0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #280 -: Август 15, 2015, 07:50:15 am »
Добро утро момичета! Аз станах рано, рано да омеся една питка! Днес почитаме Света Богородица като покровителка на майчинството, жените и семейното огнище. От цялото си сърце желая на всяка една, която няма детенце в най-скоро време да се сдобие с такова, а всяка, която има да й бъде живо и здраво!

Aria, много ти стискам палчета да знаеш! Зарадвай ни!

Моята БТ от 3 дни е забила на 37 градуса, което означава, че няма бременност..., но нищо...
И попита Бог жената: "Какво искаш от живота?"
"Щастие!" - каза жената.
И Бог изпрати детето...
*
« Отговор #281 -: Август 15, 2015, 08:17:25 am »
Честит празник и от мен, мили момичета! Пожелавам ви в най-скоро време да станете майки, независимо по какъв начин. Бъдете здрави, щастливи и обичани.
Имаме ли именици днес? Ако има да почерпят.
Аз почитам повече Малка Богородица, заради един сън, в който тя ми се яви и последствията след него, но и днес ще ида на църква.
Сърчице, най-вкусната питка да омесиш, обаче не знам дали знаеш, но по канон днес жените, които искат да станат майки не бива да подхващат работа.
Ария, хайде зарадвай ни на празника!
П.П.  Сега се сетих за една важна именичка в темата. Марси, да си жива и здрава, много късмет и усмихнати дни ти пожелавам!
« Последна редакция: Август 15, 2015, 08:20:25 am от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #282 -: Август 15, 2015, 09:27:27 am »
Добро утро и честит празник! Тестът мк е - три дни преди очакваната дата за М!

*
« Отговор #283 -: Август 15, 2015, 09:33:35 am »
Ария,  може да е била по-късно О този месец, вчера нали пишна един ТО. Аз от личен опит ще ти кажа, ще ТО не отчита Б. Бременна съм препишквала такъв -ей така за експеримент, че ми бяха останали 2 , еми..отрицателен си беше. Ако твоя ТО е имал бледа втора може да си била с по-късна О този месец и да е рано още за тестване. Изчакай 14 дни след последния кекс. Не бързай да се отчайваш  :wink:

Сега виждам, че Шанелчето днес е рожденичка! Да е жива и здрава и скоро да й се сбъдне мечтата да стане мама!
« Последна редакция: Август 15, 2015, 09:39:11 am от Синеочка »

*
« Отговор #284 -: Август 15, 2015, 09:53:42 am »
Добро утро момичета! Аз станах рано, рано да омеся една питка! Днес почитаме Света Богородица като покровителка на майчинството, жените и семейното огнище. От цялото си сърце желая на всяка една, която няма детенце в най-скоро време да се сдобие с такова, а всяка, която има да й бъде живо и здраво!

Aria, много ти стискам палчета да знаеш! Зарадвай ни!

Моята БТ от 3 дни е забила на 37 градуса, което означава, че няма бременност..., но нищо...
Здравей, защо мислиш че няма бременност при БТ 37 градуса? 8O
*
« Отговор #285 -: Август 15, 2015, 09:56:28 am »
Честит Празник на всички! Пожелавам ви много здраве, щастие и  да се сбъдне най-съкровената ви мечта скоро да станете майки! Честито и на именниците!
*
« Отговор #286 -: Август 15, 2015, 10:22:19 am »
Синеочка, ову беше преди 12 дни доказано от УЗ. Само не знам дали да спорам дуфастона сега за да ми дойде и да ми е свършило преди морето! Доки каза да се тествам на 14 ден след ову и ако няма Б да го спра ама аз подраних, а ме наболяват яйчниците и знам, че няма Б  osi_10 osi_10

*
« Отговор #287 -: Август 15, 2015, 10:52:07 am »
Благодаря, Синеочка  :)
И от мен честито на всички, които празнуват днес!  :D
На всички желая да са здрави, щастливи и много обичани,
и сбъдване на съкровените мечти! yahoo_17

« Последна редакция: Август 15, 2015, 12:34:32 pm от marsi »

« Отговор #288 -: Август 15, 2015, 12:13:08 pm »
Честит празник, момичета, нека се сбъднат мечтите ни!
Аз днес не мерих Т, видя ми се напълно излишно, при положение, че си легнахме в 3. Тази вечер пък сме на сватба и вероятно пак по малките часове ще легнем. Утре на кръщене...В понеделник започвам намлво с меренето, дано не объркам нещата. Хубав и усмихнат ден от мен!
*
« Отговор #289 -: Август 15, 2015, 13:00:42 pm »
честит празник и от мен! Нека Божията майка ни пази и да донесе светлина и детски смях в домовете ни! Аз както очаквах днес съм с цикъл.Нов месец нов късмет.

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #290 -: Август 15, 2015, 15:40:51 pm »
Синеочка, ову беше преди 12 дни доказано от УЗ. Само не знам дали да спорам дуфастона сега за да ми дойде и да ми е свършило преди морето! Доки каза да се тествам на 14 ден след ову и ако няма Б да го спра ама аз подраних, а ме наболяват яйчниците и знам, че няма Б  osi_10 osi_10
Когато ме стимулираха с Клостил  пих  Дуфастон 10 дни от 14 ден. Доки ми каза, че ако на 4 ден след като съм го спряла няма М да се тествам. Аз се тествах на 5 ден, когато и нормално ми се падаше 1 ден закъснение и видях двете чертички.
« Последна редакция: Август 15, 2015, 15:47:44 pm от Синеочка »

« Отговор #291 -: Август 15, 2015, 22:48:42 pm »
Момичета, първо честит празник на всички празнуващи с малко закъснение! Да са живи и здрави и много успехи във всяко начинание! :bighug:

Относно Теди, аз конфликт не виждам! Просто изказах и другата гледна точка, защото обвинихте цял форум в ... и аз не знам какво :) . Все тая ми е! Аз си гледам себе си, но все пак не смятам че трябва да има вражда между два форума! Всички имаме една цел и тя е бебе! Това е последното което ще кажа! Не целя да ви оцапвам темата ...

На останалите благодаря за подкрепата! Ценна ми е всяка мила дума и всеки съвет! Доста препатихме, но се надявам скоро да видим светлина в тунела :)

А сега лека нощ! Ако ни оставят да спим, понеже има купон със заря в съседното на нашата къща заведение!  :balk_126:
*
« Отговор #292 -: Август 15, 2015, 23:07:15 pm »
Йоли, като не може да спите, присъединете се към купона   8) Събота вечер е. Хи хи. Вие от къде сте?
Относно враждата между двата форума, аз такава не виждам.Още повече не вярвам да се случи, заради една потребителка. Много от момичетата тук в Зачатие са редовни потребителки и в бг-мама. Ако някои от постовете ми са те засегнали, не е било нарочно. Просто изказах мнението си. Там наистина от край време ми се вижда хаотично. Не говоря за конкратния подфорум, а като цяло. Но това е мое лично мнение. Аз от край време не си падам по пренаселени места, може би затова. Наистина слагам точка на този въпрос.  :balk_87: Лека вечер и ако не може да заспите,не ви се ходи на купон..забъркайте един кекс.. :balk_21:

« Отговор #293 -: Август 15, 2015, 23:33:35 pm »
Ние бяхме на имен ден и сега ще бъркаме кекс...

Много сте писали,утре ще чета и после ще драсна.

Спокойна нощ и честит празник на всички.

« Отговор #294 -: Август 16, 2015, 01:01:28 am »
Здравейте милички, нека Бог дари всяка една от нас с мечтаната рожба. АМИН!  Извинявам се че така късно драскам, но до сега с милото си взимахме силите. Искам да попитам по време на 2 акта и след това до преди половин час имах  болки в левия яйчник където е  фоликула, но сега няма вече имам само в кръста, според вас възможно лие  да се е пукнал, щото тая ми каза след овулацията да почна утрогестан  за да се удържи лутеалната фаза,да мможе ако настъпи оплождане, да може да се удължи лутеалната фаза и да има имплантация  (дано го обясних правилно) . Вижтеми графиката моля ви, вчера темптемпературата беше 36,4 а днес 36,7.....

« Отговор #295 -: Август 16, 2015, 01:18:33 am »
Здравей детенце, възможно е да сее пукнал фоликула, но е възможно и да не е! Ние няма как да ти кажем с точност! За всеки случай продължавайте да си вземате силите, а ние вече много силно ви стискаме палци! Успех, днес е празник, чудеса стават!
« Последна редакция: Август 16, 2015, 01:39:11 am от Калия »
*
« Отговор #296 -: Август 16, 2015, 04:19:03 am »
Момичета, честито на празнуващите - Марси и Шанел и други ако има - аз с малко закъснение, но много натоварен ден днес, цял ден напред-назад, ходихме до океана, така се изморихме, много кавгаджийски ден с ММ :/ сега лягаме да спим, нито кекс ще бъркаме, нито нищо, дано утре като се събудим, да сме пак в добри отношения, че тези кавги не се издържат...

Много сте писали, утре ще чета, поздрави и целувки, лека нощ и до утре :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #297 -: Август 16, 2015, 08:15:05 am »
Добро утро :)

Детенце, възможно е, но по графиката ти все още не може да се каже, трябва да минат няколко дни. Ти как мериш БТ?

Моята БТ се върна след вчерашния скок, аз днес очаквам + ТО, ама ще видим следобяд.

« Отговор #298 -: Август 16, 2015, 09:11:48 am »
Меря я вагинално, но защо не иска да скача над 37 не знам  ако се е пукнал задължително ли е да се вдигне

*
« Отговор #299 -: Август 16, 2015, 12:18:58 pm »
Детенце, защо не мериш ректално? Знам, че е много неприятно, но дава най-точни резултати. Поне аз така знам. Надявам се фоликулчето ти да се е спукало и да сте направили бебето. Т.к. си писала преди, че имаш ПКЯ аз бих те посъветвала да идеш на лекар,за да види дали със сигурност се е пукнал фоликулът. Калия ти е казала правилно, че ние няма как да знаем. Все пак не сме от предаването "Феномени" на Канал2001 :lol:
Аделия, стискам палци!
« Последна редакция: Август 16, 2015, 12:24:33 pm от Синеочка »