Ето ме и мен
благодаря ви за куража и съветите, момичета. Последните 2-3 месеца при мен са доста по-различни (липса на ЦС, сухост долу, вътрешно усещане че съм бременна, някъде до 10ти ден след О и после чувството изчезва и се заменя от чувство на сигурност, че ще ми дойде...) от преди и наистина не знам какво да мисля. Според мен е хормонален дисбаланс.
Вчера, след почти 1 ден нито капка кръв, почнаха силни болки долу, като крампи и отидох в тоалетната, една шепа съсиреци с ярко червена кръв, цялото това нещо шурна от мен като под налягане, доста силно, но краткотрайно. След това ми олекна и след 20тина минути пак същото --> болки последвани от кръв и съсиреци. И пак ми олекна. И още веднъж след около половин час и после се поуспокоиха и болки и кървенето намаля. Сега пак имам леки срязвания в яйчниците, които никога през живота си съм нямала и малко ме притесняват, да си кажа честно...
Надявам се на много ЦС този месец и на хубава яйцеклетка, оплодена от най-симпатичния сперматозоид, началото на нашето бебе, което ще остане живо и здраво в мен до термин и след раждането ще се гушкаме и кърмим. Това си пожелавам този месец, пожелавам ви го и на вас!
Моята диета не издържа на теста (ядох локум, цял пакет изядох вчера)... Но днес съм решила без захар да се справя
Усмивчице, къде в Китай?
не съм била в екзотични страни, нямам търпение да разкажеш повечко за пътуванията ви там
На какъв език се разбирате с докторите там? Много е добра алтернативната китайска медицина, но до ноември да си бременна!
На мен много ми се иска ноември да пътувам до БГ или за Коледа (декември), но все с една мисъл, че ако съм бременна не искам да пътувам... И при двете ми загуби имах дълги 8 часови презокеански полети в ранните седмици и въпреки че бебетата спираха развитието си в по-напредналите седмици, съм решила третия път на легло в нас до термин. Главно заради високите НК клетки, които се влияят от стрес и напрежение. А едно такова пътуване си е свързано и с двете. Сега обаче като чух че Усмивчица ще пътува и се изкушавам да рискувам. Не знам дали изобщо ще забременея дотогава и ако не забременея ще остана и без пътуване до БГ...
Калия, зарежи тестовете за О, пий много вода, тя спомага ЦС и овулацията. Ориентирай се по Т, видиш ли спад, правете бебе. Даже днес правете, ако имаш фуликул, дори и да е пред овулация, бебеправенето помага Ф да се спука и овулира
Напълно е възможно веднага след М да има фоликул. Аз голям зор с овулацията, моите растат до 32 ММ и ни прегнил, ни коремни преси, ни секс ги пука, затова се наложи и ИКСИ (а и по други причини), но първото ми забременяване се случи веднага след свършването на М (5-6ти ден и примерно спермитата да са живели 2-3 дни = най-късно на 9ти ден съм забременяла, а преди никога не съм имала ранна овулация, че и късната със 300 зора и с прегнил сме я предизвиквали...).
Така че, Лили, нищо не се знае, според мен си много близо до
Starshine, колко дни след О си? Аз преди само няколко дни бях върл фен на ранните тестове, но след драмата последния ми цикъл, реших, че вече няма да тествам до закъснението
И друго реших --> едно време все се ядосвах, че в англия първия УЗ е на 12 седмица, а в БГ до 12 свдмица ходят 3 пъти на УЗ. Но след моите загуби, ми стана ясно, че няма смисъл да видиш сакче, защото после трябва да видиш сърце. И сърце да видиш в 8ма свдмица, няма гаранция, че ще оцелее. Затова най-добре направо в 13 седмица. Та така де, казах ви за страховете си...
Хубав ден на всички и по-малко страхове си пожелавам