Лилинце, знам ли какво да ти кажа. Според мен си на прав път. Четене и проучване му е майката, така се откриват и причините, и специалистите, които евентуално да обърнат внимание на причините.
Синеочка, абсолютно съм съгласна със статията за цветолечението. "Лечението" може да има всякаква форма-->цветове, музика, мисловни мантри, йога, упражнения, диета, билки, молитва, бойни изкуства, хомеопатия и т.н. Въпроса е да стимулираме същността си (дух и тяло) да вибрира на по-висока/висша честота
дори и усмивка помага
Аз и затова казах, преди, че няма смисъл да вибрираме негативно, за да порицаем нечия неадекватна постъпка, а да подминаваме
Цигу, и съм съгласна, че без лекари не можем, и не съм съгласна, че сляпо трябва да им се доверяваме.
Кали, много се радвам, че не започна Клостила! Ето това е един пример за "самолечение" на пациент (Калия на своя глава НЕ започна, назначеното и от ЛЕКАР лечение с Клостил), абсолютно и напълно на място, ВМЕСТО предписаното от лекар НЕАДЕКВАТНО лечение.
Така че и на тях не може да се вярва, цигу, непрекъснато трябва да ги "следиш" дали си вършат работата коректно и дали са осведомени. Абе, добре, че е този форум, че колко двойки са слушали "бисерите" на ЛЕКАРИ, пили са я клостил, я противозачатъчни, я кой знае какво друго, без изобщо да направят нужните изследвания преди това...
НЕ мога аз да им се доверя на лекарите, може би аз съм луда за връзване, но преди да ида на преглед, изчитам ИЗ всички форуми, къде-каква информация намеря, правя си един списък с въпроси, евентуални изследвания и си принтирам най-новите научни публикации по въпроса (безплатните или от платените, само безплатната част) и така ходя на лекар.
Ама, съгласете се, не може едно репродуктивно светило, от клиника с 5 звезди рейтинг, да ми заяви, че няма достаъчно данни за връзката между НК клетки и спонтанен аборт и следователно той няма да ми назначи лечение на завишени НК клетки, които АЗ на своя глава си САМОИЗСЛЕДВАХ. Тупнах му цялата папка с публикации по имунология, дано да ги е прочел--> подарих му ги.
Звездичка, много хубав цитат в подписа ти намерих