Аз пък не съм доволна от Овюто. С тях така и не разбрах имам ли О , нямам ли. Веднъж имах + ТО няколко поредни дни, оказа се, че срокът им на годност изтича. В общи лининии, най-доволна съм от Клиърите. Някъде бях чела, че са по-чувствителни, едва ли, но пък знае ли човек. При тях втората чертичка се насища бавно постепенно. В деня с най-висока наситеност е пикът на
LH, на следващия ден е сравнително по-бледа, а е имало случаи и да се вижда едва, едва. И при двата вида тестове, обаче е хубаво да се спазва 3-часовото правило за неприемане на течност и ходене до вц, както и следобедно тестване до 18 ч.
Маки, дишането е нещо подобно на Пранаямата (от Кундалини йога). Има малки разлики, основно защото го оравя в легнало положение. Наричам го женско дишане, защото тялото ми е на жена. Информация черпя от Акаша. Аз не се ограничавам в едно или друго вярване. Истината е една, тълкувания много.
Смайли, това което правя е медитация тип астрално пътуване. Аз я правя навътре т.е. към себе си, пътувам в душата ми. Така се самобалансирам и чистя енергийно. Правила съм от и навън, но е много опасно, защото има много неканени низки енергии, които се лепват и започват да се хранят от енергията ти. Това са енергийните вампири. Може би ви се е случвало в компанията на даден човек да ви боли глава, да ви се вижда натоварващ, е това се дължи на факта, че въпросната персона е станал проводник на такова аъщество и то се храни с негативната му енергия, в един момент, тя не е недостатъчна и то се оглежда наоколо. Ето ви обяснение на уроките от фолклора. В компанията на такива хора е добре да имаме енергийна защита, в силата на която да вярваме.
Много се отплеснах и оспамих. Наистина не му е тук мястото, още повече знам как повечето хора гледат на това отстрани. И все пак всеки има правото да вярва в каквото си пожелае.
П.П. Дано някой ден да мога да отида до Китай, по-специално в Тибет ми се ходи. Смайли, мъжът ти бил ли е там?