maki и аз съм против негативните постове и изобщо негативните емоции така че това с лястовицата го пропуснах - първо не обичам сълзливи песни,второ имам достатъчно проблеми на главата,че допълнително да се натоварвам.
НО аз когато в началото започнах да се запознавам с материята що е то репродуктивен проблем,в частност моите, го правех предимно от нета,форуми,статии - български,английски,руски и каквито намеря.И когато човек тепърва търси инфо някоя кукувица да изпляска някоя глупост някъде си - това може да ти срине я психика,я да си направиш погрешни заключения, да започнеш да пиеш на своя глава билки и лекарства.Всеки си има акъл както се казва, но когато човек още е неориентиран,в паника и се чуди кой път да хване - това е възможно.Не мога да не реагирам на човек,който се отнася така несериозно към себе си,тялото си и изобщо към идеята за дете.Не може на база тестове,температура и това боли ли те сърби ли те да преценяш кога ти е О и най-вече да започваш лекарства.Може да ги е започнала в най-перфектния момент,може да не й навредят,но самата идея е несериозна.Иначе нямам нищо против,аз също съм задавала глупави въпроси.Но такова отношение към лекарствата не мога да понеса.Или да ми назначат противозачатъчни за лечение на ПКЯ и аз да си ги спирам 3 пъти в месеца...пък като има кръвотечение 3 пъти след спирането им-ми какво от това,важното е че аз така съм решила.И това е човек,който се бори за дете. Спирам,че много обстоятелствена станах,просто обяснявам защо аз лично не мога да се въздържа,въпреки че се опитвам уж критиката ми да е градивна
Абсолютно съм за и подкрепям
lilibell....ако трябва да сме честни, аз отчасти спрях коментарите си именно заради този потребител и не заради постовете и, а заради факта че всички и отговаряте и коментирате снимки и графики, въпреки че "старите кучета" във форума ви предупредихме че всичко е пълен фарс...
Тези снимки, въпроси и кво ли още не, е задавано незнам си колко пъти и коментирано още в повече пъти, а да не говорим колко "бременности" сме и честитили от все сърце!... И аз приключвам с коментарите по този въпрос, като призовавам новите потребители да прочетат темите назад и да видят за какво става въпрос, защото откакто получи подкрепа от Синеочка, тя пак си започна старата песен на нов глас...Искренно се надявам и модератор да се включи скоро време.
Да не говорим, че в този форум винаги е било приоритет да се споделя правилна информация между потребителите и максимално да си помагаме с реален опит и съвети, базирани на факти, а не измислици. Последното нещо от което имаме нужда е да се подвеждаме от невярна информация и най-вече от злоупотреба на други потребители.
Синеочка Мисля, че последното нещо което трябва да мислиш кой те критикува как ще раждаш. Когато бях бременна с дъщеря ми бях във Франция и там нямаш право на избор, винаги е естествено раждане. Това много ме подтискаше, но се бях примирила защото знаех че нямам избор. Най- накрая родих в 36та седмица със секцио по спешност, мина толкова идеално и перфектно, че не мога да си представя да раждам естествено.
Сега второто като стане
, отивам на секцио веднагааа
и хич да не ти дреме
Успех!
ДАЛИНДА Мила много съжалявам какво си преживяла, много, ама много стиснати палци, и дано брат ти се възранови много бързо!