0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #440 -: Август 19, 2015, 23:35:07 pm »
Лилибел, чудя се какво да ти напиша, ей така за кураж и надежда. От 3 часа гледам тъпо и го мисля, а пред очите ми е поста ти, от който лъха много болка. Каквото и да ти кажа, ще прозвучи малко и недостатъчно и все пак ще опитам.
 Знаеш приказката, че Бог праща изпитания само на онези, които най-много обича и то на онези от тях, които са достатъчно силни да го понесат. Не съм от най-религиозните, но съм вярващ човек. Вярвам в човешката сила, във волята за победа и вярвам най-вече в онази невидима сила(наречи я Бог, наречи я Съдба, Карма, Личен избор на душата). Мисля си, че всички изпитания през, които минаваш се дължат на факта, че си един изключително силен и борбен човек. Направих си труда са проследя всичките ти публикации и се възхищавам на силата ти как се изправяш и продължаваш. Сигурна съм, че мечтата ти ще се сбъдне. Вярвам го с цялото си сърце. И може би думите ми  ще ти прозвучат като клише, като алабализъм, имайки предвид, че освен всичко друго си човек, който е здраво стъпил на земята. Просто исках да ти кажа, че ти се възхищавам и че вярвам в теб и твоето чудо. :grouphug2:
« Последна редакция: Август 19, 2015, 23:37:07 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #441 -: Август 19, 2015, 23:39:49 pm »
Лилинце, знам ли какво да ти кажа. Според мен си на прав път. Четене и проучване му е майката, така се откриват и причините, и специалистите, които евентуално да обърнат внимание на причините.

Синеочка, абсолютно съм съгласна със статията за цветолечението. "Лечението" може да има всякаква форма-->цветове, музика, мисловни мантри, йога, упражнения, диета, билки, молитва, бойни изкуства, хомеопатия и т.н. Въпроса е да стимулираме същността си (дух и тяло) да вибрира на по-висока/висша честота :) дори и усмивка помага  :D

Аз и затова казах, преди, че няма смисъл да вибрираме негативно, за да порицаем нечия неадекватна постъпка, а да подминаваме :)

Цигу, и съм съгласна, че без лекари не можем, и не съм съгласна, че сляпо трябва да им се доверяваме.

Кали, много се радвам, че не започна Клостила! Ето това е един пример за "самолечение" на пациент (Калия на своя глава НЕ започна, назначеното и от ЛЕКАР лечение с Клостил), абсолютно и напълно на място, ВМЕСТО предписаното от лекар НЕАДЕКВАТНО лечение.

Така че и на тях не може да се вярва, цигу, непрекъснато трябва да ги "следиш" дали си вършат работата коректно и дали са осведомени. Абе, добре, че е този форум, че колко двойки са слушали "бисерите" на ЛЕКАРИ, пили са я клостил, я противозачатъчни, я кой знае какво друго, без изобщо да направят нужните изследвания преди това...

НЕ мога аз да им се доверя на лекарите, може би аз съм луда за връзване, но преди да ида на преглед, изчитам ИЗ всички форуми, къде-каква информация намеря, правя си един списък с въпроси, евентуални изследвания и си принтирам най-новите научни публикации по въпроса (безплатните или от платените, само безплатната част) и така ходя на лекар.

Ама, съгласете се, не може едно репродуктивно светило, от клиника с 5 звезди рейтинг, да ми заяви, че няма достаъчно данни за връзката между НК клетки и спонтанен аборт и следователно той няма да ми назначи лечение на завишени НК клетки, които АЗ на своя глава си САМОИЗСЛЕДВАХ.  Тупнах му цялата папка с публикации по имунология, дано да ги е прочел--> подарих му ги.

Звездичка, много хубав цитат в подписа ти намерих :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #442 -: Август 19, 2015, 23:40:15 pm »
Посъветвах я да пие но-шпа с оглед на това, че се изписва и при бременност и ако е бременна, поне няма да и навреди. Да, тъпо е, извинявам се! То май е крайно време да спра да давам съвети, при положение, че аз имам нужда от такива...сори, исках само да помогна!
Лека вечер на всички!
*
« Отговор #443 -: Август 19, 2015, 23:49:43 pm »
Криси, когато забременях първия път беше от единствения ни кекс в месеца. Бяхме си сърдити и се сдобрихме в банята, тогава всъщност и за първи път бебеправихме.
Та да си продължа поста който си планувах за вечерта....Синеочка, толкова се смях със сдобряването в банята  :lol: :lol: Явно добре сте се постарали или по-скоро добре сте си прекарали :)

Кали Много си те харесвам, ти си вече важна част от форума  :bighug: Хич не се спирай да пишеш, с нетърпение чакам всеки твой пост....просто като цяло не давай акъл за лекарства, това е мой съвет :) Не е спрямо теб или други хора,  просто се замисли дали би дала съвет за лекарства на хора които реално не познаваш и реално не знаеш какви физически проблеми могат да имат! Много целувки от мен и те чакам в Редовни До Забременяване :) или с други думи "правим опити за бебе" :)
« Последна редакция: Август 19, 2015, 23:52:31 pm от Krisi08 »

« Отговор #444 -: Август 19, 2015, 23:58:28 pm »

:thankyousign: :bighug:
*
« Отговор #445 -: Август 20, 2015, 00:08:46 am »
Криси, аз съм голям фен на бъркането на кекс в банята. Сърдити си бяхме, та пушек се вдигаше, беше за дреболия, както винаги - докога ще ака дрехи 'дето му падне. И от дреболия стана големият проблем. Та чак на дивана спа две седмици, а аз проклетията гък не му казах. Ако щеш вярвай, малко се стреснах, като се намърда при мен под душа. Знае гадината как да ме омилостиви. На другия ден замина в командировка и като ми стана едно криво, защо 2 седмици сме пропилели в глупости.  Та..така. Където няма дим, там няма огън. :lol:
« Последна редакция: Август 20, 2015, 00:10:42 am от Синеочка »

*
« Отговор #446 -: Август 20, 2015, 07:04:39 am »
Добро утро, момичета! Благодаря, че сте мислели за мен :)
Вчера док. ми направи "дилетация" - отпушване на канала на матката. Каза, че освен кръв е имало и "разни други неща" и е взела проба за хистологично изследване. В понеделник ще излезе резултата. Дано всичко да е наред!!!!! И продължаваме нататък. За съжаление, процедурата се отлага за септември, ама толкова много чакахме, ще почакаме още един месец!
Още се чудя, след толкова много прегледи, как никой не видя това срастване!??? Всъщност, излиза, че през цялото време съм си имала мензис, но кръвта е нямало как да излезе и се е събирала вътре в матката. Цяло чудо  е, че не е станала по-голяма беля - пукване на матката например и натравяне на целия организъм.
И така, сега седя в къщи (казаха да полежа няколко дена, защото това си беше операция) и в понеделник да видим какво е излязло от хистологията.
« Отговор #447 -: Август 20, 2015, 07:20:02 am »
Добро утро момичета! Чета ви и ми става много тъжно, надявам се всеки да намери своя път....

Vilia, стискам палци всичко да е наред от цялото си сърце! :bighug:

При мен..пишем 4-ти месец неуспешен. След като БТ падна вчера и днес, сутринта имах зацапване, лелката чука на вратата като по ЧАСОВНИК. Здраве да е... Аз вече имам ЦС, Микробиология и УЗ, мисля другия месец да пусна и едни хормони и така...продължаваме с пълни сили. Не се правели толкова лесно бебетата, както казваше ММ. :lol: Аз откога му казвам, още след сватбата...дай да спрем да се пазим, а той: Чакай сега това, чакай да се преместим в апартамента, чакай да го обзаведем, чакай да направим всички условия за дете и т.н." Е, да де, ама дете няма..., а моментът никога няма да е подходящ, защото винаги ще има нещо да се прави. Та така..!

Прегръдки на всички :grouphug2:
И попита Бог жената: "Какво искаш от живота?"
"Щастие!" - каза жената.
И Бог изпрати детето...
*
« Отговор #448 -: Август 20, 2015, 07:32:40 am »
Vilia добре,че все пак са го видели и добре както казваш,че пак е малкия дявол. Едно натравяне на кръвта е много сериозно нещо.Направо не ми се мисли какво можеше да стане.Процедурите ще почакат,сега е важно да оправите този проблем.Пожелавам ти резултатите от изследването да са добр,дано да се разминеш само с това.
Синеочка и аз вярвам като Хамериканците в хепи- енда и съм сигурна,че ако човек се бори рано или късно ще успее,стига да не се откаже защото никога не може да си сигурен колко близо си до успеха.Просто при мен са така нещата,че аз живея много пълноценно ,както казва майка ми съм маниак на тема здраве и здравословен живот.Ако пуша и пия щях да си кажа,че проблемите ми са от това и щях да имам стимул да си променя живота.Аз вярвам,че всички тук ще успеем в даден момент,а дотогава ще си правим компания и ще се забавляваме защото това също помага и то много.Всички сте  ми много близки и компанията ви е безценна  :bighug:
Калия детенцето толкова бързо не може да забременее,О й беше онзи ден,а имплантацията при естествено забременяване става след минимум 5 дни.Чела съм и за по-ранна,но било много рядко явление и една ли става дума за 2 дни.Така че според мен е нещо друго и както казва Криси ако й продължават болките дълго време,най-добре да мине през лекар да я види.Мен кистата също ме боля и придърпва в определена поза,може от това да е

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #449 -: Август 20, 2015, 08:01:39 am »
Вилия, всяко зло за добро. Сега със сигурност нещата при теб ще се случат много по-бързо. Желая ти бързо възстановяване. А след това едно прекрасно лятно бебенце.
Всъщност каква е вашата история? Ако искаш сподели.
Сърчице, нов месец, нова надежда! Когато е готово да дойде при вас вашето дете, ще дойде. На мъжа си, не му се сърди и моят е такъв , да има сигурност и детето от нищо да не е лишавано. Е, при нас е малко по-различно, защото аз самата узрях, че съм готова за майка, когато загубих първото ни бебе. И както то стана от раз, за това се борихме цяла година. Бебетата стават, когато им дойде времето. При някой от раз, при други малко по-дълго. Важно е да не се отказваш, както казва Лили. Тук в има една тема "Статистика на успеха"http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=1797.0, която винаги ми е давала сила да продължа напред.

*
« Отговор #450 -: Август 20, 2015, 08:12:38 am »
далинда браво за хубавите резултати :) времето напредва и скоро и вашата процедурка ще стартира :)

калия недей да се притесняваш, сигурна съм че ще го оправите това ТСХ. Добре ти с него пускаш ли и другите хормони на щитовидната, Тат, Мат, Ф3, Ф4? Питам защото обикновенно се пускат заедно и само ТСХ не говори много. Много ме е яд, че не помня вече, но бяхме с майка ми при много добър ендокринолог във Франция, защото майка ми е с Хашимото и ТСХ и е към 6, но или Тат или Мат са и 500 примерно и тя спря лекарствата преди 5 години когато ТСХ беше в норма, и отидохме с цел да и изпише на ново лекарства за да го свали. А той гледа, умува и каза категорично да не пие еутирокс, защото Ф3 и бил ОК, а реално еутирокса бил изкуствен Ф3. Не помня какво беше точно, наистина, но по принцип всички хормони се пискат заедно. Аз съм с ТСХ към 2,4, но всички останали хормони са ми ОК, нито във Франция, нито в Надежда ми казаха да говоря с ендокринолог. Та, мисълта ми е, че се пускат заедно и 5те хормона, и съм сигурна че ще ги оправите!

лилибел и аз пия маслото само, въпреки че този месец нищо не пих... Но си права за това че се пие само в началото на месеца до овулацията

vilia ужас, милата, дано всичко е наред и нещата се наредят!

синеочка то все за дреболии се караме, ама като то си се събира по малко и после ти кипва...моят например все не може чинията да си вдигне, ама аз съм си виновна защото съм го разлигавила и въобще не съм се усетила...и така един ден се заинатих и започнах на нощното шкафче да му ги слагам и започна да си ги прибира  :lol: а за кекса в банята, след като родиш и като порасне малката ще е само мираж ;)
Ти много време си го наказвала, чак 2 седмици на дивана, на мен бързо ми минава :)

На мен вчера ми зацапа момичета, имах и болезнени гърди, по-едри от обикновенно и напрежение в яйчниците. Бях сигурна, че ми идва, обаче - нищо за сега  :o днес и гърдите са ми ОК, не са болезнени...започвам да се филмирам, вярно да не е станало бебето, даже цяла нощ сънувах че ми е дошло и като станах бях сигурна и какво да видя....нищо няма...ох, незнам не смея да се зарадвам, та даже и да си помисля че може нещо да е станало...

*
« Отговор #451 -: Август 20, 2015, 08:21:03 am »
Криси, я да пикнеш един тест. Ей, така за спорта  :lol:  Пък, ако искаш почакай още ден-два.
 Относно кекса в банята, не ми разбивай мечтите :lol:
На мен бързо ми минава, ама инатът ми е в повече. Направо понякога не мога да си се начудя какво магаре съм. И с децата на работа съм така, накажа ги и след 10 мин вече ми е минало, но от инатщина си държа срока на наказанието.

« Отговор #452 -: Август 20, 2015, 09:04:31 am »
Сиеончка, благодаря за всичко!!! :bighug:

Криси, стискам палци да е станало чудото! yahoo_17
И попита Бог жената: "Какво искаш от живота?"
"Щастие!" - каза жената.
И Бог изпрати детето...
*
« Отговор #453 -: Август 20, 2015, 09:06:31 am »
Криси, я да пикнеш един тест. Ей, така за спорта  :lol:  Пък, ако искаш почакай още ден-два.
 Относно кекса в банята, не ми разбивай мечтите :lol:
На мен бързо ми минава, ама инатът ми е в повече. Направо понякога не мога да си се начудя какво магаре съм. И с децата на работа съм така, накажа ги и след 10 мин вече ми е минало, но от инатщина си държа срока на наказанието.
Не е ли рано за тест? Ако е имплантационно зацапване, няма ли тепърва да започне да се покачва хормона? Мисля да изчакам още няколко дни за тест, защото нещо ме свиват яйчниците, като за М точно. Миналият месец имах съвсем различни симптоми, много ми бяха чувствителни зърната, докато сега - нищо. За това не искам да се навивам много  8)

Спокойно, като заспи бебока, ако искате и голи се гонете из къщи   :lol: :lol:

Сърчице Благодаря ти много!! успех и на теб!

« Отговор #454 -: Август 20, 2015, 09:55:32 am »
Аууу колко много сте изписали...
Обаче на мен тая тема ми е като наркотик,ако не си прочета всичко не излизам от сайта.

Лилибел,аз преди време в другата тема,твоята си,те адмирирах за волята и силата ти.Пак ще го повторя,ти губиш битки,но войната ще я спечелиш.

Крисче,кога иначе трябва да дойде МЦ?Толкова много искам да имаш изненада!

Синеочка,ти си терца майорна с два белота.Ръсни малко прашец че после съм на преглед,така ми се иска да каже че овулирам.Съмнения имаше,че не,заради хормоналния дисбаланс.

Кали,ти си духа на темата,аз пък те съветвам да игнорираш въпросния потребител...нали си прочела историята и.
И за да не ме нахока някой,ще се обоснова.Нямам против Детенцето,може ли да имам след като не познавам тази личност.Просто не ми се иска един човек да разваля атмосферата на останалите 10...

Вилия,разгеле че си писала,снощи се чудех какво се случва с теб.Добре че е реагирано,не дъжалявай за отложената процедура,сега е важно да се възстановиш.

Сърчице,следващия сигурно ще е твоя.

Исках да вметна,ама пропуснах,ТАТ И МАТ дават сведение за Хашимото,аз имам и съответно са завишени.
ТСХ и FT4 пък говорят за функцията на жлезата.

По късно ще драсна за прегледа,хубав и усмихнат ден сладурки.
« Последна редакция: Август 20, 2015, 09:59:18 am от ДАЛИНДА »

*
« Отговор #455 -: Август 20, 2015, 10:02:27 am »
 Далинда, хич ме няма по игрите на карти( аз съм по едни други  :P), ама това трябва да е голям Баш  :lol:
Ръсвам те с прашец  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :grouphug2: пък и другите може да си вземат. Хайде, успех и дано да имаш 2 дом фоликулчета.

« Отговор #456 -: Август 20, 2015, 10:04:04 am »
Vilia, наистина е бил малкият дявол! А казаха ли ти какво може да причини такова запушване? Стискам ти палци за бързо възстановяване!

Krisi08
, предлагам да дадеш начален старт с положителните тестове  :P

Сърчице, рано е още за притеснения. Извинявай, ако си казвала вече, но ти на колко години си? По принцип чак след 1 година неуспешни опити (и то при редовни опити около овулация) е добре да се потърси специалист, освен ако не си над 35 г.

Синеочка, наистина много дълго ти е държало от тази караница  :lol: И ние се караме за същите "глупости", но максимум един ден сме се сърдили.

Момичета, и на мен винаги са ми били малко противоречиви коментарите да не предприемаме и да не си самоназначаваме нищо без консултация с лекар, но същевременно като кажем какво ни е изписано и назначено, често пък следват коментарите колко е некомпетентен съответния лекар и че трябва да го сменим. Аз затова обичам да чета тук и да питам, защото някои потребители са си направо половин, ако не и цели специалисти и винаги могат да дадат ценен съвет.

Ние снощи забъркахме кекса и на сутринта мъжът ми започна с оплакванията как съм му била "изпила енергията" и колко отпаднал се бил чувствал  :lol: Ама по време на кекса не се оплакваше, нали ....  :lol:
*
« Отговор #457 -: Август 20, 2015, 10:13:40 am »
Смайли, той моят човек уж не практикува никакви духовни практики, ама и аз това съм го чувала. Иначе 2 седмичното ми неговорене, той сам си го пожела. След като намилах сигурно час, че не съм майка му и ми е писнало да обирам дрехи от всеки ъгъл в къщата, той най-нагло ми заяви, че не желае да ми чува гласа в следващите 2 седмици. Ами човек трябва да внимава в крайна сметка какво си пожелава. Та, така :swing: :balk_69:
Хайде, вече наистина е време за двучертичков валеж!

« Отговор #458 -: Август 20, 2015, 10:16:04 am »

Ние снощи забъркахме кекса и на сутринта мъжът ми започна с оплакванията как съм му била "изпила енергията" и колко отпаднал се бил чувствал  :lol: Ама по време на кекса не се оплакваше, нали ....  :lol:

Смайли,адаша къде беше докато изпиваше енергията на мъжа ти?
Погледнах ти графиката,вървим заедно с тебе.
Успехче,дано е станало едно енергично бебонче.

« Отговор #459 -: Август 20, 2015, 10:25:02 am »
Дали, адашът беше успешно приспан от баща си в спалнята, а ние бъркахме кекса във всекидневната след един общ душ  :lol:
А ти на какъв календар се следиш, че виждам че зачатския ти не е попълван?

ПП. Момичета, знаете ли за колко време излиза цитонамазката? От миналия петък и още не са ми излезнали резултатите...
« Последна редакция: Август 20, 2015, 10:26:41 am от 47 Smiles »