0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #120 -: Август 12, 2015, 20:25:16 pm »
Момичета, купих preseed лубрикант и много се вълнувам, нямам търпение М да свършва, че да го пробваме :) по колко се слага, в упътването пише половин спринцовка, ама това не е ли много, в смисъл няма ли да изтече извън мен, като почнем да се любим?

Алис, стискам палци, Звездичка, ти май имаш още една седмица чакане, стискам палци и за теб. Криси и теб не съм те забравила. Лили, теб също :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #121 -: Август 12, 2015, 21:17:09 pm »
Забравих в предния си пост да споделя, че направих ТО следобед след 4 часа жажда :) И съм изключително изненадана, защото има втора черта и то доста хубаво се вижда, но е по-бледа от контролната. Не ми се занимава да я снимам, да качвам снимки.... Тотално се обърках вече. Ще меря утре пак т. и пак ще направя ТО да видим какво е положението. За ЦС да ви кажа, има, но е полубяла, полупрозрачна и точно като на суров белтък консистенцията. Дано се избистри тези дни, все пак, че едно от действията на игликата е точно да помогне ЦС. За всеки случай, сложихме едно сърчице днес  :oops:
маки, ние само веднъж сме ползвали гелче и то си беше най-обикновен лубрикант. Някой беше ни го подарил :) Беше доста приятно, спомням си. Дори като се замисля, то беше точно в периода, когато бебеправихме. Не казвам, че е станало точно тогава, ама знае ли човек. Слагай колкото пише, предполагам, че и да изтече нещо, все пак ще си свърши работата :) Хубава вечер на всички и дано утрешния ден е още по-красив и изпълнен с любов и положителни емоции!
« Отговор #122 -: Август 12, 2015, 22:04:15 pm »
Нани Благодаря , че попита  :)
Ами бяхме в застой Юли се пазехме заради системите на мъжо , а сега Август не се пазим.Чакам да ми дойде и да ходя на преглед и да решаваме дали Септември ще правим инсе.На мъжо са му малко слаби показателите и се чудех дали да не попитам за икси на ец (цената е горе долу като на инсе доколкото знам) или да пробваме едно инсе пък после да видим.. Не знам и аз  :? Та за сега само ви следя и стискам палци на всяка една поотделно  :bighug:
И другото което е вече 20тина дена като правим кекс след това като пишкам и париии даже и лубрикант обикновен на Durex слагаме и ми пари малко от него като сложим.Странна е моята работа долу  :D :D :D
« Последна редакция: Август 12, 2015, 22:06:39 pm от strawberry_11 »
« Отговор #123 -: Август 12, 2015, 22:08:43 pm »
Здарвейте.При мен се случи следното нещо,мислех че овуто е на 19 ден тъй като прединия ден температурата беше 36.4 ,и имах цервикална белтъкообразна слуз и порабохитме,но днес когато си опипвах маточната лигавица имаше пак от тази белтъкообразна слуз,и реших да ида на частно при една от най-големитя специалистски в Бургас.Гледа ме и  се видя домимантен фоликул в левия яйчник с размери 1.44 см.Веднага купих отново тест за ову.Моля ви вижте теста за ову и кажете как е,и графиката ми също. Според вас кога ще настъпи овуто http://prikachi.com/images.php?images/339/8295339b.jpg Блаогодаря ви от сързе,стискайте палци фоликулчето ми да се превърне в бебче :* <3  :D :P

« Отговор #124 -: Август 12, 2015, 22:26:32 pm »
Ягодке, така сме си жените. Аз преди седмицата преди М съм така. Попарва малко, посърбява малко, но след М всичко се оправя. Ако искаш пусни една микробиология, защото там от време на време се заселват разни бактерии и гъбички  :D

На темата за лубрикантите, не знам дали сте ползвали глайтгелен. Ние, когато ни потрябва, него го ползваме. Лекарите го препоръчват, има и антибактериално действие.  :a_cat_06:
*
« Отговор #125 -: Август 12, 2015, 22:31:43 pm »
Детенце, днес, утре и вдругиден трябва да правите секс, успех!

Ягодка, с лоши показатели при мъжа, най добре е ИКСИ, ХИч не се мъчете с инсеминации. И този Дюрекс лубрикант да го спираш. Той блокира сперматозоидите и не им разрешава да се придвижат към яйцеклетката. За това парене, най-лесно е да дадеш урина в някоя лаборатория и да изследват за уринарна инфекция.

Калия, браво за сърчицето! Изобщо не чакай да се избистря ЦС, а действайте всеки ден или през ден в следващите няколко дни :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

« Отговор #126 -: Август 12, 2015, 22:32:17 pm »
Здарвейте.При мен се случи следното нещо,мислех че овуто е на 19 ден тъй като прединия ден температурата беше 36.4 ,и имах цервикална белтъкообразна слуз и порабохитме,но днес когато си опипвах маточната лигавица имаше пак от тази белтъкообразна слуз,и реших да ида на частно при една от най-големитя специалистски в Бургас.Гледа ме и  се видя домимантен фоликул в левия яйчник с размери 1.44 см.Веднага купих отново тест за ову.Моля ви вижте теста за ову и кажете как е,и графиката ми също. Според вас кога ще настъпи овуто http://prikachi.com/images.php?images/339/8295339b.jpg Блаогодаря ви от сързе,стискайте палци фоликулчето ми да се превърне в бебче :* <3  :D :P
Хубаво, ама да вземете и някое друго сърчице да сложите ;)
*
« Отговор #127 -: Август 12, 2015, 22:46:32 pm »
Аз ли нещо не съм в час, ама ..все съм си мислила, че фоликулите се пукат около 22-24 мм, не 14 мм. Поне, когато мен ме следиха, така ми беше обяснил доки.
Детенце, не ми се връзват размерите на фоликула и ТО, кокто, може да се приеме и за +.
При нарастване на фоликул средно с 2 мм на денонощие, сама прецени кога ще се спука твоят доминантен фоликул.
« Последна редакция: Август 12, 2015, 22:57:11 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #128 -: Август 12, 2015, 22:56:43 pm »
1.44 см = 14мм хубав е фоликула, но според мен това не може да е 19ти ден от цикъла... Важното е че фоликул има и сега остава да го овулират и оплодят :)

« Отговор #129 -: Август 12, 2015, 22:58:15 pm »
Синеочке, аз изобщо не съм обърнала внимание на това :) ама, права си ;) Доколкото съм чела обаче, този тест не може да се каже, че  е + . Ако приемем, че утре ще е с еднакви черти и прибавим към ,,утре-то" още 24-48 часа до О, то.....направо ще си и дойде (според мен). На мен ми направи впечатление, че няма сърчице, хехех, ам чи тъй де, то бебе от тестове не става :)
Исках да питам по колко мин, държите термомтерите? Някъде пише 5, на друго място 7, 8...аз за най сигурно съм си направила аларма на телефона и след 10 мин. напомняне, за по сигурно (с живачен съм).

*
« Отговор #130 -: Август 12, 2015, 23:00:39 pm »
Маки, душо и аз това казвам. Не ми се връзва да има + ТО, т.е. предстояща О в близките 24-48 ч и 14 мм фоликул, които си е чудесен, ама не е предовулаторен(ако има такава дума).
Добре де, не искам да влизам в ролята на детектив, но защо ми се върти,че тя преди около седмица имаше закъснение и + ТБ, после й дойде, не е ли нормално фоликулчето да е с тези размери. Детенце, да не си се объркала нещо бе, мила..покрай тези противозачатъчни да не знаеш кой ден ти е бил първи? Сещам се, че си ги спирала на няколко пъти и беше кървяла, да не си се оплела съвсем, знам ли..
« Последна редакция: Август 12, 2015, 23:18:06 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #131 -: Август 12, 2015, 23:31:56 pm »
И аз не знам кой ден да смчетна за първи на цикъла,щонто кърдвях доста,но последната редовна менструация без медикаменти беше на 21 Юни.  :D Последното кървене след хаповете на 23-27.07..След9ила съм и с други тестове този месец никога не са били като този днес..Лекарката вика имаш хубав фоликул и го прави тези дни..Само да вметна че съм с късна овулация,имало и случай да е на 22-23 ден,според мене ако добавям по 2 мм на денонощия утре ще е 16 см и нещо,петък 18 и нещои,съйбота ще е 20 и нещо,неделя 22 и нещо.Мъжа ми е в командировка,и ще правим секс в събота и неделя,според мен ще се пукне В Неделя или Понеделник,аз ще си усетя по болката и обилното течение„Когато фоликула се пукне,температурата рязко се дига нали..над 37...Ее не говорете за цикъл,моля ви,толркова съм се нахъсала че ще се получи този път,пепел ви на устата,да е глух дявола  :D

« Отговор #132 -: Август 12, 2015, 23:52:57 pm »
Детенце, днес, утре и вдругиден трябва да правите секс, успех!

Ягодка, с лоши показатели при мъжа, най добре е ИКСИ, ХИч не се мъчете с инсеминации. И този Дюрекс лубрикант да го спираш. Той блокира сперматозоидите и не им разрешава да се придвижат към яйцеклетката. За това парене, най-лесно е да дадеш урина в някоя лаборатория и да изследват за уринарна инфекция.

Калия, браво за сърчицето! Изобщо не чакай да се избистря ЦС, а действайте всеки ден или през ден в следващите няколко дни :)

Ягодке, така сме си жените. Аз преди седмицата преди М съм така. Попарва малко, посърбява малко, но след М всичко се оправя. Ако искаш пусни една микробиология, защото там от време на време се заселват разни бактерии и гъбички  :D

На темата за лубрикантите, не знам дали сте ползвали глайтгелен. Ние, когато ни потрябва, него го ползваме. Лекарите го препоръчват, има и антибактериално действие.  :a_cat_06:
Момичета благодаря ви :) ще го пробваме ГЛАЙТГЕЛЕН , че понякога ни е трудно без помощ  :P  :oops:
Искам да ви попитам за иксито на ец дали правилно съм разбрала , че разликата с инсето в цената е малка  ? Благодаря отново  :bighug:
« Последна редакция: Август 13, 2015, 00:07:46 am от strawberry_11 »
*
« Отговор #133 -: Август 12, 2015, 23:59:13 pm »
Иксито трябва да е доста по скъпо от инсе... Иначе за лубриканта и аз днес го купих моя и на кутията така пише, че либриканти на които НЕ пише за забременяване, омотават сперматозоидите и им пречат да си вършат работата. Само лубрикант за забременяване търси и ползвайте.

Синеочка...права си...не се връзва математиката, ама гледам да си мълча и да подминавам,  щото давахме, давахме съвети, а напредък няма  :lol:

*
« Отговор #134 -: Август 13, 2015, 07:22:32 am »
Момичета обикновено на мен като са ми мерили фоликулите, са казвали 2 цифри и след това някаква усреднена ли взимат? На вас случвало ли ви се е това? Като съм гледала на екрана, меренето става с едно кръстче - т.е. има поне два размера на отделните "лъчи". Може на детенцето точно това да й е проблема - ако е чула само за единия размер, а всъщност фоликула да си е нормален за ову. Иначе с 14мм фоликул тая "най-голяма" специалистка в Бургас да й каже да прави секс, нещо не ми се връзва.
Калия аз съм с електронен термометър, в упътването пишеше като започне да свири алармата значи е отчел Т. Обаче тук момичетата ми казаха да го държа още след алармата. Аз меря Т веднага след събуждане, което е по едно и също време. И после нямам много време да го държа защото трябва да ставам за работа, но да кажем, че поне 3-4 минути го държа. Освен когато понякога заспивам  :oops: :D и тогава стои поне десетина. А и котката като види, че съм се размърдала идва да я чеша и съвсем не мога да отчета правилна Т защото нали трябва да е с минимално движение, за да не се вдига Т излишно. Но не съм забелязала да отчита някаква по-висока стойност като стои повече. С живачните не знам как е, те май трябва да стоят поне 5-10 мин.
« Последна редакция: Август 13, 2015, 07:25:46 am от lilibell »

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #135 -: Август 13, 2015, 08:59:49 am »
Много пишете ей :) Сега станах и имам някакво гъсто бяло течение, може би розовееше, не съм сигурна, пишках на тъмно! Какво ли е? Аз имам много тъп въпрос, Понеделник заминаваме на море, ноже ли кола маската навсякъде по тялото да ми навреди ако съм Б? Имам предвид болката?

« Отговор #136 -: Август 13, 2015, 10:47:28 am »
Аз още си седя в неведение. Тази сутрин станах и право в тоалетната по навик. Тотално изключих за първата урина и съответно тест не направих.  :BangHead:Взех си Престо вчера. Никога не съм го ползвала, но много съм чела за него (май предимно негативни коментари), та да видим.
Aria, на моя приятелка АГ беше забранила да използва кола маска и епилатор, заради риск от контракции. Колко е адекватен съветът не знам, но е факт, че бяха обърнали внимание на това. Аз също го спазвах, но пък много познати изобщо не се съобразяваха с това и се епилираха по тези начини без проблем. :)
*
« Отговор #137 -: Август 13, 2015, 10:54:40 am »
В много ранни седмици няма как да навреди кола маска или епилатор.Аз до много късна бременност ползвах епилатора, всичко зависи от бременността и как протича, но не толкова ранна естествено.

*
« Отговор #138 -: Август 13, 2015, 10:59:53 am »
Мерси, Маги, записван си час. И аз така мислех ама да попитам!
Успешен ден, момичета  :D

« Отговор #139 -: Август 13, 2015, 11:07:24 am »
alice85 специално за теб влизам да проверя какво става. Някак си имам усещането, че  е положителен. Стискам палци да поведеш късмета за всички ни.
« Последна редакция: Август 13, 2015, 13:00:09 pm от HrisAni »