0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #480 -: Август 20, 2015, 17:54:55 pm »
Маки, използването на такива практики без подготовка може да бъде много опасно, ако го опиша в подробност има вероятност хора, като Детенцето да го опитат, а вече съм виждала много страшни последици.
Това, което правя аз го няма описано в интернет.
Редакция : Все пак си мисля, че не е уместно да публикувам това тук. Затова и изтрих.
« Последна редакция: Август 20, 2015, 18:07:12 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #481 -: Август 20, 2015, 18:03:14 pm »
Аз ти вярвам, Синеочке. Вярвам, че силата на мисълта е най-мощното оръжие срещу всичко лошо. Опитвам се и понякога успявам да достигна душевен мир само чрез самовнушение и ,,фантазиране'' или визуализиране, както го наричаш ти  на чудесни, прекрасни и красиви неща, които искам да ми се случат. Непоправим оптимист съм и обичам да вярвам. Никъде не съм чела нищо по въпроса, просто неволите ме карат да разсъждавам и анализирам и да стигна до своята истина. Е, намерих я, но трябваше да ми се случат ужасни неща, за да стигна до нея. Въпреки всичко, все още ми убягват много неща, но не спирам да търся пътя...ох, ама се отплеснах и аз :) Не се трвожи, никой няма да си навреди. За да практикуваш подобно нещо е необходимо човек да вярва в това, което прави. Не може да го направиш просто защото някой ти го е казал. НЯма рецепта, просто сам трябва да стигнеш до него ;) така мисля аз :)
П.П мойта шушумига си дойде :) има силна хрема, но слава богу, нищо друго. Бая опушила картофите (има такъв лаф по нашия край) :D Зле изглежда де, ама дано е само това, че хич не ми се ходи пак по лекари.
« Последна редакция: Август 20, 2015, 18:21:21 pm от Калия »
*
« Отговор #482 -: Август 20, 2015, 18:25:36 pm »
Кали, аз много рядко чета такава литература. Информацията черпя от другаде. Но това е една друга тема.
Хайде, дано малката да се оправи до ден два. Свърши ви ергенския живот с мъжо ти.

*
« Отговор #483 -: Август 20, 2015, 18:47:28 pm »
Калия и аз едно време ядях по 1 бразилски орех на ден,но много са скъпи, а са толкова вкусни.Обожавам ги точно защото са маслени и хрупкави...ммммм размечтах се.А хаповете ги взимам защото са по-изгодни откъм цена.Пък и някъде четох,не знам дали е истина,че ореха си набавя селена от почвата,а не го произвежда.Обаче на много места почвата вече била изтощена и реших,че на мен ми трябва сигурен източник на селен,не да се чудя качествени ли са ми орехите.Иначе селена го пия както е указано от производителя,опасно и вредно е да се предозира

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #484 -: Август 20, 2015, 18:55:37 pm »
И аз много го обичам тоя бразилски орех. Как успяватр само с по един на ден, аз като го почна и..няма спиране. Иначе си го купуваме от зеленчукова борса 1 кг е 36 лв Ама верно си е много скъпичък.
« Последна редакция: Август 20, 2015, 19:06:25 pm от Синеочка »

« Отговор #485 -: Август 20, 2015, 19:08:14 pm »
Хахаа, аз веднъж си купих едно пакетче, не знам колко грама беше, вероятно не повече от 50 и с малката го смляхме за нула време, без да съм чувала, че не бива да се яде по толкова много. Вкусота е, да :) ма не беше много парички бе? 2 и нещо беше това пакетче, ще видя като ходя на магазина. На мен ми изписах на АБОФАРмА, 5.60 го гледам в един сайт за 30 капсули. Ще видя, може и от тях да взема. Искам да посетя и един магазин, в който продават био храни, билки, ядки и какви ли не целебни работички  :o да си взема пчелно млечице, годжи бери и евентуално нещо за подсилване на имунната система на дребната, че много ми боледува. Аз да ви се оплача, ние у дома хич не сме почитатели на плодовете, а малката и на зеленчуците. Едва я карам да хапне някой домат и то нарязан на тънко и върху филия :(  Една диня 3 дни седя в хладилника, накрая отиде в коша, защото като я нарязахме се оказа, че е свършила. Зимния период обаче се скъсваме да ядем и пием сокове от цитруси. Най-ни е любим (на мен и детенце де) грейпфрута. Килограми заминават за дни :) за това я обичам зимата. Ще почна и аз да си пиша един списък с полезни храни.
*
« Отговор #486 -: Август 20, 2015, 19:34:24 pm »
Хаха, Кали, у нас пък плодове не се задържат. Докато се купи и свършило. Грехота е това а динята, при нас диня не нощува... :oops:

*
« Отговор #487 -: Август 20, 2015, 19:43:29 pm »
и аз обожавам плодове и зеленчуци,лятото месо вкъщи не се яде.Като започне копривата и чак до късна есен я караме на плодове.Зимата също я харесвам заради цитрусите.Особено тази зима имаше едни евтини грейпфрути ама много сладки - от тях сме изяли поне 20 кг,три пъти купувахме.Но все пак предпочитам нашенските естествени плодове и зеленчуци.Аз сега съм отпуска на село,скъсвам се от ядене на праскови,домати,сирене,мляко и съм изцяло еко и био  :D
Калия пчелни продукти не купувай от магазина,по-добре си поръчай от някой производител на мед.Аз имам едно бурканче пчелно млечице замразено в камерата от много време,направо ме е срам от себе си.А за имунната система взимаме с моя мъж бъзов сок.Правя всяка есен по 3-4 шишета и вече 3 години една хрема не ни е хващала.Много го препоръчвам,но трябва постоянство - всеки ден по 1 с.л.се пие
« Последна редакция: Август 20, 2015, 19:45:39 pm от lilibell »

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #488 -: Август 20, 2015, 20:07:30 pm »
Еййй, Лили, да си жива и здрава! Ние хем имаме семеен приятел, който гледа пчели, ама кой да се сети?!? Ще го попитам дали мога да си купя от него :)
*
« Отговор #489 -: Август 20, 2015, 21:36:07 pm »
http://rusofili.bg/най-важният-химичен-елемент-в-менделе/

Моите практики НЕ са опасни за начинаещи. Но те не се и ограничават в едно или друго вярване. Всички практики имат една и съща основа и една и съща цел --> основата е енергия и целта е мир и доброта. Горе статийката е за основата. От там нататък, какъв път ще изберем, за да достигнем баланса, ние си избираме. Няма грешен и пътища много --> цветотерапия, Аромотерапия, музика, билки, медитация, акупунктура, рисуване, спорт, храна, вода и т.н.

Енергията е в нас, ние създаваме всичко. Ние решаваме дали да създадем нещо добро, нещо лошо или просто нищо да не създадем. Всичко е частици и вибрация. В зависимост от честотата на вибрацията на частиците, различаваме различна материя и състояния, твърдо, течно, метали, неметални и т.н (химия и физика).

Демек, ключа за кутията е в нас. Трябва само да го използваме :)

Ето и още за Тесла: http://megavselena.bg/greshite-mistyr-aynshtayn-eteryt-syshtestvuva/

Калия, подкрепям Лили, пчелни продукти само от производител!

Лили, най-обичам на село. Късметлии сте, че го имате, дано продължите селската традиция и да възпитате децата ви да "творят" и "създават" на село, че в наше време след като си заминат баби и дядовци, опустяват селата --> младежта не знае как се произвежда храна...

Синеочка, много ми хареса визуализацията ти, изобщо не смятам, че е лудост, по-скоро обратното, хора, които не вярват, са още "зелени" за истината, но рано или късно "съзряват".

Ти от къде черпиш информация и може ли малко повече за дишането?

:)

Да допълня и за имената: Далинда, много хубави сте избрали и двете ми харесват много, а с К на някоя баба ли или просто с тази буква сте харесали? :)
« Последна редакция: Август 20, 2015, 22:01:53 pm от makiyaki »
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #490 -: Август 20, 2015, 23:20:41 pm »
Маки, благодаря. :)
Момичета, препоръчайте ми тест за О. Какъв използвате?

Quiet people have the loudest minds.
*
« Отговор #491 -: Август 20, 2015, 23:58:03 pm »
Аз използвам дигитален на clear blue с два хормона и три степени: 1. Няма ОВУ 2. ОВУ наближава 3. ОВУ!!

Много съм доволна, че не се налага да гадая и светне ли овулацията повече тестове не се налага да правя в същия месец :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #492 -: Август 21, 2015, 02:24:37 am »
Аз ползвах в началото Oview и CLEAR OVU.Доволна съм и от 2те марки :) Успех :)
« Отговор #493 -: Август 21, 2015, 06:54:15 am »
Аз ползвам oview. Лесно се разчитат и навсякъде ги има. При мен, поне тези 2 месеца, в които ги ползвам, тестовата черта става същата, като контролната в два последователни дни, не  става по-ярка. Но когато са отрицателни, си личи  :wink:

*

Starshine

• 494
« Отговор #494 -: Август 21, 2015, 09:04:12 am »
Благодаря ви. Значи ще започна с Oview.
Този месец доста ме боли ниско корема. В понеделник съм на преглед, да ги видим тези мои яйчници, какво има и какяо няма този път в тях. От по-раничко да хванем нещата. Стискайте палци, всичко да е както трябва.

« Отговор #495 -: Август 21, 2015, 09:37:42 am »
Добро утроооо банда,аз след вчера не стъпвам на земята,щастлива...

Да допълня и за имената: Далинда, много хубави сте избрали и двете ми харесват много, а с К на някоя баба ли или просто с тази буква сте харесали? :)

майка ми е Красимира
баща ми Иван
свекърва ми е Тодорка
сввекър ми Кирил

Ама ще видим де,до там да стигнем.

Ние имахме планове за предстоящата отпуска от утре,сега малко се променят нещата,наредили сме приоритетите.
Повече пътуване ще се наложи,ама ние си обичаме,на път се запознахме с ММ,та така.

Отивам да чета в библиотеката за АРТ,от снощи чета всичко каквото намеря,не че не съм,но преди съм чела за обща информация,а сега защото ме касае.

« Отговор #496 -: Август 21, 2015, 09:56:25 am »
Супер, Далинда!  :)

Абе какъв е този цитат на Маки от 01 януари 1970 г.?  8O

« Отговор #497 -: Август 21, 2015, 10:01:02 am »
Аз ползвах в началото Oview и CLEAR OVU.Доволна съм и от 2те марки :) Успех :)
Ягодка, и аз и от двата съм ползвала. А имаш ли наблюдения относно CLEAR OVU, че повече дни линийките са доста тъмни, докато при Oview не е така?
На мен този месец на 16,17 и 18-ти ден ми бяха мноого тъмни тестовите линийки, но все пак на 17-ти бяха най-най, та на този ден съм сложила двете чертички.

Дали, ще ходиш ли да видиш контролно другата седмица дали фоликулът се е спукал? Аз трябваше да отида, но няма да съм в Сф, така че отпада.

Лили, и аз много уважавам сока от бъз. Как ми е минавало гърло от него за 1 час, не е истина.  :P

Калия, как е днес дъщеричката?
ЯМР-то наистина е скъпо. Едно време беше към 300 лв. Така, че добре че си взела направление.

Petqst, много хубаво, че и вие ще работите по въпроса за братче/сестриче  :P
Не разбрах подали ли сте документи по фонда или сега ще подавате? Вие с мъжки фактор ли сте?

Starshine, успех и на теб. При теб спонтанно се бяха получили нещата първия път, нали?

Синеочка, стана ми любопитно какво точно практикуваш :) А сега като си бременна пак ли или не? Според мен ще ти е много интересно, ако дойдеш някога в Китай.

Още не ми е излезнал резултатът от цитонамазката. Момичета, никога не мога да усетя по някакви физически симптоми кога ми е О. Но тази сутрин усетих бодеж в десния яйчник, където ми е фоликула този месец. Това може ли да е О?

Хубав петък на всички!  :P
*

Starshine

• 494
« Отговор #498 -: Август 21, 2015, 10:11:27 am »
47 Smiles, да. Получиха се на 2-я месец след лапароскопия - фенестрация и обелване на яйчниците, медицински няма да ги цитирам. Съвсем спонтанно, не очаквахме да стане така бързо. Пих само Утрогестан, но защото отново нямах цикъл, а то се оказа, че чудото се е случило вече. Но преди това беше жестока борба и ходене по мъките. С теб май заедно си бременеехме тогава. :)

« Отговор #499 -: Август 21, 2015, 10:16:52 am »
Хахаха,Ади,сега и аз го видях това,незнам защо тая дата,много отдавна ще е било...Хахаха

Смайли,утре ме вика за хормони,LH и Е2,и каза,че ако дом.фоликул е ОК,в понеделник вероятно пункция.
Така че,да,през ден ще съм там.Ние също имахме планувано пътуване,но това ми е по-важно и го отлагаме.Всъщност ще изпътуваме едни 400 км в двете посоки и в понеделник ще сме на лице в клиниката.
След това нямам идея какво ще е,сега четох,че ЕТ се прави след 2-3 дни инкубация.
Сега ще търся тема в която момичета са коментирали,да добия още представа.