0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #460 -: Август 20, 2015, 10:33:53 am »
 Здравейте,последна менструация 13.07.Цикълът ми е илш 33 или 41 дена.Днес пуснах чхг-отрицателно е.Дали не беше рано?Не сам следила овулация.
Благодаря ви :))
« Отговор #461 -: Август 20, 2015, 10:35:49 am »
Дали, адашът беше успешно приспан от баща си в спалнята, а ние бъркахме кекса във всекидневната след един общ душ  :lol:
А ти на какъв календар се следиш, че виждам че зачатския ти не е попълван?

ПП. Момичета, знаете ли за колко време излиза цитонамазката? От миналия петък и още не са ми излезнали резултатите...

Имам подобно приложение на таблета,отдавна си го водя,но не меря БТ.Зачатския го почнах,ама....

Ааааа,много време минало,що така се бавят!?
Къде я прави?
Аз скоро не съм правила,майка ми си прави,не чака повече от 5 дни мисля.

« Отговор #462 -: Август 20, 2015, 11:04:27 am »
ПП. Момичета, знаете ли за колко време излиза цитонамазката? От миналия петък и още не са ми излезнали резултатите...

Последната ми цитонамазка излезе точно за седмица. Щом си я правила миналия петък предполагам утре би трябвало да са готови резултатите  :)
*
« Отговор #463 -: Август 20, 2015, 11:08:47 am »
......
И моята е от петък, и днес звъннах да попитам - готова е от вчера :)
И микоплазма, Уреаплазма и Хламидия са от петък - днес ми излязоха - всичко е ОК :)
Явно зависи от лабораториите!
Дано всичко да е ОК и при теб :)
« Отговор #464 -: Август 20, 2015, 11:24:07 am »
Благодаря, момичета  :P
На мен микробиологията също ми беше от петък, но във вторник вече беше излезнала. Само цитонамазката чакам. В Токуда е правена.

Petqst, браво за чистите резултати.
Аз съм като магнит за всякакви гадинки. В миналото съм имала хламидии, уреаплазми, стрептококи, а сега тази ешерихия коли  :(. Почти винаги съм и със завишени левкоцити. В басейн вече избягвам да влизам. Освен да почна да спра да ползвам и ТХ и да се мия със Себамед на всяко ходене до тоалетна.
*
« Отговор #465 -: Август 20, 2015, 12:10:30 pm »
....Освен да почна да спра да ползвам и ТХ и да се мия със Себамед на всяко ходене до тоалетна.
Смайли, направо ме разсмя  :lol:
По принцип и аз лепвам гадинки, но този път всичко е ОК - пупуп :)
Дано и ти да си се изчистила!
Утре ще пускам хормони и ще чакам  МЦ за да направя ХСГ, че последната ми е от 2009г. :?

ПП: Момичета, извинявам се, че така нахлух в темичката ви  :oops:
Дано да приемате нови/стари/ попълнения... ще се радвам да споделяме :)
Преди мноого години от тук започнах с бебеправенето и темите и дискусиите ми донесоха късмет!
Ще подавам документи за втори опит ИКСИ, първият ми е в подписа и вече иска братче или сестриче  :wink:
То при нас няма как да стане по естествен начин :(  С мъжки фактор сме!
« Последна редакция: Август 20, 2015, 12:22:47 pm от petqst »
« Отговор #466 -: Август 20, 2015, 13:19:31 pm »
Юхууу, влизам и гледам, две страници сте изписали и бях убедена, че все един + тест ще е цъФнал, ама...айде, утре!
При нас е мрачно и вали и аз нали съм самичка, ей до сега спах. Едно такова ми беше спокойно, викам си, детето го няма, сега ще си направя кафенце и ще дремя на компа цял ден, ама не. Кръстницата се обади от село, че малката имала хрема, кашляла, кихала...та сега се разтревожих и ще ходим да я вземем довечера, като си дойде мм от работа. Трябва и да ходя до ендокриноложката да и занеса едни изследвания и да питам за тоя селен, в това време никъде не ми се мърда, ама няма как-ще се излиза :(
Криси, тези ТАТ, мат, и другите подобни са ми пълна мъгла. Знам, че правихме някакви и бяха доста високи, ама питай ме сега какви бяха. Сега ще пускам (имам направление) някакви ТПО антитела-пак не знам какво е.
Кекса в банята само веднъж сме го бъркали ние, ама е трудна работа. мм по принцип се къпе с хладка вода и като му е малко по-топла от обикновено, не може чак да диша, а аз се къпя с доста по-топла от него...та, имаме температурна несъвместимост :D
Ох...и аз колко работи щях да пиша до като ви четох, ама на...разтревожих се сега за детенце и забравих какво беше :(
Айде, поне един тест да светне вече, че малко да се усмихнем деееее, Криси, ти си на ход, хайде, стига си чакала и си ни измъчвала!
ДАЛИНДА, така ще правя вече ;)
маки, ти пак се губиш някъде по трасето...
Айде, отивам до доки, после пак ще мина да ви видя и искам  :bfp: от Криси!
« Отговор #467 -: Август 20, 2015, 14:04:20 pm »
Кали,антителата-ТПО са ТАТ и МАТ.
Ох,дано малката е добре,прибирайте си я.

Аз чакам ред при др.Персенска.Има много хора,чудя се няма ли някой от тук...хаха

*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #468 -: Август 20, 2015, 14:28:07 pm »
47 Smiles, преди и аз бях така. Само да седна в обществена тоалетна (в някое заведение или бензоностанция) и бях хващах гъби. Беше някакъв ужас. Не можех да ползвам какъвто и да е сапун. Нищо по-сериозно не съм хващала де, но напълно те разбирам. Сега май не съм чак толкова изнежена.
Маки, кой от двата имаш предвид?  :P
Аз с риск да се отклоня от темата, да се похваля. ММ реши да ме заведе да бебеправим на море. Е, чак септември, но дано смяната на климата и малко спокойствие помогнат. Решила съм от този месец изобщо да не го мисля това бебеправене, ще си отивам на прегледите както обикновено и повече спирам да мисля или да се надявам, ще си се обичаме, а на пролет ако още не са се получили нещата - ще започна с температурата и ТО.
Момичета, толкова бързо изписвате страниците, че повечето пъти не успявам да се включа в някоя тема. Това разбира се е хубаво. И много ме радва. Само дето повечето пъти само успявам да прочета набързо. :lol:
Пожелавам хубав и спокоен ден на всички! :sunshine:

Quiet people have the loudest minds.
*
« Отговор #469 -: Август 20, 2015, 15:53:37 pm »
Калия, тук съм, златна, всеки ден пиша  :lol: ама май не е много по темата  :jump12: но ми помага да се разтоваря, а и като прочета от всекиго по нещичко и така ми става едно хубаво, много приятна групичка и тема сме заформили  :dance2:

Лили, аз си имам слаби места и си викам, аха, ей това като спра да ям и онова като го добавя и ей това като почна да правя, а онова го откажа, и ще стане работата...ама ти както ги описваш работите, НЕ е очеваден проблемът при теб... На английски има едно казване "дяволът е в дреболиите (незначителните/дребни детайли), та единствено ми идва наум да не си предизвикала някоя енергийна "тапа" или запушване и имаше едно време едни 5 упражнения тибетски някакви, за отпушване на чакрите. Д пробваш тях, или направо иди на акупунктура--> първия сеанс е винаги "отпушване на енергията" и чак следващите сеанси "работят" върху даден проблем. Та иди само веднъж да "оправят" енергията и да я насочат към репродуктивните органи :)

Криси, стискам палци  :bfp:

Сърчице, ако си под 35, не се плаши, някой път става по бавно. 2 приятелки имам за пример (може и повече, но тези ми дойдоха отведнъж, че като че ли най-близки са ми), едната първото от раз го направиха и като стана на 4, почнаха да пробват за второ --> ами 8 месеца нищо и на 9тия месец направиха братчето :) а другата, тя пък 1 година опити и нищо, отиде на лекар и и дадоха направление за изследвания (като си направиш хормони и спермограма, лекаря ги праща в репродуктивна клиника, от която до 3 месеца ти пращат покана за преглед за стартиране на изследвания и АРТ --> това в англия), та докато чака отговор от клиниката, взе че забременя. Не мога да си обясня защо някой път от раз става друг път не става. Аз съм с толкова АРТ и нищо, после 2 бременности от раз и сега пак 3 месеца нищо :/

НО ЩЕ СТАНЕ, всички ще бъдем мами :)

Усмивчице, разсмя ме с твоя мъж и неговите енергии--> ама докато му взимаше енергията, не се оплакваше, нали  :lol: за гадинките --> според мен увеличи пробиотиците --> така и да попадне гадинка, пробиотичната среда ще я умъртви, няма да допусне размножение да стане :)

Петя, добре дошла в темата и бързо забременяване ти пожелавам :)

Вилия, добре че сте го хванали на време, бързо възстановяване ти пожелавам и скоростно забременяване след възстановяването :)

Далинда, стискам палци за О и :bfp: в най-скоро време!

Синеочка, на мен бързо ми минава, добре че и на ММ също :)

Усмивчице, Синеочка, аз пък кекс мога само легнала, иначе не мога да свърша  :rockon: та в банята и всекидневната --> трудна работа :/

Момичета, наистина много бързо се движи темата и трудно се коментира върху всичко, надявам се да не съм оставила някой пост без коментар...

Звездичка, и дългоочакваният ви Звездичко е много мил в подписа ти, ама по-скоро имах предвид цитата от мисъл/книга/т.н. :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #470 -: Август 20, 2015, 16:12:06 pm »
Ето меееее

Имам си доминантен фоликул в дясно 17 мм на 10-ти ден и два по-малки в ляво.
Събота ме вика за хормони да изследвам- LH и E2 и каза още вероятно в понеделник ще вадим Я.

« Отговор #471 -: Август 20, 2015, 16:12:25 pm »
Ооох, върнах се, голямо чакане беше само, за да подам два листа хартия :(
Такааа, аз от днес увеличавам дозата на еутирокса от 0.75 на 100мг и пак започвам да си чакам. Док ми пусна молба за ЯмР, за да мине по ЗК иначе не знам колко струва и дали изобщо мога да си го позволя. Изписа ми селен :) ама каза да го купя след като излязат ТПО антителата, чакам аз заплата, че да пусна и за ИР така и така ще ходя да ме бодат. Продължавам си Агнеса и игликата ще я пия още два дни, не че се надявам на О, ама нали пих 2х2 и свършва, та...и нея на заплата ще я купувам. Уж не са толкова скъпи нещата поотделно, ама като се съберат няколко и си става една сумичка....
Аз ще излизам от вашите редици (на бебеправещите де) за сега. То няма и смисъл да се надявам на нищо. Явно това ТСХ блокита О, вече така си го обяснявам, защото миналия месец като беше 0.96 имаше фоликул и О, пък този нищо :( Пълна каша! Това хормоните са явно най-гадното нещо и пак се питам, защо на точно на мен, защо всичко трябва да става все по трудния начин....ооох, аман от мен! на моменти така губя надежда...моя мъж вчета като разбра за ЯмР и за всичко, което ще си ,,причиня" (според него) направо ме обяви за куку, вика, аз ако бях, до сега да се бях отказал, защо търсиш под вола теле? Аз направо  8O вярно, че няма да стигна до крайности да правя инсеминации или ин витро, ама искам да знам какво ми е състоянието и що пък, ако може да не се коригира?!? Абе, докато не се уверя, че всичко е загубено, няма да спра да ровя :)
макиии, писала си, видях, ама аз нали се треса тука от разни емоции, пропуснала съм те, извинявам се.
Крисии още ли чакаш?
ДАЛИНДА, писали сме едновременно. Това е чудесна новина, браво. Работа ви чака тези дни :) Айде, дано да успеете да сгащите яйцето, палчета!
« Последна редакция: Август 20, 2015, 16:14:00 pm от Калия »
*
« Отговор #472 -: Август 20, 2015, 16:26:08 pm »
Кали, никакво излизане от редиците на бебеправещите, НЕ те пускаме! Тук ще стоиш и ще бебеправиш, докато стане!

Момичета, преди няколко страници говорихме за О и дали е възможно да стане рано в цикъла. Е, вчера прочетох дневника на Рени и тя пише, че един път е отишла на 5ти ден още в цикъл на преглед при Персвнска за някаква хирургична процедура, но са видели Ф 16мм и Персвнска казала, отлагаме операцията, ще правим пункция. Та напълно неочаквано и съвсем на естествен цикъл на 7 ми ден са извадили прекрасна яйцеклетка. Така че забременяването в ранните дни на МЦ е възможно.

Лили, Далинда, Кали, по колко селен пиете?

Ох, и друго прочетох днес в за жената --> как племето Хунза ражда деца на 65г... Никакво отказване!
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

« Отговор #473 -: Август 20, 2015, 16:34:54 pm »
маки, като нищо може пък и да съм имала ранна О, нали имах симптоми...а дано, ама не ми се вярва де :) Ще видим след две седмици, когато трябва да ми дойде. Ама то с това високо ТСХ...много ми е плашещо...Пък за престоя ми тук, тук съм аз, никъде няма да ходя, просто спирам да се надявам, до като поне ТСХ-то не спадне. Ще го изследвам след около 30-45 дни пак. Селена днес ми го изписаха по 1 на ден, но тепърва ще чета и ще видя какво и как ще пия. Имало и някакъв комбиниран с В комплекс...във ФБ има група на Хашимотковците и там са много навътре с нещата, та ще ги видя и тях какво ще кажат.
Да ви кажа тихичко, че се притеснявам някой, който не трябва да не прочете тука...имам позната, която има няколко деца (повече от 3 и сигурно към 10 аборта вече. Та тя се бъзикаше, че и от поглед хваща. А сега де? В цикъл, в не цикъл...плодовита жена. Така, че всичко е възможно!
Ох, нещо щях да пиша, забравих какво...отивам да яхна прахосмукачката на бързо и се връщам :) дано се сетя ;)
*
« Отговор #474 -: Август 20, 2015, 16:44:25 pm »
Маки, също прочетох дневника й и бая си поревах. Дано и там се наредят нещата.
Относно отпушването на чакрите, точно сега не е момента да се прави, има много енергийни дисбаланси. Относно упражненията, за които говориш - Петимата тибетци, но не са за всеки. Аз бих препоръчала рейки масаж, ама само от Мастер, а не от разни инициирани 1 и 2 степен псевдо енерготерапефти. На мен цветотерапията много ми помогна в комбинация с релаксираща музика. Под помогна, имам предвид емоционално ме балансира. Правя визуализации, но аз съм,така да се каже напред в материята. В никакъв случай не го препоръчвам на незапознати, защото може да си докарате неканени гости. Слагам край на езотеричните ми бръщолевения, че току виж сте наклали огъня да ме изгорите ритуално. Хах :D
Кали, всичко ще бъде наред, ама дори да си починете няколко месеца, не пречи да бъркате кекс и да викате пощальона. А пък и това, че не бебеправите не значи, че не може да спамиш тук.  :lol: Шегувам се за спама.
Далинда, знаех си , че ще имаш хубави новини днес.

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #475 -: Август 20, 2015, 17:04:14 pm »
Мда, и при мен почна този проблем с писане на дълги постове и изчезват...от сайта е. Като минимизирам страницата, за да копирам линк от друга страница и всичко написано изчезва. А от телефон пиша и нищо не натискам. Досега съм го нямала този проблем ...

« Отговор #476 -: Август 20, 2015, 17:16:03 pm »
Маки, също прочетох дневника й и бая си поревах. Дано и там се наредят нещата.
Относно отпушването на чакрите, точно сега не е момента да се прави, има много енергийни дисбаланси. Относно упражненията, за които говориш - Петимата тибетци, но не са за всеки. Аз бих препоръчала рейки масаж, ама само от Мастер, а не от разни инициирани 1 и 2 степен псевдо енерготерапефти. На мен цветотерапията много ми помогна в комбинация с релаксираща музика. Под помогна, имам предвид емоционално ме балансира. Правя визуализации, но аз съм,така да се каже напред в материята. В никакъв случай не го препоръчвам на незапознати, защото може да си докарате неканени гости. Слагам край на езотеричните ми бръщолевения, че току виж сте наклали огъня да ме изгорите ритуално. Хах :D
Кали, всичко ще бъде наред, ама дори да си починете няколко месеца, не пречи да бъркате кекс и да викате пощальона. А пък и това, че не бебеправите не значи, че не може да спамиш тук.  :lol: Шегувам се за спама.
Далинда, знаех си , че ще имаш хубави новини днес.
На мен ми стана много интересно това, за което си говорите, въпреки, че нищо не вдявам. Дайте малко линкове да се пообразовам, а не да питам вас за всяко нещо, че току виж, мен са ме опекли на огъня (и без това прекалих) :) 
Не пречи,  разбира се! Кекса е хубаво нещо, стига да ти се яде ;) нали ви казах, че напоследък нямам ХапсИлютно никакво желание :(
Аз разбрах как ми изчезват постовете и не мисля, че е свързано със сайта. Буквата ,,м" на клавиатурата ми не работи и аз съм си я ,,копнала" и всеки път, когато пиша ,,м" натискам комбинация от CTRL+V :) Вече толкова съм свикнала, че на работа един ден си натискам комбинацията и нищо не става, сменях режими, езици, няма и няма, до като се светнах какво правя, хахаха :) Та, за това пиша ,,маки" с малка буква, че трябва да търся голяма някъде, да си копна, после пак малка и ехеееее...понякога като пиша бързо по навик натискам CTRL и някаква буква и то явно става бърза команда за изтриване. Оня ми пост, дето ви разказвах за раждането си да не беше малко дълъг :) седи си ;)
Друга причина, поради която на мен два пъти ми изчезва пост е, че като натисна изпрати, а то има нов отговор, трябва повторно да се натисне изпрати, за да се публикува. Ако не обърнеш внимание и излезеш от страницата, чезва и поста ти (просто не се публикува).
« Последна редакция: Август 20, 2015, 17:18:12 pm от Калия »
*
« Отговор #477 -: Август 20, 2015, 17:26:58 pm »
Аз пиша само от телефона и за щастие, нямам такива проГлеми, ама и аз в редките случаи, в които седна на компа или лаптопа правя такива работи с постовете.
Кали, не знам колко писането за тези неща е позволено от форума, затова ще ти обясня на лични и ще ти препоръчам най-подходящите практики за теб.

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #478 -: Август 20, 2015, 17:32:53 pm »
Еее, ама шушу-мушу, ама и аз искам да знам :) щом е свързано с правенето на опити за бебе, значи е позволено :)

« Отговор #479 -: Август 20, 2015, 17:45:34 pm »
Еее, ама шушу-мушу, ама и аз искам да знам :) щом е свързано с правенето на опити за бебе, значи е позволено :)
Хихи, макенце, щи кажем и на тебе бе :)
аз ей сега изчетох на бързо 100 страници за тоя селен и реших! Няма да пия хапове, ами ще ходя до магазина и ще купя БРАЗИЛСКИ ОРЕХ! И на детенце ще давам по едничко хем. Док каза, че за мен не е препоръчителен тоя орех, че бил много мазен, а аз нали съм въздебеличка, ама сега разбрах, че той много помагал и за отслабване бе?!? Бря! Тез билки и разни вълшебни храни..а , и за годжи берито четох някакви суперлативи...да ти се прииска от всичко да ядеш и пиеш, сакъш е панацея. Ще видим, да пусна ТАТ-овете и мат-овете, орехи има всеки ден на кафуланда ;)