0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #300 -: Август 16, 2015, 12:51:31 pm »
добър ден...до сега рязах домати,собствено производство са, и са огромно количество,давайте адреси да ви пращам без пари   :D :D :D
Синеочкетака е,днес я мерих и в двете дупки ....аз днес ще ходя в частната дева мария да видим какво става,ще дам 40 лв но няма начин,мечтата ми е по-силна от всичко,вече не ми пука за парите,ако имах по-голяма възможност бих посетила някоя клиника в София,но за момента нямаме,все се уповавам на вярата и ,но вече почвам да я губя...   :( :?
« Последна редакция: Август 16, 2015, 12:54:21 pm от detence1993 »

« Отговор #301 -: Август 16, 2015, 14:02:07 pm »
Между другото да ви почерпя виртуално.Днес моят брат навършва 15 години   :D

*
« Отговор #302 -: Август 16, 2015, 14:10:25 pm »
Къде се изпокрихте, сладурки?
Детенце, да е жив и здрав брат ти. За доматите благодаря, ама и ние се чудим вече какво да ги правим нашите. Правихме пюре, Салца , сок, апетитка. Само лютеница няма да има тази година, че пиперът нещо още е дребен и докато се появи сме го изяли. Аз много обичам печени чушки. :lol:
Далинда, как беше среднощния кекс, всичко ли изядохте :D
Кали, да не те хвана махмурлукът? След тия гости и сватбата :wink:
Маки, не знам дали се интересуваш от астрология, но от 29 юли до 06.09 сме в ретроградна Венера, която влияе точно върху хармоничността на връзките били те интимни или делови. Пък и ако няма дим, нали знаеш, че няма да има огън.

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #303 -: Август 16, 2015, 16:51:14 pm »
Дам, аз днес съм с + ТО и веднага забърках един неделен следобеден кекс  :lol:

« Отговор #304 -: Август 16, 2015, 17:19:23 pm »
Синеочка, знам, че на Богородица не се пипа нищо, но правих само една питка за здраве. Ето я:) Бъдете живи и здрави всички и дано скоро да имаме поводи за празнуване!

Иначе, момичета при мен БТ отново е 37 и днес. Имам 3 дни до цикъл.
kati_vm, така съм чела.., че при Б. температурата е над 37 градуса, знам ли ...

Кали, Маки...вие да не се изпонапихте? :D
И попита Бог жената: "Какво искаш от живота?"
"Щастие!" - каза жената.
И Бог изпрати детето...
*
« Отговор #305 -: Август 16, 2015, 17:40:23 pm »
Много хубава питка си направила, Сърчице, сигурно  бързо е била изядена. Личи си, че с голям мерак си я правила. На мен графиката ти ми се вижда добре. Т се запазва 37, не пада под , така че според мен има шансове. Няма да се нагласяш негативно още от сега. Тук имаме един лаф - Бременна до доказване на противното! :P
« Последна редакция: Август 16, 2015, 18:18:53 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #306 -: Август 16, 2015, 18:29:12 pm »
Ето ме и мен...
Първо,честит празник на Марси,с пожелания за здраве,обич и щастие!
Честит да е празника и на Шанел,както и на всички настоящи и бъдещи мами!

Много четене падна,виждам,че и дебати е имало.
Синеочка,кекса беше екстра,яко кеф,щото ние в последно време от работа,ремонти и пътувания нямаме време за кекс,та бяхме във вихъра си.Така мисля да я караме до О,ама хич няма да я следя с тестове,да меря БТ,мен тия действия ме напрягат.

Сърчице,добре дошла и от мен,да не се задържаш много в тая тема,но минеш ли в бременната,не забравяй тази,тя е най-забавната.

Калия,с тебе се пукам от смях,така се раждаме ние на 23.12.независимо коя година.
Ще разкажа друг път мен мама как ме е раждала на същата дата,въпреки,че тогава Коледа не се е празнувала,но има история.

Маки,страхотно езерцето,на палатка ли бяхте?

Ако пропускам някой да ме извини,но няколко страници сте изсписали,хард диска ми се задръсти.

Чакам четвъртък аз,прегледа,и да видим каква ще я свършим по натам.Както писах наскоро,няколко пъти сънувам,че правя ин витро.Уж не го мисля толкова,но явно подсъзнателно ми е в главата постоянно.
ММ много иска ин витро,за да са близнаци.Мечтае миличкия за двечки,каквито и да са.Даже имена измислил.Наскоро обсъждаахме и тоя въпрос тук.
Калоян и Камелия...

Дерзайте момичета и до края на годината да сме в другата тема preggo

« Отговор #307 -: Август 16, 2015, 19:02:56 pm »
Така е, Далинда. Тук наистина е много приятно. С кеф влизам и пиша. Не знам дали е станало този месец, не искам и да се самонавивам. От 3 месеца меря БТ, за първи път имам БТ 37 градуса, но никакви други симптоми. Миналия месец какви ли не имах - гадене, повръщане, виене на свят, киселини хахаха и накрая ми дойде :) :D
"Щастие!" - каза жената.
И Бог изпрати детето...
« Отговор #308 -: Август 16, 2015, 21:18:13 pm »
Ето ме и мен! :) Направих си кратка морска почивка през уикенда и отново съм тук. Доста сте изписали, ще прочета след малко. :) При мен си е същото - ден 39 и никаква М. Напишках един тест - отново нищо. Гърдите ме болят все повече, което значи, че ще ми дойде до няколко дни. Тия хормони ще ме побъркат - карам се с всеки за всичко, направо съм ужасна, нервна съм, ревлива съм...отврат.  Утре звъня на доктора за час и отивам да видим колко кисти ще ми преброи (много, както обикновено).
Иначе с мъжа ми бяхме на кални бани. Казват, че помагало при гинекологични проблеми. Едва ли прави чудеса, но се понамацах здраво.
« Отговор #309 -: Август 16, 2015, 22:55:01 pm »
Здравейте мили дами.Аз минавам само да се похваля , че ми дойдееееее.Което означава , че след 9 дена съм при доки за да каже на къде вървят нещата за плануването на инсе  :lovedock: .Дано мъжо е добре с плувците и аз с хормоните и да е както говорихме Септември :balk_46:  :crossfingers: :sperm:
П.С Вече минаха 8 месеца само в изследвания...
« Отговор #310 -: Август 17, 2015, 00:07:02 am »
От утре почвам утрогестана,не издържам момичета.....Дано се дигне БТ!

*
« Отговор #311 -: Август 17, 2015, 07:41:25 am »
 :( Привет и от мен момичета. Аз вече трети ден съм на утрогестан след пункция .Страшно гадене-3 пъти по 2 вагинално.
:) <3
« Отговор #312 -: Август 17, 2015, 08:33:38 am »
Ето ме и мен...
Първо,честит празник на Марси,с пожелания за здраве,обич и щастие!
Честит да е празника и на Шанел,както и на всички настоящи и бъдещи мами!

Много четене падна,виждам,че и дебати е имало.
Синеочка,кекса беше екстра,яко кеф,щото ние в последно време от работа,ремонти и пътувания нямаме време за кекс,та бяхме във вихъра си.Така мисля да я караме до О,ама хич няма да я следя с тестове,да меря БТ,мен тия действия ме напрягат.

Сърчице,добре дошла и от мен,да не се задържаш много в тая тема,но минеш ли в бременната,не забравяй тази,тя е най-забавната.

Калия,с тебе се пукам от смях,така се раждаме ние на 23.12.независимо коя година.
Ще разкажа друг път мен мама как ме е раждала на същата дата,въпреки,че тогава Коледа не се е празнувала,но има история.

Маки,страхотно езерцето,на палатка ли бяхте?

Ако пропускам някой да ме извини,но няколко страници сте изсписали,хард диска ми се задръсти.

Чакам четвъртък аз,прегледа,и да видим каква ще я свършим по натам.Както писах наскоро,няколко пъти сънувам,че правя ин витро.Уж не го мисля толкова,но явно подсъзнателно ми е в главата постоянно.
ММ много иска ин витро,за да са близнаци.Мечтае миличкия за двечки,каквито и да са.Даже имена измислил.Наскоро обсъждаахме и тоя въпрос тук.
Калоян и Камелия...

Дерзайте момичета и до края на годината да сме в другата тема preggo

Благодаря много.Да сте ми живи и здрави и вие и дано Богородица донесе на всяка от вас много здраве и късмет.
« Отговор #313 -: Август 17, 2015, 08:36:38 am »
Честит празник и от мен, мили момичета! Пожелавам ви в най-скоро време да станете майки, независимо по какъв начин. Бъдете здрави, щастливи и обичани.
Имаме ли именици днес? Ако има да почерпят.
Аз почитам повече Малка Богородица, заради един сън, в който тя ми се яви и последствията след него, но и днес ще ида на църква.
Сърчице, най-вкусната питка да омесиш, обаче не знам дали знаеш, но по канон днес жените, които искат да станат майки не бива да подхващат работа.
Ария, хайде зарадвай ни на празника!
П.П.  Сега се сетих за една важна именичка в темата. Марси, да си жива и здрава, много късмет и усмихнати дни ти пожелавам!

Черпя ви с много здраве много любов..
« Последна редакция: Август 17, 2015, 08:38:11 am от Shannel »
« Отговор #314 -: Август 17, 2015, 09:02:58 am »
Добро утро от мен.Успешен работен ден на всички.
Момичета моля ви вижте графиката ми как върви,според вас овуто минало ли е http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=bebka93  :) :)

« Отговор #315 -: Август 17, 2015, 09:14:08 am »
Детенце, аз лично ти казах, че трябва да минат няколко дни, за да се види на графиката ти, не няколко часа...

Ако БТ се задържи висока, според мен О. може да е била вчера или онзи ден.

Май прочетох някъде, че си с ПКЯ, графиката в този случай може и да не е ориентир.

*
« Отговор #316 -: Август 17, 2015, 09:31:27 am »
Добро утро от мен.Успешен работен ден на всички.
Момичета моля ви вижте графиката ми как върви,според вас овуто минало ли е http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=bebka93  :) :)
Здравей, трябва да минат няколко дни, в които температурата да се задържи висока, за да се анализира, дали е имало ову. Тъй като сега си с прием на утрогестан, той ще изкриви графиката.
« Отговор #317 -: Август 17, 2015, 09:44:07 am »
Здравейте момичета,

моят ден не тръгна добре..., сутринта реших да си направя един тест ( имам 2 дни до Ц.), разбира се абсолютно отрицателен. (шуър чек). Е..., наревах си се едно хубаво..., какво друго ми остава... :(
"Щастие!" - каза жената.
И Бог изпрати детето...
*
« Отговор #318 -: Август 17, 2015, 10:03:18 am »
Сърчице прегръдки мила, горе главата  :bighug:
марси шанел честито и от мен на патерици! Нека имената ви се споменават само за хубави неща!

« Отговор #319 -: Август 17, 2015, 10:19:17 am »
Добро утро. Днес ми е първи ден след отпуската. Не съм писала тук от последният ми преглед при д-р, но ви чета всеки ден. Днес сутринта ми се случи нещо много интересно. По принцип с никого от колегите не съм споделяла за нашите опити за бебче, вече повече от 2 години. Понякога ми се е налагало да излизам за прегледи, изследвания, но не е имало проблеми. Тази сутрин, моя шев ме викна при него и ми показа страницата на клиника Щерев ( София) и ми каза - тук отивайте, не си губи времето в Бургас. Много мило ми стана. Имам страхотни колеги. Екипа ни е малък, трима мъже и аз :)
При мен иначе положението е бременна до доказване на противното. Този месец шанса за бебе е наистина минимален. Но пък пуста му надежда. Даже мисля да се тествам тези дни, за мое спокойсвтие.