0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #140 -: Август 13, 2015, 11:17:47 am »
Нани Благодаря , че попита  :)
Ами бяхме в застой Юли се пазехме заради системите на мъжо , а сега Август не се пазим.Чакам да ми дойде и да ходя на преглед и да решаваме дали Септември ще правим инсе.На мъжо са му малко слаби показателите и се чудех дали да не попитам за икси на ец (цената е горе долу като на инсе доколкото знам) или да пробваме едно инсе пък после да видим.. Не знам и аз  :? Та за сега само ви следя и стискам палци на всяка една поотделно  :bighug:
И другото което е вече 20тина дена като правим кекс след това като пишкам и париии даже и лубрикант обикновен на Durex слагаме и ми пари малко от него като сложим.Странна е моята работа долу  :D :D :D
Здравей, ако партньорът ти е с лоши показатели на спермата, защо са ви препоръчали инсе? Направо недоумявам. Настоявай за икси, иначе само ще си дадете парите за инсето, колкото и да е евтино. Успех!
« Отговор #141 -: Август 13, 2015, 12:00:25 pm »
Аз още си седя в неведение. Тази сутрин станах и право в тоалетната по навик. Тотално изключих за първата урина и съответно тест не направих.  :BangHead:Взех си Престо вчера. Никога не съм го ползвала, но много съм чела за него (май предимно негативни коментари), та да видим.
Aria, на моя приятелка АГ беше забранила да използва кола маска и епилатор, заради риск от контракции. Колко е адекватен съветът не знам, но е факт, че бяха обърнали внимание на това. Аз също го спазвах, но пък много познати изобщо не се съобразяваха с това и се епилираха по тези начини без проблем. :)
Ех, Алис....нищо де, направи с втората. Ако има нещо, би трябвало да покаже вече.
Лили, аз всяка сутрин по едно и също време меря Т. Преди да стана и точно 10 мин. Днес ми се видя височка, след 36.2 вчера, днес 36.7  8O но ще направя и днес ТО да видим. Вчера имаше бледа втора чертичка, качих снимка в другата тема :)
Аууу, да ви се оплача какъв кошмар изживяхме снощи. Не знам към колко часа е било, вероятно е Т да ми се е повлияла от това...събуждам се от писък на малката, отварям очи-в спалнята ПРИЛЕП!
Дори не си и помислих да избягам, само се завих през глава с чаршафа. Детето изхвърча в кухнята, а мъжо (горкичкия) отвори широко прозореца и го гони сигурно 10 мин! Котарака и той се включи в гонката, кучето подивя, разлая се....ужас ви казвам! Ние вечер спим с отворени врати на всички стаи и по принцип имаме комарници навсякъде, обаче старата ми кухня е неизползваема в момента и я ползваме за склад (някой ден ще става детска). Там няма комарник и явно от там е влязъл. Ууу, още настръхвам като се сетя.
маки, ти как си, нещо ново при теб? Пробвахте ли гелчето :) ?
Ария, да не си настинала нещо и от това да е течението?
Детенце, ти хубаво го смяташ по 2 и нещо мм, ама защо не идеш тези дни пак да го видят този Ф? Стискам ти палци!
Като че ли  мернах, някъде, че някой е пуснал кръвен тест, но ми избяга......айде, дано е +
Тук съм с кафето и ви чакам да се разпишете :) Хубав ден от мен :)
*
« Отговор #142 -: Август 13, 2015, 12:27:15 pm »
Попринцид да, настинала съм, тоя месец съм пълна развалина, хрема, кашляне, алергични обриви ама си тая надежда... Иначе си записах мас за кола маска ама само на ръце и крака, ще действа самобръсначката на останалите места!

« Отговор #143 -: Август 13, 2015, 12:39:48 pm »
Нани Благодаря , че попита  :)
Ами бяхме в застой Юли се пазехме заради системите на мъжо , а сега Август не се пазим.Чакам да ми дойде и да ходя на преглед и да решаваме дали Септември ще правим инсе.На мъжо са му малко слаби показателите и се чудех дали да не попитам за икси на ец (цената е горе долу като на инсе доколкото знам) или да пробваме едно инсе пък после да видим.. Не знам и аз  :? Та за сега само ви следя и стискам палци на всяка една поотделно  :bighug:
И другото което е вече 20тина дена като правим кекс след това като пишкам и париии даже и лубрикант обикновен на Durex слагаме и ми пари малко от него като сложим.Странна е моята работа долу  :D :D :D
Здравей, ако партньорът ти е с лоши показатели на спермата, защо са ви препоръчали инсе? Направо недоумявам. Настоявай за икси, иначе само ще си дадете парите за инсето, колкото и да е евтино. Успех!
Ами и аз не знам защо..Може би доки има надежда..На нас само морфологията ни е зле уж(не знам колко голяма роля играе)  и може би за това..Ще поговоря с доки пък да видим дали ще се склони за икси на ец при положение , че инсе не сме пробвали :)
*
« Отговор #144 -: Август 13, 2015, 12:42:01 pm »
Цената на ИКСИ няма как да е колкото на ИНСЕ, доста по-висока е.Какво значи малко слаби показатели?Какво показва спермограмата?Предполагам ходите при репродуктивен специалист.

« Отговор #145 -: Август 13, 2015, 12:46:58 pm »
Цената на ИКСИ няма как да е колкото на ИНСЕ, доста по-висока е.Какво значи малко слаби показатели?Какво показва спермограмата?Предполагам ходите при репродуктивен специалист.
Да наясно съм , че не е колкото инсето :) Само бях чула , че когато иксито е на ец не е като стимулираното като цена.Но целата оправдава средствата :)
Разбира се , че ходим при репродуктивен специалист и то от близо 1,5г.
А като показатели за сега ни е зле морфологията 3% е само. Подвижността а + б ни е 67% заключението тератозооспермия.Та така :)
*
« Отговор #146 -: Август 13, 2015, 13:05:55 pm »
Ах, Калия, тия кафета как вредят на бебеправенето, ако знаеш! Искам да те виждам сутрин тук с зелен чай или Инка, никакви кафета :)

Не сме го пробвали, щото аз още менструирам. Вчера ходихме до парка с езерото, след като ни откраднаха каяците, имаме сега само един и се редуваме на него. Първо той, а аз чета книга на плажа, после аз, а той вечеря на плажа. Не знам дали ще разрешат модераторите да сложа снимки на езерото, да го видите, много е гот :)

Та искахме да гледаме метеоритния дъжд, но той бил чак в 11ч. Ние си лягаме в 9 и се гушкаме/четем/говорим си до 10 и заспиваме, а някой път още в 9 заспиваме и не можахме да гледаме метеоритите :/

Ох, забравих да кажа, че с този прилеп, темперстурата не е реална. Виж на Усмивчица постовете, че като става през нощта, сутрин Т е по висока...ама рано е още де, продължавай да мериш всеки ден и време за анализ има :)
« Последна редакция: Август 13, 2015, 13:07:54 pm от makiyaki »
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #147 -: Август 13, 2015, 13:38:47 pm »
strawberry_11 за съжаление не мога да следя всичко и съм пропуснала, че сте при репродуктивен специалист.Важното е че сте поели в правилна посока.Аз защо си мисля, че с тази морфология можете да кандидатствате за фонда.
Успех ви пожелавам!

*
« Отговор #148 -: Август 13, 2015, 13:42:42 pm »
аз пък да ви кажа, че съм мерила Т преди ставане и после след ставане (за кратко време) - все една и съща ми е. По логика няма как да знам дали температурата е щяла да бъде по-ниска точно в този ден ако не бях ставала. Защото ако не бях ставала нямаше да знам каква ми е Т след ставане  :lol: Затова съм я проверявала 1-2 пъти преди и след ставане. На мен повече ми влияе часа в който я меря - забелязала съм, че ако я меря в 7 е една, после заспивам и я меря като се събудя примерно в 9 - вече е различна. Абе всякакви статистики съм си правила с БТ за толкова време мерене.
Ето и моята Т днес е доста висока, но нито съм ставала, нито съм мърдала, нито съм се събуждала тая нощ. Просто Т си варира отделните дни и това е нормално.
 Друго е обаче при Калия защото тя се е стреснала, вдигнал й се е адреналина, със сигурност и Т се е повишила от това

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #149 -: Август 13, 2015, 14:00:05 pm »
Лили, стискам палци да се задържи висока, затаявам дъх пред графиката ти и чакаме добри новини от теб скоро <3
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

*
« Отговор #150 -: Август 13, 2015, 14:30:03 pm »
Маки, пред мен за кафето или хубаво или нищо. Аз съм кафеман и дори през бременността си позволявам по едно сутрешно кафенце. Като родя обаче го спирам, заради кърменето. 
Лили, стискаме палци и на краката за хубава новина.
Калия, видях тестчето в другата тема, скоро ще си в О. Налазвай мъжо още от днес.
Ягодке, може пък при вас инсето да свърши работа. От опит глава не боли, ако стане-стане, ако не има и други начини. Горе главата и да не губиш вяра.
Далиндата нещо напоследък хич я няма. Надявам се да е добре. Липсва ми нейният ентусиазъм, дано не я е погълнала някоя черна мисъл. Тя пише, ама..не е така активна и ако е тръгнала да се предава да вадя точилката(то и без това скоро не съм я ползвала) и да й нашаря хубавото дупе osi_6 osi_6 osi_6

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #151 -: Август 13, 2015, 14:46:52 pm »
Лили, стискам палци да се задържи висока, затаявам дъх пред графиката ти и чакаме добри новини от теб скоро <3
И аз се надявам ама ... много разочарования съм видяла досега. Хубави графики, разлика в Т пък накрая ...
Затова сега просто си следя Т и това е. Като не отидох на УЗ при спада на Т поне да видя има ли втори фоликул или не - сега ще се чудя още 1 седмица имам или нямам шанс. От друга страна аз трябва всеки ден да съм на УЗ, за да знам какво се случва, което не е възможно. Както казах и преди - най-добре да си имам УЗ вкъщи и да си се гледам  :lol: или пък мъжа ми да беше гинеколог ...

« Отговор #152 -: Август 13, 2015, 14:48:11 pm »
magi_st Благодаря :) Да и аз така знам , че можем да кандидатстваме , но доки иска първо да опитаме и инсе.
Синеочка така е.Благодаря.Дано пък сме от чудесата успели с инсе при 3%  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 stork-boy
« Отговор #153 -: Август 13, 2015, 14:52:05 pm »
Хахахахха, синеочке, ама аз още от вчера съм го налазила бе  :D и сърчице съм сложила даже у графиката :) Не знам колко време е достатъчно да лежа след кекса. По принцип, когато го бъркаме през нощта, изобщо не ставам, обаче като е през деня....двайсетина минути дали са достатъчни? То докато не отделим малката в отделна стая така ще е. Божке, какви работи пиша само, да ме види моичкия...с голямата точилка ще ме съветва хахахахах.
И аз мисля, че тези дни ще цъфне хубава втора чертичка, рано, не рано...само да се появи :) чакам да стане 16 ч. че да напишкам още един :)
Ех...мъж гинеколог....вица знаете ли го? Един дето го съдили за убийство на циганка. В съда: Защо убихте жената? Г-н съдия, по професия съм гинеколог. Цял ден гледам -------, прибирам се в къщи, жената: ела ми виж спиралата, че нещо ми убива, щерката: тате, закъснява ми с два дена, айде да ме видиш, излизам да изхвърля кофата и тази циганка ми вика, бате дай 5 лв, щи покажа ------- :D
Айде една точилка от мод и по моето дупе хахах
« Последна редакция: Август 13, 2015, 14:55:51 pm от Калия »
*
« Отговор #154 -: Август 13, 2015, 15:04:07 pm »
Калия, треса се от смях заради вица. Относно лежането, мисля, че няма кой знае каква полза. Те бързите плувци гравитацията не ги лови :D Ако ти кажа, колко съм лежала, а на края лелката с червения клин ми идва на вратата. При първата ми бременност бяхме в банята, че даже и се подмих по навик. А със сегашната тъкмо свършихме и на вратата звъннаха гости, да видиш как набързо се обуват гащи наобратно. Хах. Така де..казвам ти го това, защото си мисля, че това с виренето на краката действа по скоро на психиката, пине така мисля аз.

*
« Отговор #155 -: Август 13, 2015, 15:04:24 pm »
Хаха и аз знаех виц за гинеколог, мъчих се да се сетя, дано го разказвам правилно, че може да се окаже, че от два вица един съм направила.

Та една жена тича в магазина за булчински рокли и вика: дайте ми рокля, ще се женя. Продавачката: каква да бъде роклята? - е, как каква, Бяла естествено. Продавачката: ама госпожо, не може така, та вие за четвърти път се жените, изберете си друг цвят. - Бяла рокля искам, че още съм девствена. Първият ми мъж беше психолог, по цял ден на работата говори и размишлява и като се прибере вечер, само говореше за секс и задаваше въпроси. Вторият ми мъж беше гинеколог. Той по цял ден гледа и опипва ...., като се прибере вечер само ме гледаше и опипваше. Третият ми мъж беше пощаджия, по цял ден ближеше пликове и марки, ох той много ми липсва...Ама както виждате още съм девствена.  :lol:

Хаха той вица май не се оказа много по темата, ама да си го разкажа  :lol:

Та така де, с гинеколог мъж, жената девствена останала, а камо ли бебе, хаха
« Последна редакция: Август 13, 2015, 15:07:02 pm от makiyaki »

*
« Отговор #156 -: Август 13, 2015, 15:05:46 pm »
 :lol: Калия развесели ме с тоя виц. Но мъж - гинеколог би ми бил доста от полза в моя случай. Иначе всеки път бъркам в джоба за УЗ - досега да си бях изплатила един апарат  :)
Относно лежането след кекса през деня - аз съдя по това, че спермата се втечнява между 30 мин и час, аз лежа минимум 30 мин. Макар че и след 30 мин понякога ми се е случвало като стана и отида в тоалетната - тя още да се точи на парцали, което значи, че не е втечнена. А я чакам да се втечни защото като течност е много по-подвижна и съответно се надявам да остане вътре колкото може повече материал по стените на влагалището.

*
« Отговор #157 -: Август 13, 2015, 15:10:56 pm »
Коя жена не обича пощаджията. :P

*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #158 -: Август 13, 2015, 15:12:14 pm »
Хахаха, Калия, с този виц ми оправи целия ден, наистина :lol:
Детенце, не мога да ти изчета всичките постове, нямам време просто; ама ти при кой гинеколог ходиш? От колко точно времв опитвате и защо по д*волите пиеш противозачатъчни като искаш да забременееш? И защо също така ги апираш когато ти скимне и ги започваш пак? Много ме объркват действията ти. Ще гледам тая вечер като заспи малкия ми Таз да ти прочета постовете, за да мога да ти дам адекватен съвет, ако мога де... Че нещо губя нишката.
Момичета, не се стърпях и накапах теста. Можете да си представите как ми "крещеше" от шкафа за да го извадя. Е, абсолютно отрицателен е! Сега си чакам до 16-ти М. И ще бебеправим следващия месец. А бях толкова обнадеждена, че може да се е получило този месец.  :?
Стискам палци на всички! Пожелавам ви усмихнат и спокоен ден!  :sunshine:
П. П. Хахахаха, Маки, страхотен виц! :lol:

Quiet people have the loudest minds.
*
« Отговор #159 -: Август 13, 2015, 15:19:58 pm »
Звездичка, та ти едва си 7-8 дни след О. Поне още 4-5 дни трябва да чакаш и тогава тест  :D

Хаха, да...пощаджията  :lol:

Калия, колко е голяма малката?