Не е така момичета, не злобейте и вие! Детенцето си го дундуркайте тук, аз съм опитвала да и помогна специално на нея, но познайте дали успях! И специално, аз какво получих в замяна, да се успокоя и че бебето ще дойде! Как ще дойде, с диагноза азооспермия! И тя го знае! И пак ръчка, там дето не и е работа ... да не говорим за всички драми на които бях свидетел, за починалата приятелка, за липсата на обич от майка и, за това че приятеля и я бие! Казвала ли ги е тези неща тук!?
Аз не искам да претендирам за достоверност за думите и, но е факт че е писала за всичко това?! Същата беше изключена от ФБ групата на зачатие, за неуместни коментари! И това ли не е вярно!?
А това че ИБ в момента е хаос, е дело на още други потребителки, дето изпонаправиха нови и нови ежедневни теми. И Теди има своя принос за това!
Освен това аз имам само един ник, и тук и там, а тя има поне 3! Заставам с името си, и търся подкрепа без да се крия или ако не ми изнася репутацията на един профил да сменям с втори и трети! Сега сигурно ще съм виновна, защото не ме познавате, но не можах да замълча ...
Пожелавам ви успех! И дано поне малко ме разберете, подходихме човешки, в началото, сега вече не знам! Всеки и път и се дава шанс ... но винаги го пропилява! Дано успее, честно, да успее и да мине в друг вид лудост!