0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #500 -: Август 21, 2015, 10:23:30 am »
Ох, Дали, прости ми.. Ти беше написала, че ще пунктирате...
Стискам голеемиии палци  :P

Starshine, пак ще си бременеем заедно, ще видиш  :P
*
« Отговор #501 -: Август 21, 2015, 10:40:34 am »
Аз пък не съм доволна от Овюто. С тях така и не разбрах имам ли О , нямам ли. Веднъж имах + ТО няколко поредни дни, оказа се, че срокът им на годност изтича. В общи лининии, най-доволна съм от Клиърите. Някъде бях чела, че са по-чувствителни, едва ли, но пък знае ли човек. При тях втората чертичка се насища бавно постепенно. В деня с най-висока наситеност е пикът на
LH, на следващия ден е сравнително по-бледа, а е имало случаи и да се вижда едва, едва. И при двата вида тестове, обаче е хубаво да се спазва 3-часовото правило за неприемане на течност и ходене до вц, както и следобедно тестване до 18 ч.
Маки, дишането е нещо подобно на Пранаямата (от Кундалини йога). Има малки разлики, основно защото го оравя в легнало положение. Наричам го женско дишане, защото тялото ми е на жена. Информация черпя от Акаша. Аз не се ограничавам в едно или друго вярване. Истината е една, тълкувания много.
Смайли, това което правя е медитация тип астрално пътуване. Аз я правя навътре т.е. към себе си, пътувам в душата ми. Така се самобалансирам и чистя енергийно. Правила съм от и навън, но е много опасно, защото има много неканени низки енергии, които се лепват и започват да се хранят от енергията ти. Това са енергийните вампири. Може би ви се е случвало в компанията на даден човек да ви боли глава, да ви се вижда натоварващ, е това се дължи на факта, че въпросната персона е станал проводник на такова аъщество и то се храни с негативната му енергия, в един момент, тя не е недостатъчна и то се оглежда наоколо. Ето ви обяснение на уроките от фолклора. В компанията на такива хора е добре да имаме енергийна защита, в силата на която да вярваме.
Много се отплеснах и оспамих. Наистина не му е тук мястото, още повече знам как повечето хора гледат на това отстрани. И все пак всеки има правото да вярва в каквото си пожелае.
П.П. Дано някой ден да мога да отида до Китай, по-специално в Тибет ми се ходи. Смайли, мъжът ти бил ли е там?
« Последна редакция: Август 21, 2015, 12:24:57 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #502 -: Август 21, 2015, 10:52:39 am »
За да не е само спам... нали ми върви добре графиката засега  :oops:

Синеочка, много интересно...
Единият майстор, при който ходи мъжът ми е Ван Липин. За него има написана книжка, която я има преведена и на български - "Портите на дракона". Неговите практики са много интересни, а някои, както пишеш и ти и опасни. Има една практика с огледало, която на мен ми изглежда много страшна  :lol:
А другият е д-р Джян, който преподава и дзин дзин и се занимава с лечение. При него ще ходим през ноември. Там за пръв път ми правиха фа чи и направо оставяш като онемял  :lol:
Мъжът ми не е ходил в Тибет. Само в Жълтата планина. Тя е много известна в това отношение.
*
« Отговор #503 -: Август 21, 2015, 11:09:53 am »
Смайли, много ти е хубава графиката, като по учебник. Даже мисля, че и днес ще е добре да му източиш от енергията. :lol:
 Наистина има много опасни практики, а нали напоследък на мода е Ню ейдж религията и всеки чул-недочул се захваща с неща, от които си няма и представа. Този Липин съм го чувала, но само съм го чувала. Каква е тази с огледалото, чак и мен ме достраша?  :lol:
Сега, докато съм бременна нищо не правя. Особено накрая, когато се доизгражда кристала на душата, според Хюман дизайн.

*
« Отговор #504 -: Август 21, 2015, 11:13:44 am »
За да не е само спам... нали ми върви добре графиката засега  :oops:

Синеочка, много интересно...
Единият майстор, при който ходи мъжът ми е Ван Липин. За него има написана книжка, която я има преведена и на български - "Портите на дракона". Неговите практики са много интересни, а някои, както пишеш и ти и опасни. Има една практика с огледало, която на мен ми изглежда много страшна  :lol:
А другият е д-р Джян, който преподава и дзин дзин и се занимава с лечение. При него ще ходим през ноември. Там за пръв път ми правиха фа чи и направо оставяш като онемял  :lol:
Мъжът ми не е ходил в Тибет. Само в Жълтата планина. Тя е много известна в това отношение.

Смайли, и на мен графиката ти ми харесва. Уцелили сте момента със сърчицето. Стискам палци!
*
« Отговор #505 -: Август 21, 2015, 12:41:05 pm »
момичета,много хубави неща пишете и не ми изглеждат като спам.Това за енергиите е много интересно.Аз мисля,че всичко се основава на енергиите - всички религии,вярата,дори суеверията се основават на енергията.Впоследствие се видоизменят и първоначалната им идея се губи.Например какво са 10те Божи заповеди ако не източник на положителна енергия? Така си го тълкувам аз,може и да не съм права.
Далинда успех с фоликулчето,дано е качествено и да го хванете навреме
maki  сутринта започнах да ти пиша и ми падна батерията на таблета.Та исках да кажа,че на мен най- голямата ми мечта след тази за децата е да се върна да живея на село.Даже понякога си мисля,че проблемите ми може и да се оправят ако си дойда тук за постоянно.За съжаление тук няма нито работа,нито пари.Затова съм решила един ден като забременея и родя,веднага да си дойда.Даже моя мъж от сега го подготвям психически  :lol:

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #506 -: Август 21, 2015, 12:52:12 pm »
Маки, благодаря. :)
Момичета, препоръчайте ми тест за О. Какъв използвате?
Аз ползвах в началото Oview и CLEAR OVU.Доволна съм и от 2те марки :) Успех :)
Ягодка, и аз и от двата съм ползвала. А имаш ли наблюдения относно CLEAR OVU, че повече дни линийките са доста тъмни, докато при Oview не е така?
На мен този месец на 16,17 и 18-ти ден ми бяха мноого тъмни тестовите линийки, но все пак на 17-ти бяха най-най, та на този ден съм сложила двете чертички.

Дали, ще ходиш ли да видиш контролно другата седмица дали фоликулът се е спукал? Аз трябваше да отида, но няма да съм в Сф, така че отпада.

Лили, и аз много уважавам сока от бъз. Как ми е минавало гърло от него за 1 час, не е истина.  :P

Калия, как е днес дъщеричката?
ЯМР-то наистина е скъпо. Едно време беше към 300 лв. Така, че добре че си взела направление.

Petqst, много хубаво, че и вие ще работите по въпроса за братче/сестриче  :P
Не разбрах подали ли сте документи по фонда или сега ще подавате? Вие с мъжки фактор ли сте?

Starshine, успех и на теб. При теб спонтанно се бяха получили нещата първия път, нали?

Синеочка, стана ми любопитно какво точно практикуваш :) А сега като си бременна пак ли или не? Според мен ще ти е много интересно, ако дойдеш някога в Китай.

Още не ми е излезнал резултатът от цитонамазката. Момичета, никога не мога да усетя по някакви физически симптоми кога ми е О. Но тази сутрин усетих бодеж в десния яйчник, където ми е фоликула този месец. Това може ли да е О?

Хубав петък на всички!  :P
Да.Бях си направила 10 теста в 10 поредни дни и през всичките дни бяха доста тъмни , но една идея по светла беше едната от другата.Когато станаха еднакви отидох на доки и той потвърди резултата от лентичките.Малко е бъркаща тази марка затова Oview ми бяха по - лесни за разшифроване  :D :D :D
Успеееех  :bighug:
ПС: Месец и половина не съм ходила при доки (бяха отпуска) толкова ми е странно, че все едно с някоя приятелка не съм се виждала  :D :D :D
*
« Отговор #507 -: Август 21, 2015, 12:58:45 pm »
Лили и на мен това ми е мечта! И аз моя го подготвям, той не малко не може да си представи да е далеч от морето/океана, че е морско чедо... Няма ли голям град до селото, до който да се пътува? Аз с мойта учителска професия и на село мога да работя  :lol:

Синеочка и аз мисля, че МНОГО интерпретации на едно и също нещо и всеки си избира най-подходящото. Не съм ги чувала тези религии, но смятам, че единственото ОПАСНО нещо е човек да мисли лошо, да се гневи и да изпитва страх. А това е ежедневие за 90% от населението. Дори и една 5 минутна негативна или неправилна визуализация, НЕ може да навреди толкоз, колкото всеки ден страх, гняв или тук-таме лоша мисъл, ама всски ден... Така че, хора, смело напред :)

Хора, какъв е този цитат?

Калия, добре че е добре малката :) според мен не е от завишено ЛХ теста ти, защото би трябвало по тази логика да е постоянно положителен.

Може ли да се пътува от селото до града? При нас е един час път (около 55км), и за БГ стандарта, това е далечно село, но тук пътуваме много повече, така че за мен е ОК. Иначе ние сме последна къща, а и предпоследните 3-4 са запустели. След нас е къра. Гледката е страхотна :)

Аз бъдещето така го виждам --> който си има село и земица и който може да работи, ще е добре. А тези по града, лишени от всякакви инстинкт за оцеляване, дето си мислят, че домата расте в магазина и никога не са пили вода от кладенец, те ще се самоунищожат... Е, това малко апокалиптично и пресилено прозвуча, ама да, мисля че не трябва да се губи връзката с природата...
« Последна редакция: Август 21, 2015, 13:47:03 pm от makiyaki »
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #508 -: Август 21, 2015, 13:25:41 pm »
Привет момичета, аз пак се наспах хууубаво :)
Дребосъчето е добре, има само хрема, седя снощи с мен до 4, после си легнахме и гледахме телевизия..аз заспах към 5, а в 6, когато мм стана за работа, тя още не спеше-луда работа. Гледа и тя ТЛС, аз я заразих :) Имаме си няколко любими предавания, които ги дават през нощта.
маки, не го виждам аз този цитат, ти бая отдавна явно пишеш в този форум ;)
Да ви кажа, и на нас с мм голямата ни мечта е да живеем на село. Напатили сме от луди комшии. Друго си е да си седнеш на дворчето, под асмата....да си засееш нещичко, да се грижиш за него и после да си го хапнеш. Ние много обичаме природата и този бетон ни задушава. Искам къща дет се викана някоя нива ако ще да е, само да няма наоколо хора. Обичам да ми е тихо и да чувам само птиците и щурчетата. То тука, кой чисти с прахосмукачка, кой дърва реже, цепи, кой със жена си се кара, кой кекс прави...всичко знам :) Тази година пък започна строеж на жилищна сграда точно пред нашия блок. Не питайте как живея! От 7 сутринта се почва блъскане, чукане, камиони, багери. Това едно на ръка, ами е толкова прашно, едно пране не мога да простра! Добре, че напредват бързо и се надявам до другото лято да е готова сградата, че още едно такова кошмарно лято не ми се иска да преживявам.
А като говорите за ТО, аз се чудя сега каква беше оная чертичка дето ми цъфна на 5 ли беше 6 ден ли беше...По принцип, ЛХ ми е завишен, може ли това да отчита теста?
Абе, някой нямаше ли да прави тест ?

*
« Отговор #509 -: Август 21, 2015, 13:48:05 pm »
Аз, май погрешно добавях инфо в пост, след като Калия писа...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

*
« Отговор #510 -: Август 21, 2015, 13:58:09 pm »

Petqst, много хубаво, че и вие ще работите по въпроса за братче/сестриче  :P
Не разбрах подали ли сте документи по фонда или сега ще подавате? Вие с мъжки фактор ли сте?

Смайли, ходих до новата клиника в която ще правя процедурата, подадох всичко за което знаех,  но се оказа, че ми трябва и епикризата от първата процедура и копие от заповедта на ФАР. Тях ги чакам и подаваме към фонда :) Да, с мъжки фактор сме!

Момичета, все още не ви знам историите на всички - ще ви следя от тук нататък и ще коментирам :) За сега ви пожелавам час по-скоро да се прехвърлите в темата на бременните :)
Успех на всички :)

makiyaki, до два часа можеш да си коригираш или изтриеш пост!
*
« Отговор #511 -: Август 21, 2015, 14:20:10 pm »
Кали, аз от 2003 съм по лекари за бебеправене, а преди това близо година усилия без помощ. Дет се вика, ако бях забременяла тогава, сега в нас щях да имам пубери. Та затова съм регистрирана тук от много години. Но и паузи имам в писането, щото тогава с няколко момичета, дето вървяхме заедно се сприятелих във фейса и вече нямах нужда от форума. Но сега пак от начало всичко, с нов съпруг и затова пак тук със зайците, хехе :)  :lol:

« Отговор #512 -: Август 21, 2015, 14:59:07 pm »
Благодаря ви сладурки.
Ние с ММ обаче решихме да отложим за септември.Ако щете ми вярвайте,решението беше много трудно.
Има независещи от нас обстоятелства които наложиха да вземем такова решение.Надявам се че не е грешно.
Може пък да се изненадаме до тогава,поне вчера разбрах че има фоликул и очаквам О тези дни,демек ще наблягаме на кекса...

*
« Отговор #513 -: Август 21, 2015, 15:08:49 pm »
makiного съжалявам за толкова години борба без успех (засега) ,но и много се радвам,че си се върнала във форума.Заедно ще излезем от тук.Макар че аз ако забременея,планирам веднага след това да се боря за второ така че не мисля скоро да изоставям компанията.Това са все пак дългосрочни планове,важното е да успеем,пък дали с едно или с две,това само Господ го знае.
Момичета вижте какво намерих в руските форуми и ако искате да проверим дали действа.Това е формула,с която донякъде може да се предвиди дали фоликула ще е празен.

ПК=ехр(К)/(1+ехр(К)), където Ехр(х) - экспоненциальная функция, К - промеждутъчна променлива,изчисляема по формулата  К=0,423+0,02×ЛХ-0,189×фСХ-0,421×Е2+0,3×Р1-0,987×Ts, където ЛХ - ниво на ЛХ в кръвта, ФСХ- ниво на фоликулстимулиращия хормон в кръвта, МЕ/л; Е2 - ниво на Е2 в кръвта, нмоль/л; Р1 - ниво на прогестерон,нмоль/л; Ts - ниво на тестостерон, нг/мл. За празен се смята фоликул, при който стойността на ПК е по- ниска от 0,5. "

« Отговор #514 -: Август 21, 2015, 15:35:43 pm »
Каква е тази с огледалото, чак и мен ме достраша?  :lol:
Аз не съм навътре изобщо в самите техники и практики, но тази специално ми напомня на едно време, когато бяхме малки и викахме Дама Пика  :lol:
Прави се нощем на загасена лампа. Какво точно се прави и аз не знам. Не трябва да се практикува обаче от начинаещи без създаването на специално енергийно поле от страна на майстора. Всички от семинара си я правят в стаите на хотела по едно й също време сами и на сутринта трябва да разкажат какво са видяли и майсторът го интерпретира. Най-интересното беше, че той знаеше, кой е правил и кой не (демек си е легнал) практиката.
Аз придружавах мъжа ми на един такъв семинар в Австрия точно като бях бременна.
Аз не участвах, но ми беше много интересно да слушам разказите на всички - не само за тази практика, но и за другите. Усещанията им по време на медитация. Даже сме се смяли, защото всеки реагира много различно по време на продължителна медитация. Един се смее, друг пъшка като при кекс, трети плаче, общо взето не могат да се контролират и избива по някакъв начин.
На този семинар имаше хора от Щатите, Мексико, Канада, от почти цяла Европа. Тази есен майсторът трябваше да дойде в Румъния, но не успя. Иначе мъжът ми пак се беше навил да ходи, че е близко. Ние щяхме да го придружаваме ей така за почивката. Обичайно семинарите се правят в планината, на над 1000 м височина.
Мъжът ми само ми разправя, че за тези неща не се говори или поне не под път и над път. Но аз съм си голяма говорилня  :lol:
Сега ме кара да обещая, че след като отидем през ноември в Жълтата планина да започна и аз да практикувам и дзин дзин. Там ще ми отворят енергийните канали и практикувайки трябва да започна да трупам чи в т.нар. дан тиен. Откакто мъжът ми практикува казва, че усеша огромна промяна на всякакви нива - физически, психически и емоциални.
Аз пък само се ядосвам, че много време отделя на тези неща.  :lol:

Лили, и аз искам на село. Ние си взехме едно местенце (на високото, че това ни е много важно) и живот и здраве по нататък ще започваме да строим малка къщичка.
Тази формула е много интересна, но за съжаление не си пуснах тестостерон и няма да мога да сметна.
*
« Отговор #515 -: Август 21, 2015, 15:43:34 pm »
няма ли от къде да вземем някой с пълен комплект хормони и с пункция след това .... :( знам,че тестостерона рядко се пуска при нас преди пункция.Много ми се иска да видя дали действа тази формула

*
« Отговор #516 -: Август 21, 2015, 15:52:53 pm »
Смайли, по един луд в семейство стига, така вика ММ. Шегувам се, да не помислиш, че мисля твоя човек за луд.
То, ако и ти ги почнеш кекса ще е само енергиен. Не, че е лошо(даже напротив), обаче бебета така не стават  :P
А и си мисля, че човек трябва да усети вътрешен повик за това. Ако не го чувстваш, като твоето нещо, по-добре недей.
Аз съм против колективните медитации, нарушава ми се енергийният баланс. Мога да "пътувам" най-много с още един човек. А това с огледалото, тръпки ме побиват. Аз в алфа-състояние съм виждала доста неприятни неща в огледалото. И не говоря за младежка пъпка, недобре оскубани вежди или някоя издайническа бръчица.
За селото съм много ЗА, само ако наблизо има голям град. Когато си с малко дете или бебе не знаеш кога ще ти се наложи да ползваш услугите на педиатъра. Нашето село е много хубаво, но се водим гранична зона и май Турция е по-близо, отколкото нашия град  :lol: С удоволствие бих работила в детската градина или в училището. 8)
Далинда, работете усилено по въпроса. Твоят човел да събира яйца, че да стане хубав кекса :D
Петя, нищо че сте ин витро, то не пречи да кексоправите  :P
Хайде да ви ръсна с розов прашец  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
« Отговор #517 -: Август 21, 2015, 16:09:25 pm »
минавампод прашеца с надежда и вяра в близкия успех
извинявам се,но ще постна тук линка към руската статия защото съм с таблета и ми е трудно да работя,а се притеснявам,че ще загубя линка.Който иска може да си я сложи в гугъл преводача.

http://www.ntpo.com/izobreteniya-rossiyskoy-federacii/medicina/akusherstvo-ginekologiya-seksologiya-i-seksopatolo/25288-sposob-prognozirovaniya-sindroma-pustyh-follikulov.html

« Отговор #518 -: Август 21, 2015, 16:29:45 pm »
Минавам три пъти под прашеца на Синеочка,много ми е нужно.
Ако се случи по естествен начин ще съм най-щастливия човек на света.

*
« Отговор #519 -: Август 21, 2015, 16:36:10 pm »
Хайде, Далинда, една Калинка-Малинка да ви зарадва и вас  :P