Еееееее не момичета!!! Писах 15 минути егати романите, и взех че натиснах нещо и се зареди друга страница и се изтри....
Криси, вчера и аз така, само дето 3 пъти го писах романа и трите пъти нещо натисках. След първото изтриване се ядосах, ама викам си, нищо, сега ще го напиша по-хубаво
След втория път направо се вбесих, а след третия затворих лаптопа и си поревах от яд чак. Сега ще опитам пак и дано този път се получи, че
Кати, аз изчетох тонове инфо за Агнес и за вечерната иглика. Ще ги пия Агнеса от м. до м. а игликата от м. до О. За изследването на Антимюлеровия смятам, че е най-удачно, защото той е като цяло най-непроменлив и достатъчно показателен за ИЯР, за което така или иначе вече имаме съмнение с доки. То не, че като съм го решила това ще го направя. До декември съм си дала време да се следя. Имам опасения, че вече наистина нямам О. а и след тези два супер оскъдни цикъла, нищо друго не ми остава, освен да се настройвам за менопауза. Свеки каза, че и тя така е била
Преди вреже бях чела някъде, че когато жената навлиза в менопауза, не само хормоните полудяват, ами има и физически изменения (вътрешни), по които лекаря може да заключи това. Да сте чували нещо?
Тази сутрин мерих БТ 36.5 Нормално ли е това за 4 ден от цикъла? Да отбележа, че ми е чист ден.
А това ТСХ и аз знам, че за да се забременее трябва да е под 2, а моя последно беше 0.96 това дали също не е проблем?