0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #340 -: Август 17, 2015, 17:08:28 pm »
Момичета, дайте малко акъл, моля. Аз днес пак съм с + ТО следобяд, болките вече спряха. Въпросът е да кексим ли днес, след вчерашния кекс? Съответно утре?

Ако графиката от миналия месец ми се повтори, температурата ще ми се повиши чак вдругиден... съвсем се обърках...не лебед, ами чистокръвна патка съм си, питайте ММ :lol:
« Последна редакция: Август 17, 2015, 17:13:47 pm от AdeliaMiss »

*
« Отговор #341 -: Август 17, 2015, 17:15:40 pm »
Дензел, добре дошла и скоро да се местиш в бременната тема. Чакай да те ръсна с розов прашец, докато още имам. :pink_dust_1: Тук много обичаме кекс. Особено вечер :lol:
Кали, а бе ти изследвала ли си се за инсулинова резистентност? Каза, че много кг си качила оредната бременност и след това. Може това да е зайчето под шапката.
Далинда, той и моят е така. Все нищо му няма, ама женската интуиция ми казва, кога е имал тежък ден и кога не е добре. Гледам, че и вашата годишнина наближава измислила ли си нещо специално?
Дописвам: Аделия, починете днес да събере твоят лебед достатъчно яйца за кекса. Утре вечер или сутрин забъркайте един.
« Последна редакция: Август 17, 2015, 17:20:26 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #342 -: Август 17, 2015, 17:38:29 pm »
Ади,и днес и утре кекс,според мен.

Синеочка,наближава да,не смея да планувам нищо,нали чакаме преглед и мнение,след това знам ли,процедура...
Иначе ми се въртят някакви идеи,ма да видим де...

« Отговор #343 -: Август 17, 2015, 17:57:09 pm »
Синеочка, благодаря! Обаче сутрин ни е невъзможно щото ММ заминава на работа по нощите, т.е. ако не е днес, най-рано утре вечер ще е кексът. А аз направо съм в чуденка кога точно ми е О. - след първия +ТО, след втория, когато ме боли или точно преди повишението на БТ. Щото при мен те не съвпадат. Миналия месец имах положителни тестове на 13 и 14 ден, боля ме на 14тия през деня, а БТ се повиши на 16тия. Съответно аз приех, че О. ми е на 15 ден. Ама тия болки на 14тия ден какви са тогава? Сега пак ме боли на деня с втория +тест, ама БТ кой знае кога ще се вдигне. На всичкото отгоре аз нямам овулационен спад. Пфф

Не е лесна работа това с тия кексове значи...

Да допълня, че вчерашният кекс беше следобяд  :oops:
« Последна редакция: Август 17, 2015, 18:01:10 pm от AdeliaMiss »

« Отговор #344 -: Август 17, 2015, 18:14:47 pm »
Синеочка, не съм изследвала инсулунова резистентнист, но имам съмнение за такава, защото, когато ми правиха обременяване с глюкоза, захарта беше на горна граница и на трите бодвания, а на първия час след глюкозата, лаборантката каза, че трябва много да скочи. Ендото тогава нищи не каза, исписа метфогама, на следващия преглед и казах, че веднъж ми е станало зле, тя каза спирай метфогамата, някой ден ще изследваме за ИР и толкоз. Кога е тоз някой ден не знам. Знам, че не се поема от ЗК, така, че ще взема да пусна да видим на къде съм. Проблема с килограмите е точно от миналата година след стреса. До преди това си беше от чиста лакомия моето дебелеене.
« Отговор #345 -: Август 17, 2015, 19:08:43 pm »
Този тест е от днес следобяд .. http://prikachi.com/images.php?images/564/8304564b.jpg
Снощи докато ме люби,така ме болеше от дясно,но изтърпях,днес на работа усетих остра болка за 10 15 секунди ..кръста ме наболява.. Иначе утрогестана го почнах от тази сутрин!

*
« Отговор #346 -: Август 17, 2015, 19:40:16 pm »
Далинда, дано му подариш  :bfp: от сърце ти го пожелавам. Вие ги заслужавате. Сетих се, че ТМ чете тука и ако си намислила изненада не е добре да я издаваш тук :lol:
Кали, няма да е зле да изследваш и това. Какъв стрес си преживяла? Ако не е прекалено лично де..
Детенце, положителен е теста, ама щом от днес си на утрогестан вече няма смисъл от тест. Казах ти вече да си чакаш само. А междуврененно си се обичайте за спорта. Какви са тия работи боли те, пък правите секс..дете се прави с голям кеф, не защото трябва. Сложете и днес и утре едно сърце(ако имаш желание и не те боли) и вече чакай. На твое място ще спра и БТ да меря..просто ще чакам. Знам, че е трудно, но в крайна сметка животът не се върти около бебеправенето. Излизай, забавлявайте се с твоето момче. Живей! На твоите години яко се вихрех по дискотеките и баровете( и сега бих се вихрила впрочем). Забавлявай се!

« Отговор #347 -: Август 17, 2015, 19:48:17 pm »
Далинда, дано му подариш  :bfp: от сърце ти го пожелавам. Вие ги заслужавате. Сетих се, че ТМ чете тука и ако си намислила изненада не е добре да я издаваш тук :lol:
Кали, няма да е зле да изследваш и това. Какъв стрес си преживяла? Ако не е прекалено лично де..
Детенце, положителен е теста, ама щом от днес си на утрогестан вече няма смисъл от тест. Казах ти вече да си чакаш само. А междуврененно си се обичайте за спорта. Какви са тия работи боли те, пък правите секс..дете се прави с голям кеф, не защото трябва. Сложете и днес и утре едно сърце(ако имаш желание и не те боли) и вече чакай. На твое място ще спра и БТ да меря..просто ще чакам. Знам, че е трудно, но в крайна сметка животът не се върти около бебеправенето. Излизай, забавлявайте се с твоето момче. Живей! На твоите години яко се вихрех по дискотеките и баровете( и сега бих се вихрила впрочем). Забавлявай се!
Забавляваме се,няма смисъл от секс,щото спермата живе е 2 дни,но ми е интересно,ако вчера е било овуто,и днес почнах хаповете,дали няма да попречат по някакъв начин на оплождането,или на имплантирането ,щото нали от прогестерона се удебелява лигавицата,да не стане много дебела и да не може да настъпи бременност..Когато фоликула беше 16 мм на ехографа,лигавицата беше 11 мм

*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #348 -: Август 17, 2015, 19:56:46 pm »
Привет и от мен!
Лелее колко много сте писали, не мога да смогна да изчета всичко.  :lol:
Добре дошло на новото момиче.
Аз да се отчета - вчера трябваше да ми дойде, още си чакам обаче... :oops:
Аделия, бебеправете, нищо, че вече сте! Освен за бебеправене е и полезно за фигурата  :P Шегувам се, разбира се! С всяко обичане шансовете се увеличават, така че...  :lol:
Момичета, стискам палци ма всяка една от вас! Всяка заслужава бебче, даже и 2 наведнъж! Ми така де, ако е - да е! :D
Пожелавам ви лека и спокойна вечер! И моля ви, стиснете едно палче малкия ми Тазманийски дявол да спи тази вечер. :)
Детенце, няма да попречат на нищо по никакъв начин. Дишай спокойно, чакай и наистина излез да се позабавляваш малко. Като дойде бебето ще искаш да излизаш, ама няма да можеш. Хайде, обличайте се с мъжа ти и отидете на някое хубаво място; сами, с приятели... Само да се разсееш малко.  :wink:

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #349 -: Август 17, 2015, 20:04:34 pm »
Синеочка, аз бях писала нагоре, явно не си видяла. Миналата година почина маминка ми (тук така казваме на майката на майка ми). Може да се каже, че тя ме е отгледала. Не можах дълго време да го приема. Много страдах и още ми е тъжно за нея, беше уникална жена. Сега дядо ми пък е много зле, нали казват, че единия като си отиде, след него и другия...опитвам се да се насроя, за да не страдам толкова много, но нищо не се получава. Просто си страдам от сега. Знам, че не трябва да позволяваме на лошите неща да ни тормозят, но то пуста душа....
Ох, извинявам се, отплеснах се. Аз изведнъж се почъвствах зле. Имам чувство, че вдигам температура. Втриса ме, и вдичко ме боли...
Детенце, айде птивай да дивееш. И даседиш да го мислиш сега, файда няма! Хубаво са ти казали момичетата, после ще искаш, ама няма да можеш.
*
« Отговор #350 -: Август 17, 2015, 20:09:29 pm »
detence 1993 прогестерона не удебелява лигавицата.Лигавицата се удебелява с естрогена паралелно с нарастването на фоликулите.Прогестерона само подготвя лигавицата за имплантация.Вземи прочети малко,защо мислиш всички коментираме колко мм ни е лигавицата преди ову?
И второ - какъв е тоя некъдърен лекар,който предписва утрогестан след овулация без обаче да проследи кога е тя?Май ми се струва,че някъде си чела,че трябва да се пие и давай и ти...Овулация се доказва с фоликулометрия - прегледи до пукането на фоликула.А не тук да ми се чудиш боли ли те сърби ли те и дали това е овулация.Аз също съм имала положителни тестове за овулация без овулация след това.Да не говорим,че утрогестана не се пие преди овулация защото пречи на овулацията -тоест той затова се предписва СЛЕД овулация.
И изобщо още много мога да коментирам по експериментите,които си правиш,но както се казва живота си е твой и тялото си е твое
Момичета не мога много да пиша защото съм с таблет,но ви следя когато мога.Тези жеги според мен много негативно се отразяват на цикъла.Исках да питам някой запознат ли е с билката Ортилия?Може би тук maki ще помогне защото тя е по-запозната с билките и добавките.Но в руските сайтове много я хвалят тая билка и ми се искаше да чуя някакви отзиви ако някой е пробвал с нея

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #351 -: Август 17, 2015, 20:16:41 pm »
Детенце, Синеочка, искам и аз домашни домати <3

Аделия, секс според мен утре вечер е достатъчно, ако днес нямате възможност :)

Аз влизам да кажа за една приятелка от друга група, и тя с ниско АМХ и с високо фсх, напълно на естествен цикъл и по естествен начин, след година опити, вчера положителн тест за бременност.

Йоли, Лили и аз съм малко с нисичко АМХ, на долната граница, и непрекъснато чета за него. Онзи ден изрових статия за зависимостта между АМХ и Вит Д (аз съм с недостиг), та исках да кажа, взимайте яко Вит Д (за Лили знам, че взима), но всички бебе правещи да взимат, Калия ти освен Иглика и Витекс си вземи и кю10 и Вит Д :)

Може да се повиши АМХ и да се намали фсх чрез добавки и режим, така че шанс и надежда има :)

Далинда, много съжалявам за брат ти, но се радвам, че е добре и се възстановява. Езерцето дето се вика е в задния ни двор --> много близо до нас, в парк, но палатки не разрешават. На палатка ходим в щата Мейн, (там в задния двор на едни комшии --> те имат вила, не на къмпинг, но все пак палатка), той също е много красив и много специфични цветове и растителност има. Един път, видял ли си Мейн на снимка, не можеш да го объркаш. Ще пусна снимки после, че са в на ММ телефона :) и другото място, на което къмпингуваме, пак е "забранено", един частен плаж на Кейп Код, на който един път годишно организират нещо като парти. Ние така научихме за него и малко без разрешение си забиваме тям палатката и през останалото време от годината. Хубавото е че няма проблем с полиции, защото е частен, може евентуално с собствениците проблеми, но ние за една нощувка ходим и досега никога не сме ги виждали или имали проблем.

Калия, прати снимка от вашето село, аз много обичам села, в Бг като си дойда все на село си вися, моите приятелки все ми се сърдят, че се "крия" на село, но такава съм си аз, сред природата най-ми харесва :)

Стиснати палци на всички, ох, Сърчице, много хубава питка си направила--> златни ръце!

Аделия, утре правете, днес пропуснете. Щях да допълвам нещо, но се отплеснах --> а, да цикъла и жегите. Моята комшийка и тя кърви вече 10ти ден този месец. Тя е и дийката, дето ви казах, че не обича оранжеви хора :) та щях да питам и за нея--> какво мислите, че и е? Дали е ПКЯ? Пратих я на лекар, взеха и хормони, казаха че фсх е добре, но щитовидната жлеза е хипо, дадоха и хапове, та ги пие вече 10тина дни. Иначе докротицата и казала --> отслабни малко и ще забременееш. Ами как може такива доктори да има--> без узи, без изследвания, само едно фсх и пуснала и и казала--> от килограмите не забременяваш. Тя е около 90кг. Според мен и по-дебели от нея са забременява ли, а и по-слаби от нея имат проблем с забременяването. Направо ако бях влезнала с нея при лекарката, щях да я удуша за това с килограмоте, дето и го е изтърсила...

Лили, сега ще поровя за билката, да водя какво казват ИЗ английско говорящите форуми :)

Мда, руска билка, затова не намерих инфо за нея ИЗ английските сайтове, но много хубави свойства, ако можеш да я намериш, направо я взимай!

За АМХ пише, че то е огледало на окислителните процеси, които се случват в нашето тяло. Колкото повече антиоксиданти и следователно забавяне на оксидацията, толкова по-високо ще е АМХ. Аз си намерих, в един индийски магазин, мурсалски чай, внос от Гърция и почнах всеки ден да правя и пия, и на ММ давам, даже той го приготвя всяка сутрин и го качва в спалнята и пием чай 20-30 Мин всяка сутрин преди закуска и работа :)
« Последна редакция: Август 17, 2015, 20:41:34 pm от makiyaki »
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #352 -: Август 17, 2015, 20:22:27 pm »
Аделия, викаш лебед си значи :wink: Аз О почнах да си я усещам, когато ми затиктака биологичния часовник. Бях на 25. Пимня , че не се търпеше. Викам да не са кисти. Тогава не ми е минавало и грам мисъл за бебе, още ни се хойкаше с ММ. Отидох на лекар и тя ми обясни, че при всяка жена в определен момент се случвало организмът й да почне да й напомня , че й е време да става майка. Още повече, когато се водело редовен полов живот. Може би има резон в думите й.
Сърчице, рано е още. Минали ли са 14 дни от последния кекс около О? С такава хубава графика си, я не бързай да се отчайваш!
Детенце, момичетата са прави, рано е за коментар по графиката ти. Освен това тя е непълна, а ти вече приемал прогестеронов препарат, който може да повлияе на БТ. Моят съвет е кротко и търпеливо да чакаш. Друго няма какво да се направи.
Хайде да ви ръсна прашец на всички, дано да ви е на късмет. :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :grouphug2:

Затова ли и аз започнах да я усещам.И моят ли часовник започна да тик така :( ударих 25 години и аз вече ужас.
*
« Отговор #353 -: Август 17, 2015, 20:51:16 pm »
Момичета, помагайте със съвети. Трети месец пия Фемостон без проблеми. Днес съм на 4 хапче от третата опаковка и от следобед имам страхотни болки  ниско долу - като контракции, второ но-шпа пия без ефект. Направо умирам от болки, от какво може да е?>>>
*
« Отговор #354 -: Август 17, 2015, 21:01:36 pm »
maki за какво ти е гръцки мурсалски чай,имаме толкова хубав български.А тази билка се продава и у нас обаче никаква инфо няма в нашите форуми.Притеснявам се да я пия защото тя май е за поликистозни Я, а аз съм точно обратното на поликистозата.Тоест ако на ПКЯ помага,не знам за ИЯР дали няма да вреди.Руснаците й придават една ли не чудотворна сила ама мен толкова ме е страх вече да пия каквото и да е...

*
« Отговор #355 -: Август 17, 2015, 21:04:35 pm »
Шанелче, то няма нищо лошо в тиктакането. Просто ти напомня, че вече ти е време да ставаш майка. Мисля, че не е нещо фиксирано точно 25, но горе-долу тогава. При мен първо дойде на физическо ниво, после чак година по-късно съзрях за идеята да стана майка.  :oops: :oops: :oops: Много ми се хойкаше, освен това бях на етап от живота ми, в който духовно се развивах и организирах срещи , на един от най-големите(вече несъществуващ) форум за Езотерика. Хич не съм и се замисляла за хормони, ТО, БТ и т.н.  Добре, че ММ е много толерантен и ме чака да съзрея за идеята да бъда майка. Защото за мен това беше много важно, да се почувствам майка в сърцето си. Иначе ние с него сме заедно от 2006 г.
Оф, отплеснах се..мисълта ми беше, че в биологичният часовник няма нищо лошо. Той само напомня, но душата избира кога е готова и емоционално зряла за родителството. А щом душата е готова ще намери начин. Ако не стане спонтанно , ще стане ин витро, ако не стане с ин витро, ще дойде чрез осиновяване. Има ли желания, има и начини. Аз вярвам, че всяка душа избира родителите си и начинът, по който да дойде при тях.
Калия, прочетох, но може би не съобразих. Съжалявам за бабчето ти. Но от баща ми, който ми се явява често на сън знам едно. Когато плачем за тях трудно достигат до нас, а и ги задържаме в ниските нива на астрала.
Лилибел, знам че не си падаш по тези неща, дано не извадиш голямата точилка да ми нашариш дупето osi_6 Относно билката, ако в руските сайтове има добри отзиви може да рискуваш един месец. За всеки случай се консултирай с хомеопат.
Детенце, съгласна съм с Лилибел, че трябва да се пообразоваш на тази тема и в никакъв случай да не си самоназначаваш лекарства. Много е опасно!
« Последна редакция: Август 17, 2015, 21:10:42 pm от Синеочка »

« Отговор #356 -: Август 17, 2015, 21:07:41 pm »
Момичета щастлива съм, бях на преглед при друга много добра лекарка платено туко що в Черноморска Бургас..Каза че има жълто тяло в левия яйчник където беше фоликула, и да продължавам утрогестана още 9 дни..излязох от кабинета сияеща от щастие..Дано щастието ми да не угасне ( :oops: ) .............  :D :D
Ето снимчици:
http://prikachi.com/images.php?images/794/8304794o.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/797/8304797J.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/798/8304798z.jpg  :P
« Последна редакция: Август 17, 2015, 21:09:16 pm от detence1993 »

*
« Отговор #357 -: Август 17, 2015, 21:35:47 pm »
Вилия, порових се в нета за твоя случай. В пулс.бг открих , че това бил нежелан ефект. Препоръчват консултация с АГ.
Ето линк http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?t=24671
« Последна редакция: Август 17, 2015, 21:38:21 pm от Синеочка »

*
« Отговор #358 -: Август 17, 2015, 21:38:11 pm »
detence   дано всичко да е наред,но пак повтарям - лекарства не се пият когато ти си прецениш.Защото хубаво,че имаш жълто тяло,но ако си започнала лекарствата не когато трябва можеш да си прецакаш целия цикъл. Първо си правиш прегледа и тогава започваш хапчетата,за да си сигурна,че има ову

« Отговор #359 -: Август 17, 2015, 21:45:30 pm »
Хапчетата ги почнах днес и то едно,сега другото довечера преди лягане  :lol: