0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #180 -: Август 13, 2015, 21:09:43 pm »
Здравейте, при мен се случва нещо странно, вече втори ден при мен МЦ е кафеникаво - розово зацапване  и то най-вече при ходене до тоалетната. По принцип ми е много обилен и трае 5-7 дни.  Никога не ми е бил редовен, а на скро ми откриха СПКЯ. От този месец работим и за бебе.  Според вас да си направя ли един тест или прекалено  много се надяваме чудото да е станало. Притеснено ми е да не е някакъв сериозен проблем. Много ще се радвам да ме посъветвате какво е най - добре да направя при тази ситуация.
Ииих, сега пак ще ми се смеете, ама да си кажа :) Тези оскъдни менструации май и те са вирусни. Доста станахме напоследък само с цапанки :) Това в кръга на шегата!
Девилче, време ли е за менструация? Ако да, изчакай и утре да видиш дали няма да се усили кръвотечението. Ако не, може да е така дъвканото напоследък инплантационно зацапване ;)
Вижда ти се новата графика, която си започнала преди два дни и не мога нищо да видя от предния цикъл ;)
« Отговор #181 -: Август 13, 2015, 21:29:16 pm »
Здравейте, при мен се случва нещо странно, вече втори ден при мен МЦ е кафеникаво - розово зацапване  и то най-вече при ходене до тоалетната. По принцип ми е много обилен и трае 5-7 дни.  Никога не ми е бил редовен, а на скро ми откриха СПКЯ. От този месец работим и за бебе.  Според вас да си направя ли един тест или прекалено  много се надяваме чудото да е станало. Притеснено ми е да не е някакъв сериозен проблем. Много ще се радвам да ме посъветвате какво е най - добре да направя при тази ситуация.
Ииих, сега пак ще ми се смеете, ама да си кажа :) Тези оскъдни менструации май и те са вирусни. Доста станахме напоследък само с цапанки :) Това в кръга на шегата!
Девилче, време ли е за менструация? Ако да, изчакай и утре да видиш дали няма да се усили кръвотечението. Ако не, може да е така дъвканото напоследък инплантационно зацапване ;)
Вижда ти се новата графика, която си започнала преди два дни и не мога нищо да видя от предния цикъл ;)
Да по принцип сега трябваше да ми дойде. Предния ми МЦ беше от 18.07 до 22.07.Като цяло и той беше оскъден но не толкова слаб като този в момента.
« Последна редакция: Август 13, 2015, 21:31:23 pm от dark_angel_89 »
« Отговор #182 -: Август 13, 2015, 22:07:52 pm »
Момичета, тук съм и аз, но работата така ме налегна следотпускно, че не е истина... Следя ви ииии отивам да си сложа едно сърчице в графиката  :lol:

*
« Отговор #183 -: Август 13, 2015, 22:42:05 pm »
Синеочка, значи за женско, на спукан фоликул, така ли? Аз не бих рискувала, откакто прочетох, че шансът за Б е много по-голям, ако по-рано е бил актът  :D

На мен каквото ми се падне, само да е живо и здраво, дори с оранжева коса да е, да идва вече  8)

Това за оранжевата коса го казвам, защото с мойта приятелка напоследък все виждаме червенокоси бебета и тя всеки път се изправя на нокти. Тя е от Индия и там дори кафява коса е "гадно" да имаш. Трябва да имаш черни очи, черна коса и колкото се може по-Светла кожа--> това е идеалът им. Та оранжева коса е "срамно". Аз и викам само да дойде вече, ако ще и с оранжева коса да е, да е живо и здраво и да идва да си го отглеждам и гушкам :) тя за нея е категорична, че оранжеви коси не ще  :lol: та така :)

Мойта майка е с оранжева коса и мъжът ми е леко оранжев --> долу много оранжев  :oops: та шансът е голям :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #184 -: Август 13, 2015, 22:55:54 pm »
Маки, аз пък намирам рижите мъже за сладурковци. Иначе и в моето семейство рижи и русокоси преобладават. Падам си по арийското, индийците да си гледат работата  :P
Колкото за женското на спукан фоликул бях чела една статия, ама колко е вярна един Бог знае. От плувеца зависи всичко, от Спидито, което стигне първо, дали е женско или мъжко Божа работа.

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #185 -: Август 13, 2015, 23:02:59 pm »
Момичета, тук съм и аз, но работата така ме налегна следотпускно, че не е истина... Следя ви ииии отивам да си сложа едно сърчице в графиката  :lol:
Адии, като се сетя и мен какво ме чака след отпуската...още повече ми се иска да видя двете черти, че да ида първия работен ден само за да им кажа, че излизам в болничен (работата ми е такава, че един ден бременна няма да седя там). И ние днес щяхме да слагаме сърчице, ама се размина, нищо, и утре е ден :)
маки, ама ме разсмя с твоя оранжев цвят  :D тука в Бг му викаме рижаво :) Айде, да ти е на рижави бебоци!
Редакция: Има ли тук весели теми? Искам да ви разкажа за комичните ситуации около раждането ми, а ясно, че тук не е мястото! В един друг форум има тема за смешното раждане, много се забавлявах докато я четох ;) та и аз имам какво да разкажа, но искам на вас ;)
« Последна редакция: Август 13, 2015, 23:08:40 pm от Калия »
*
« Отговор #186 -: Август 13, 2015, 23:06:46 pm »
Хаха и аз светли харесвам и сини очи, ама за индийците изглеждаме грозни. За нас пък те са. В крайна сметка, каквото, такова, само да идва вече <3

Кали, хаха, така де --> рижавите са сладути. И черните и русите и те...моето гардже ще си е мое :)

Кали, ами вие вашата щерка защо я държите още във вашата спалня?
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

« Отговор #187 -: Август 13, 2015, 23:17:06 pm »
 Спам: три пъти писах дълги постове и незнайно как ги изтривам (бясна съм) Лека нощ, утре ще пиша, гуш на всички!
*
« Отговор #188 -: Август 13, 2015, 23:17:21 pm »
Кали, ше се загуби ефекта, ако го разкажеш другаде. И без друго си спамим тук, то е част от психотерапията за бебеправещи. Няма само за ТО и БТ да си говорим, някак за да си съпричастен към някого е нужно да го почувстваш близък, а това става със споделяне. Та..предполагам, че няма да ти се накарат много модовете.
Маки, дъщеря им може да е като мен. До 12 години се будех от кошмари и бягах към спалнята, за да  се намърдам между мама и татко. Срам не срам, така си беше.

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #189 -: Август 13, 2015, 23:22:15 pm »
Dark_angel_89, при мен винаги преди М има кафяво зацапване(веднъж и розово е било), което продължава между 1 и 3 дни и след това си идва нормалната менструация. При първите опити, смятах, че може да е индикация за бременност, въпреки че за мен е нормално това зацапване, и прочетох доста теми за него. Наистина има жени, които са били бременни и около датата на М са получили зацапване, което обаче е различно от импантационното (защото имплантацията следва да бъде малко по-рано). В различни статии пише, че при една част от бременностите, жените в ранна бременност получават такова зацапване на датата на цикъла, на което разговорно му казват "цветна бремнност". Та мисълта ми е, че може да е предстояща менструация, но ако е необичайно за теб, може и да е симптом на бременност. Аз лично имам такова зацапване преди М поне от 2 години и като го видя много се ядосвам, защото предварително ми казва, че не съм бременна  :D Стискам палци при теб да е бебе  :bori_020:
« Отговор #190 -: Август 13, 2015, 23:27:46 pm »
Ох, че сте амааааа  :D :D :D
Не мога сега да заспя заради вас!
Детенце спи при нас, защото все не ни достигат средства да и спретнем стая. Имаме една свободна, ама моя мъж е категоричен, че трябва да се направи наведнъж и то както трябва. Пък аз смятам, че може постепенно да се направи. Има си нов балатум, нови тапети...дето се вика на първо време само дограмата да се смени, може да се живее в нея. Понякога като се скараме и аз му натяквам, че детската ще я направим за абитуриентската :) ама за сега това е положението. Адски е неудобно така де, то човек да не може да пр@дне :) Ам чи тъй де! Детенцето на всичкото отгоре заспива след нас. Айде, до преди 2,3 години си позволявахме да се отдадем на ласки след като се уверим, че е заспала, ама вече не! Или докато е навън или я пращаме при бабите или пък (рядко) да спи в хола. Но когато е там, все си намира причини да дойде поне 3 пъти да пита нещо  :D
Айде за раждането (около него по-скоро) утре, че много дълго ще стане, пък и ме подканят да лягам, като че ли нещо ще правим, ама...айде! Лекичка да ви е момичета! Който меже, да забърка един кекс и заради мене, аз утре ще почерпя едно кафенце ;)
« Отговор #191 -: Август 13, 2015, 23:41:06 pm »
Нани , определено за мен не е нормално. Предния месец пак беше слабо, но сега като че ли почти го няма. А преди винаги ми е идвало силно с болки и много обилно.
*
« Отговор #192 -: Август 13, 2015, 23:43:24 pm »
Ох, много весела е нашата темичка, все тук са ми очите и пръстите, пристрастена съм към вас, момичета  :lol:

Хайде, засипвайте, че е късно вече, аз набързо ще изпържа един ориз със зеленчуци за вечеря, че после съм казала на милото, че трябва да ме води в парка да гледаме залеза :D

« Отговор #193 -: Август 13, 2015, 23:55:34 pm »
Dark_angel_89, по принцип кога трябваше да ти дойде? Може да направиш тест, а ако имаш възможност направи кръвен. Ако зацапването не се оформи като менструация, се консултирай с лекар. Ако си бременна, пак се консултирай с лекар за зацапването. Пфф тия пусти доктори, не можем без тях  :D Възможно е и да е от сезона. Понякога през лятото се случват такива аномалии.
« Отговор #194 -: Август 14, 2015, 00:00:06 am »
Dark_angel_89, по принцип кога трябваше да ти дойде? Може да направиш тест, а ако имаш възможност направи кръвен. Ако зацапването не се оформи като менструация, се консултирай с лекар. Ако си бременна, пак се консултирай с лекар за зацапването. Пфф тия пусти доктори, не можем без тях  :D Възможно е и да е от сезона. Понякога през лятото се случват такива аномалии.

По принцип според календара тук в сайта, трябваше утре да ми дойде, тоест малко е подранило. Чудя се дали не е от хормоналните хапчета. Пия утрогестан.
*
« Отговор #195 -: Август 14, 2015, 09:09:39 am »
Момичета изгубих надежда  :( Много странно ми се свали Т днес, сигурно днес - утре ще ми дойде

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #196 -: Август 14, 2015, 09:42:55 am »
Много пишете, момичета :)
Може и да греша, но някои казват, че кафеникавото зацапване може да е свързано с нисък прогестерон. Според мен всяко анормално менструационно течение трябва да се проверява- ТБ или хормони. Особено ТБ. Аз разбрах, че съм бременна 5 дена преди МЦ точно заради такова зацапване. При мен знаете как се разви, но това няма значение. Такова зацапване може да има и при напълно нормална бременност, защото лигавицата остава незаета и има малко лющене.
Аз очаквам МЦ с такова нетърпение, надявам се да не закъснее много, за да мога да си направя изследванията още този месец. Иначе се възстановявам след спешното и системите, вече почти не ме боли и добре че потърсих 2-3-4 мнение, че неврохирурзите от Пловдив искаха да ме оперират едва ли не веднага.
Всички ми говорят за забременяване, това е едва ли не панацея за всичките ми проблеми- дискови хернии, диоптри- за всичко може да се предприеме нещо едва след една успешна бременност, така че трябва да изпълня заръките на лекарите скоро :)
Късмет на всички чакащи и трудещи се :)
*
« Отговор #197 -: Август 14, 2015, 09:48:13 am »
Кали, и на мен ми се е случвало да си изтрия пост, затова след като го напиша, преди да натисна каквото и да е, си копирам текста и ако се изтрие само го поставям отново.  :balk_50:
« Отговор #198 -: Август 14, 2015, 10:32:07 am »
Добро утро мацки, как сте днес? Аз да се оплача, днес съм се засъбуждала от 5 часа, притеснено ми е, че мъжо е отпуска и трябва да си меря Т , докато той е в леглото при мен  :oops: Не съм ставала, но се въртях, събуждах се, заспивах и наай-накрая сложих термометъра, когато той отиде до 00 :) Еее, днес пък 37, че даже май беше и 1 или и 2 не го видях хубаво дали щото сънена или вече не виждам на близо...май не в бреженната тема, а в пенсионерската ще ходя скоро ;) та, реално ли е сега това с температурата? Вярно, много горещо беше тази нощ, вече не го искам това лято, да свършва!

Кали, и на мен ми се е случвало да си изтрия пост, затова след като го напиша, преди да натисна каквото и да е, си копирам текста и ако се изтрие само го поставям отново.  :balk_50:
Павла, аз в процес на писане натискам нещо. Най-вероятно CTRL  и някаква буква без да искам в бързината, много е гадно така :(
Хубав и влюбен ден на всичкиииии, обичам ви!
« Последна редакция: Август 14, 2015, 10:35:43 am от Калия »
« Отговор #199 -: Август 14, 2015, 11:08:15 am »
Здравейте и от мен! Най-после направих теста. Ами отрицателен е, за съжаление. При толкова прецизен 28-дневен цикъл, изведнъж да закъснее така (днес е ден 37), не е нормално. Мирише ми на много кисти...отново. Направо ми се гади като си помисля пак какво ме чака - хормони, БТ, пътувания (в нашия град няма читав доктор, моя е в Сливен). Старата песен на нов глас. :( Леко съм разочарована, но няма да се откажа.