3тия месец евентуално ще има чувствителна разлика. Ох, след час ще пиша, че свга виждам, че нямам много време.

Добро утро на всички  :beach1:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #616 -: Август 24, 2015, 13:35:08 pm »
Извините на работа съм не мога да пиша.. 8 ден съм от овулация. Късна ми е рано е за тест

« Отговор #617 -: Август 24, 2015, 13:43:59 pm »
Кали, аморе мио, не ти давам да се ядосваш! Трябва да си спокойна. Всичко ще бъде наред! :grouphug2: Оммм-оооммм!
За ЯМР, ако не се лъжа Далинда скоро си прави и каза, че е страшно, но не чак толкова. Радвам, че бързо са се получили нещата. Дай, Боже, бебчо скоро да кацне при вас.
Омммм-оммммм! Никакво ядосване, омммм! Аморе мио, благодаря ти от сърце!
Искам син прашец, бързооо  :D
Сега ще си имам доста грижи. Искам всичко да стане бързо, че да се кротна вече. Не ме е страх мене от самото изследване. Бумтяло, трещяло..ще го изтърпя, макар, че имам едни съмнения, че ще се паникьосам в тоя тесен тунел. Нали съм си шишка, ще ми е доста тясно, предполагам :D ама ще го преживея някак!
макиии, няма да ги спирам щом казваш. То и това, че ми идва без болка е достатъчно показателно, че все пак действат. Дано видя благотворно действие и спрямо О. Тоя месец със сигурност нямаше О. ама като гледам как се редуват къс, дълъг и пак къс цикъл...явно следващия месец ще е дългия ;) и дай Боже с О.
Оооомммммммм!
*
« Отговор #618 -: Август 24, 2015, 13:56:40 pm »
Кали, мисля че имаше О, но ЛФ ти беше изключително къса, та затова. Шишка-мишка-сладкишка, стига си говорила глупости за себе си. Аз съм чувала, че е хубаво да има някой , който да ти държи ръката, защото усещането било като в ковчег - тъмно и подтискащо. Може да си дръпнеш една визуализация, докато си вътре. Например да обзаведеш детската, така че да е готова за бебо и за кака Ники. :P

*
« Отговор #619 -: Август 24, 2015, 14:34:21 pm »
Кали, мисля че имаше О, но ЛФ ти беше изключително къса, та затова. Шишка-мишка-сладкишка, стига си говорила глупости за себе си. Аз съм чувала, че е хубаво да има някой , който да ти държи ръката, защото усещането било като в ковчег - тъмно и подтискащо. Може да си дръпнеш една визуализация, докато си вътре. Например да обзаведеш детската, така че да е готова за бебо и за кака Ники. :P
Еееее, извинявам се, но това с тъмното и като в ковчег в ЯМР си е пълна измишльотина!!!! Да, тясно е, няма как някой да ти държи ръката, защото влизаш изцяло в машината. Чуват се звуци, все едно си на техно парад. ;-) Не е чак толкова проблемно, освен ако човекът не е с клаустрофобия.