0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #160 -: Август 13, 2015, 15:27:05 pm »
Звездичка, та ти едва си 7-8 дни след О. Поне още 4-5 дни трябва да чакаш и тогава тест  :D

Хаха, да...пощаджията  :lol:

Калия, колко е голяма малката?

Декември ще стане на 10 :) много малка ;)
Дам...пощаджията всички го обичат, май  :D
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #161 -: Август 13, 2015, 15:32:38 pm »
Зная, но не можах да се стърпя. Уж имах някакво вътрешно чувство.. А зная, че е прекалено рано, ама пусто любопитство, не дава мира.  :lol:

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #162 -: Август 13, 2015, 15:39:04 pm »
ТО-днес е съвършено отрицателен! Чакам си :)
« Отговор #163 -: Август 13, 2015, 15:44:00 pm »
Хахаха,ще падна от стола,голям смях се смях с четенето на последната страница.

А пък моя мъж като ходя да ме гледат на УЗ и той винаги влиза с мен и след втория път знаете ли как си иска секс?
Излизам от банята примерно и той вика:"Сега да те погледна на УЗ"
Аз понякога полежавам ама колко време незнам,от мама знам 30 мин.

Синеочке,тук съм,чета,чета и чат пат драсна.Зареждам се позитивно,въпреки негативите около мен.Следващия четвъртък съм на преглед и се започва.
Няколко пъти сънувам,че правя ин витро...

Ягодке,те док винаги май първо настояват за инсе.Ние правихме едно,но второ мисля да няма,ако ще има АРТ,ще настояваме за ин витро.

Маки,какво е това шантаво менструиране при теб този месец?Да не се окаже цветна?

Калия,ти ме буташ от стола с твойте постове,моля те продължавай в същия дух,темата и момичетата имат нужда от теб.
Вчера четох,че някаква конспирация си надушила,хахаха.

Лили,за теб имам едно шесто чувство...
Толкова си отдадена на мечтата си,че съм убедена,ще бъдеш възнаградена!

Всички тук ще бъдем!

:bori_015: :bori_016: :bori_005: :bori_004: :bori_008: :bori_007: :bori_002: :bori_012: :bori_011: :bori_016: :bori_004: :bori_005:

Ето,чакат да ги гушкаме.

« Отговор #164 -: Август 13, 2015, 15:46:34 pm »
Кали,още малко търпение...
Кой декември,че и аз съм декември?

*
« Отговор #165 -: Август 13, 2015, 15:51:48 pm »
 lilibell, разгледах ти графиката! Много е добра! Успех! Гледам, че вървя с теб горе долу на една дата ни е била О! Ще те следя и стилскам палци!

« Отговор #166 -: Август 13, 2015, 16:01:28 pm »
Ааааа,за кафето,леле колко ми е трудно да не пия кафе.
Направо незнам как ще го отказвам ако се наложи.Помня снаха ми пиеше по глътка 3 в 1 от чашата на брат ми.
Аз пък това хич не го харесвам.Та зор ще видя и с това.Имам чувството,че разбера ли че съм бременна от раз ще хвърля и кафе и цигари и ще се справя.До сега не е имало замна сила да ме накара да ги откажа,но едно бебе ще ме накара.

« Отговор #167 -: Август 13, 2015, 16:10:57 pm »
Ах, ах, ДАЛИНДА, колко мило ми стана....тук съм аз, не мисля никъде да ходя. Тплкова ми е хубаво с вас...даже предлагам и лично запознанство :) ко някой иска, да ми пише на ЛС да му дам фейсбука си :) Абе аз мога да заменя кафенцето с чай, ама тая пуста глава като ме заболи...пък за цигарите и аз така си мислех, ама то беше едно спиране, почване....накрая в деветия ги пропуших за срамотиите. Някой път ще ви разказвам за моите смехории в патологична и в родилно, ама не знам дали тук или в някоя друга тема, ще паднете от смях! Малката е на 23. 12. родена ;)
*
« Отговор #168 -: Август 13, 2015, 16:21:30 pm »
Далинда, Синеочка, Калия,

за кафето...то явно е като месото, мнения много, едни казват, че вреди, други, че помага. Истината според мен е по средата. Всяка храна, билка, напитка на един може да навреди, на друг да помогне. Има хора сутрин пият кафе за събуждане, други пък вечер преди лягане за здрав сън (това научно обяснение си има, ако някой му се рови, да потърси и прочете), трети ако го пият преди лягане, цяла нощ не мигват  :lol:

Аз само казвам, че кафето влияе върху естрогена и ако има проблем с овулацията или забременяването може би да се намали или откаже временно. Моят организъм е много лабилен и от всичко се влияе, затова гледам да го щадя. Е като изям една кутия локум не е щадене  :? ама опитвам се де :) знам какво е да се мъчи човек да откаже нещо любимо --> ХИЧ не ми се получава и на мен...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #169 -: Август 13, 2015, 16:36:22 pm »
Всеки с проблемите си  :D аз пък съм така с шоколада. Мога да ям шоколад до безкрай. Като студентка си взимах 1 кг кутия и с голямата лъжица ... Откакто бебеправим реших, че сладкото ми влияе зле, особено като прочетох, че може да повиши естрогена, който пък води до ендометриоза. И от тогава сме се договорили вкъщи шоколад само уикенда, обикновено взимам по 1 шоколад на ден, който уж си делим, но предимно аз го изяждам де. Това зависимостта е много лошо нещо  :oops: но успявам някак си да се преборя със себе си. Добре че нямам други вредни пороци, иначе не знам какво щях да правя.
Aria дано да имаме късмет този месец. Аз като няма БТ нещо не се ориентирам

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #170 -: Август 13, 2015, 16:38:21 pm »
Кали,еми да,честно ти казвам имах чувството,че сме на една и съща дата и затова и попитах.

На ЛС драскай фейса да те намирам.

Дали не оспамих малко аз?

Моля да бъда извинена :balk_81:

*
« Отговор #171 -: Август 13, 2015, 19:02:31 pm »
И като ще спамим...да пусна и аз един гинеколожки виц
Cpeщaт ce двaмa cтapи пpитeли.
Eдиният гинeĸoлoг, a дpyгият вeтepинap. Гинeĸoлoгът:
– Знaчи, дa ти ĸaжa, вeчe нe мoгa дa глeдaм жeни, тaĸa ми e пиcнaлo вcичĸo…
Beтepинapят:
– Aĸo иcĸaш дa ce cмeним, тo и нa мeн ми e пиcнaлo caмo ĸpaви дa глeдaм…
Гинeĸoлoгът ce пpoтивил дългo, нo в ĸpaйнa cмeтĸa ce cъглacил.
Ceди вeтepинapят в ĸaбинeтa нa гинeĸoлoгa. Ha вpaтaтa ce чyĸa и влизa cтpaxoтнa мaдaмa.
Toй:
– Cъблeчeтe ce!
Tя ce cъбличa и чaĸa. Beтepинapят c шиpoĸo paзтвopeни pъцe и pъмжeйĸи ce нacoчвa ĸъм нeя.
Дeвoйĸaтa изплaшeнo пpaви ĸpaчĸa нaзaд…
Beтepинapят:
– Tпppy-y-y, cтoй гaдинo!

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #172 -: Август 13, 2015, 19:16:33 pm »
Хаха, Синеочка, ще падна от смях с този виц  :lol:

Калия, Далинда, такива да ги нямаме, с тези фейсбуци ще изчезнете от хоризонта и аз тук с кого ще си говоря  :?
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

« Отговор #173 -: Август 13, 2015, 20:02:25 pm »
Объркахте ме с този фоликул..на листа пише L:1,44 W:1,75 F1:1,60  :(  Предполагам че дължина 1.44 широчина 1.75 това F1 Не знам какво е
« Последна редакция: Август 13, 2015, 20:15:03 pm от detence1993 »

*
« Отговор #174 -: Август 13, 2015, 20:15:59 pm »
Детенце, как сме те объркали? Ти сама каза, че лекарката ти е определила доминантен фоликул 1,44. Когато на мен ми правиха фоликуметрия доки ми осредняяаше стойностите(нямам идея на какъв принцип) и ми казваше средната стойност. А не една от цифрите. Лилибел и тя това обяснява снощи. Е..ти каза, че че е 14 мм и ние ти обяснихме правилото за пукане. На боб ли да хвърляме бе, душа, че имало и други цифри. Кажи сега, какви точно ти каза докторката  :)

« Отговор #175 -: Август 13, 2015, 20:32:34 pm »
Здравейте, при мен се случва нещо странно, вече втори ден при мен МЦ е кафеникаво - розово зацапване  и то най-вече при ходене до тоалетната. По принцип ми е много обилен и трае 5-7 дни.  Никога не ми е бил редовен, а на скро ми откриха СПКЯ. От този месец работим и за бебе.  Според вас да си направя ли един тест или прекалено  много се надяваме чудото да е станало. Притеснено ми е да не е някакъв сериозен проблем. Много ще се радвам да ме посъветвате какво е най - добре да направя при тази ситуация.
« Последна редакция: Август 13, 2015, 20:39:04 pm от dark_angel_89 »
« Отговор #176 -: Август 13, 2015, 20:45:31 pm »
Питах лекарката туко що,каза че L e настина дължина,W ширина а F1 е самия размер който е 1.60 см  ама че съм объркана и аз,мислех че дължината е размера......Ами значи днес сигурно ще е 18 мм вече,щовм вчера е бил 16 ..утре сигурно ще е 20,събота 22 и някъде събота срещу неделя ще се пукне...  :P :P

*
« Отговор #177 -: Август 13, 2015, 20:53:55 pm »
И тук да си кажа --> фоликула може да се пукне всеки момент при 18-24 мн и секс трябва да е правен преди пукането. А най добре да се пукне по време на секс. Щом днес е 18мм ТРЯБВА днес да почнете с контактите, защото всяко забавяне води до по голяма вероятност да го ИЗПУСНЕТЕ...

Най-късно утре правете контакт, и в следващите 2-3 дни през ден, ако не може всеки ден. Или поне прави О тестове днес, утре и в събота, за да се ориентираш най-добре :)

*
« Отговор #178 -: Август 13, 2015, 21:00:14 pm »
Маки, може момиченце да искат и затова събота и неделя. Тя каза, че мъжът й е в командировка.

« Отговор #179 -: Август 13, 2015, 21:07:43 pm »
Теста от днес зиглежда като вчера,ако утре е с по-дебела от контролната яко секс,ако трябва ще замина утре за града в който е..Маточната лигавица пише че е 11 мм добре ли е?+
« Последна редакция: Август 13, 2015, 21:10:41 pm от detence1993 »