0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #260 -: Август 14, 2015, 21:22:35 pm »
Е, че цапни му едно винце, какво му е? Нали прочете мойте истории, акушерката ми налива, значи може!
*
« Отговор #261 -: Август 14, 2015, 21:26:57 pm »
Ако имаше, щях да цапна, ама още зимата отиде :oops: Баш бялото. А от тия на магазина не ми се взема, не са като домашното на свекито.. Казвам ви наздраве и мисля да ск пусна да гледам "Джуниър" с бат' Арни. Ей това филмче никога не ми омръзва. :P

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #262 -: Август 14, 2015, 21:27:16 pm »
Ох, не знаех, че не е българка, а тази втората дори не я знам коя е, но като цяло, нито журналисти, нито депутати знаят как да пишат и говорят. Единствено преди няколко години, ми направи впечатление, че Вулева, която също не е българка, много добре владее българска граматика и единствена тя употребява правилно "когото", на кого", докато всички останали "който", "на кой"-кат. Но това дори е особеност на българския език на ниво "напреднали", а тук ставаше въпрос за гадни правописни грешки :)

Затварям скобата  :lol:

Синеочка, много хубава е учителската професия, че където и да се преместиш, можеш да си намериш работа :) твоя мъж и той ли е в Ямбол, или той ще пътува от Сопот?

Аз от алкохолите обичам биричка и от време на време сръбвам от на ММ, който според мен много пие :/

Калия, много обичам пица :) аз бях вън в най-голямото слънце, почнах всеки ден по 30 Мин да се пека, заради моята неизлечима Вит Д недостаъчност :/ дано да помогне, защото с витамини не става... Сега ще ида да видя комшийката какво прави и като се върна тук много да сте изписали :)

П.п. И аз не ходя в бг мама, нито пък чета там, тук си ми е добре и много хубава групичка се оформихме тук, искам всички дружно да се местим при бременните, хайде някоя да повлече краче вече :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #263 -: Август 14, 2015, 21:38:36 pm »
Здравейте  и от мене,след тежкия петъчен ден.Благодаря ти за подкрепата Синеочке.Настина в бг-мамма не бяха прави спрямо мене.Просто исках съвети и помощ като неопитна тогава.Но сега си имам по-добра представа..наистина винаги ми е липсвала майка,но това ще ме направи мен самата по-добра майка,ще обичам детето си с цялото си сърце и душа.живота ми никога не е бил цвете, и това за приятелката ми е вярно,преди 2 3 седмици направи година,беше 16 годишна,не мога да опиша болката която изпитвам,за това реших да им я споделя,но не намерих разбиране,аз съм такъв човек че каквото ми е на сърцето,това ми е на устата...Наситина това детенце е страшно желано и ще направя каквото е по-силите ми един ден да го държа в ръцете си..Тук момичетата са много мили и разбрани,и им благодаря че ме подкрепят всеки ден и че ми дават съвети..Макар да се познаваме само виртуално,вие заехте част от сърцето ми,дори и да забременея,няма да спра да контактувам с вас.

Днес теста ми беше с две еднакви черти...и имам леки болки,дано да е за хубаво.Прегръщам ви!  :) :oops: :D

*
« Отговор #264 -: Август 14, 2015, 21:46:54 pm »
А, де и аз това викам. Всички вкупом от тук там. Хи хи.
Сега, като свършат жегите и ще почне валежът на положителни ТБ. Аз и в бременната тема ще дойда да ви досаждам, к'во си мислите. Няма отърване от мен. :P
Ами надяваме се да успее да се премести до края на годината в Ямбол, ако не и в Бургас,Стара Загора или Сливен ни устройва. К'во да ти кажа катунараки живот водим, надявам се все пак трайно да заседнем някъде. Едва ли, като се има предвид, че той иска и в Академията да ходи(Генерал ще го правим) :P
Ти не каза къде сте в САЩ ? Моя братовчедка от 12 г е в Чикаго. И тя има същите оплаквания за американския манталитет. Нарича ги американски бройлери - тъпи и тлъсти. Когато ражда за първи път остана много разочарована.
Детенце, няма за какво да ми благодариш. Просто не приемам подобно отношение към , когото и да било. Каквато и да си, на първо място си човек. А с хората -хора трябва да бъдем. Вярвам, че Йоли също ти мисли доброто. Просто ти се ядосва на постъпките и наивността. Съжалявам за това, което ти се е случило и се надявам от сърце да намериш вярната посока в живота. Колкото за теста , дано се сбъдне мечтата ти.
« Последна редакция: Август 14, 2015, 21:54:15 pm от Синеочка »

« Отговор #265 -: Август 14, 2015, 22:37:11 pm »
Теди, изобщо не си права! Подкрепихме те и то сериозно! Аз съм свидетел и има и доказателства. Не обвинявай всички за наивността си и за това че не успяваш да вникнеш в смисъла на някой съвет! Винаги сме ти отговаряли на сериозните въпроси! Върни се и прочети! Не е много! И сама си направи анализ!
Кажи за кое не бяхме прави, освен за последното посрещане?
Съжалявам, но за мен родителството е много повече от една бременност и раждане. Аз чаках момента, чаках човека, а ти искаш да излекуваш една рана нанасяйки друга! Живей бе дете! Има време да мислиш за деца .... Нареди си живота, защото е пълен хаос! Съвсем приятелски ти го казвам, за пореден път!

Момичета благодаря ви, точно така е. Златен ми е мъжа! Обичам го почти цяло десетилетие :)
« Последна редакция: Август 14, 2015, 22:42:11 pm от y♥♥li »
*
« Отговор #266 -: Август 14, 2015, 22:41:52 pm »
Аз имам приятели в Чикаго и преди години им ходих на гости и много ми хареса тогава Америка :) но тогава бях млада и въпреки, че исках и правих опити за бебе (с бившия съпруг), не се поинтересувах тогава как стои въпросът с детеотглеждането там, защото си мислех, че всички западни държави са еднакви, но НЕ би.

Ние в момента живеем в щата РОУД Айлънд, не се знае колко време ще останем, много сме близо 5-6км до Линкълн парк, до който дори има велопътека (с комшийката понякога колоездим), но с ММ шофираме, щото си носим столове, палатка, чадър, лодка, пикник, ето и линк към парка, ако искате да гледате, много е свеж парка, но няма детска площадка. Има плаж и всичко е безплатно (обикновено се плаща) и затова ходим толкова често :) http://www.tripadvisor.com/LocationPhotoDirectLink-g54091-d269181-i52487100-Lincoln_Woods_State_Park-Lincoln_Rhode_Island.html
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

« Отговор #267 -: Август 14, 2015, 22:44:00 pm »
Момичета, включвам се само да кажа, че е страшно весело... Боже, дано и ММ да изживее някога такава вечер...!

(Само таткото празнува, мама е в родилния дом, нали...)

Целувки!

*
« Отговор #268 -: Август 14, 2015, 22:57:22 pm »
момичета наистина много сте активни днес,едва ви изчетох.Но ми оправихте настроението след сутринта.Йоли няма смисъл от повече коментари защото и тази тема ще се превърне във втора бг- мама.Разбрахме те напълно,аз лично съм напълно съгласна с теб,че това да родиш дете не те прави майка.Но има една приказка "накажи глупака с мълчание" т.е. не обръщай внимание на всичко защото  разпиляваш ценна енергия.Ние имаме достатъчно други проблеми,за да решаваме световните проблеми или да променяме хората. Видях че и ти си с ниско АМХ като мен. Аз днес цял ден чета в руските сайтове за забременяване с ИЯР и някои неща ми дават надежда.Иначе още съм без МЦ,днес цял ден ми е гадно,повдига ми се ама не знам дали е пмс,дали от жегата или щото на няколко пъти бях гладна.Ще се моля утре да стане чудо и да се вдигне Т

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #269 -: Август 14, 2015, 22:59:01 pm »
Теди, изобщо не си права! Подкрепихме те и то сериозно! Аз съм свидетел и има и доказателства. Не обвинявай всички за наивността си и за това че не успяваш да вникнеш в смисъла на някой съвет! Винаги сме ти отговаряли на сериозните въпроси! Върни се и прочети! Не е много! И сама си направи анализ!
Кажи за кое не бяхме прави, освен за последното посрещане?

Момичета, този спор няма да ни помогне да станем майки нито по-бързо, нито по-лесно. Сменихме вече темата, преглътнахме различията и продължихме напред. Стига връщане към конфликта, моля :)

*
« Отговор #270 -: Август 14, 2015, 23:03:31 pm »
Йоли, много рядко някой забременява от една инсеминация. Стискам ти палци за следващата.

« Отговор #271 -: Август 14, 2015, 23:08:15 pm »
Това е защитна реакция и изказване само на едната гледна точка! Аз мисля че я приехме и подкрепихме и ми тъпо да чета колко зле сме се от если с нея!
Спирам до тук, защото да ви кажа грам не ми е в приоритетите да поучавам тинейджърки по форуми!

АМХ беше 1.6, а инхибин беше 425. Не си спомням точно мерните единици и реф. стойности. Бях се филмирала но двама лекари ми казаха че има  нормален шанс за спонтанно забременяване. Все пак ако и сега не стане ще опитаме едно инвитро на ец да видим как се развива Я. Иска ми се да не минавам чак в тежка категория, много ми дотегна всичко!
« Отговор #272 -: Август 14, 2015, 23:09:55 pm »
Лили, я сподели накратко какво си прочела, че и аз имам съмнения за ИЯР.
*
« Отговор #273 -: Август 14, 2015, 23:29:18 pm »
Калия ти пък къде се слагаш в тая категория,според мен само се филмираш.Йоли АМХ ти е доста добро поне от моята гледна точка. Аз да имах една единичка отпред ехееее щях да си ударя д-то в тавана. Иначе четох разни случаи на забременели с много ниски стойности обаче зависи от правилната стимулация.Като цяло и там първата дума на лекарите е донорска Я. Обаче научих от там за една билка дето била много полезна ама утре ще я търся пак,че някъде я записах

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #274 -: Август 14, 2015, 23:38:35 pm »
Йоли,  не пилей напразно енергия за маловажни неща. Разбирам, че си ядосана, но няма смисъл, наистина. Лилибел ти го каза много добре. А и тук повечето са интелигентни момичета и сами си правят изводите. Стоп с това! Браво за страхотния мъж, да го нацелуваш, задето е такъв. Рядкост са в днешно време. За инсето съм съгласна с Блу, гледах по NG едно предаване за успеваемоста при борбата със стерилитета и за инсето казаха, че с всяко следващо шанса се удвоявал, но повечето пациенти след 3-то прибягвали до ин витро. Желая ви късмет и скоро да се похвалиш.
Лили, да няма някоя изненада...с това гадене си ми съмнителна.
Аделия, има ли танци манци, ако има друсни едно хорце за мен.
« Последна редакция: Август 14, 2015, 23:42:16 pm от Синеочка »

*
« Отговор #275 -: Август 14, 2015, 23:40:47 pm »
Ей момичета, пийвам и аз бяло винце... сама на балкона. ММ излезе без мен въпреки че не ми се излизаше ама... Та наздраве! И да кажа какви ги свърших - напишках един тест за Ову (чувала съм че показва и Б)! Има бледа втора черта ама това нищо не значи! Имам един за Б, утре сутрин с първо пиш ще го направя!

« Отговор #276 -: Август 14, 2015, 23:45:06 pm »
Охооо, Ария, наздраве! И ние сме на балкона и имаме гости. Аз приключий с виното и минах на бира, че то една бутилка вино на 4 човека.... предтавям си утре каква ще ми е БТ хххааа. Не че съм прекалила де, ама все пак си е алкохол- отиде е....страдиола ли беше....няма да правим кекс тази вечер, че много пренаселено у нас :) аман бееее :)
« Отговор #277 -: Август 15, 2015, 00:13:20 am »
Дам, и мойта БТ ще удари тавана утре  :lol: Ама как да кажеш не на един толкова щастлив татко. А той ходи ли ходи с разни бутилки и налива ли, налива :lol: уиски ли не беше, ракия ли, бира ли... ужас!

*
« Отговор #278 -: Август 15, 2015, 00:35:38 am »
Май всички сме се запили тая вечер! Айде аз като пияниците за пореден път - наздраве! И дано да имаме много поводи да празнуваме, ама при тях няма да можем да пием ;)

*
« Отговор #279 -: Август 15, 2015, 01:44:52 am »
На мен тук ми харесва. Кой какво ще прави в живота си си е негова работа. Темата, поне за мен, трябва да се запаси "чиста".
Иначе да си кажа, че ми дойде, точно на деня :jump12: След 7-10 дена цветна снимка :) :)
Иначе и аз се черпя, но със сангрия.
Лека нощ момичета и късмет с ТБ утре сутрин, Ариа.