Аз още си седя в неведение. Тази сутрин станах и право в тоалетната по навик. Тотално изключих за първата урина и съответно тест не направих. :BangHead:Взех си Престо вчера. Никога не съм го ползвала, но много съм чела за него (май предимно негативни коментари), та да видим.
Aria, на моя приятелка АГ беше забранила да използва кола маска и епилатор, заради риск от контракции. Колко е адекватен съветът не знам, но е факт, че бяха обърнали внимание на това. Аз също го спазвах, но пък много познати изобщо не се съобразяваха с това и се епилираха по тези начини без проблем.
Ех, Алис....нищо де, направи с втората. Ако има нещо, би трябвало да покаже вече.
Лили, аз всяка сутрин по едно и също време меря Т. Преди да стана и точно 10 мин. Днес ми се видя височка, след 36.2 вчера, днес 36.7
но ще направя и днес ТО да видим. Вчера имаше бледа втора чертичка, качих снимка в другата тема
Аууу, да ви се оплача какъв кошмар изживяхме снощи. Не знам към колко часа е било, вероятно е Т да ми се е повлияла от това...събуждам се от писък на малката, отварям очи-в спалнята ПРИЛЕП!
Дори не си и помислих да избягам, само се завих през глава с чаршафа. Детето изхвърча в кухнята, а мъжо (горкичкия) отвори широко прозореца и го гони сигурно 10 мин! Котарака и той се включи в гонката, кучето подивя, разлая се....ужас ви казвам! Ние вечер спим с отворени врати на всички стаи и по принцип имаме комарници навсякъде, обаче старата ми кухня е неизползваема в момента и я ползваме за склад (някой ден ще става детска). Там няма комарник и явно от там е влязъл. Ууу, още настръхвам като се сетя.
маки, ти как си, нещо ново при теб? Пробвахте ли гелчето
?
Ария, да не си настинала нещо и от това да е течението?
Детенце, ти хубаво го смяташ по 2 и нещо мм, ама защо не идеш тези дни пак да го видят този Ф? Стискам ти палци!
Като че ли мернах, някъде, че някой е пуснал кръвен тест, но ми избяга......айде, дано е +
Тук съм с кафето и ви чакам да се разпишете
Хубав ден от мен