Еееееее не момичета!!! Писах 15 минути егати романите, и взех че натиснах нещо и се зареди друга страница и се изтри....
Както и да е, започвам на ново!!! Исках да ви кажа че бяхме на почивка и сега се върнахме и нищо не съм чела от петък! Започнах да чета с интерес и само си отмятам в главата "на
Калия това ще отговоря, на
Ягодката еди си кво, на
Синеочка еди си кво, на
Далинда пък еди си кво..." И така всички едва ли не и като стигнах края не помня въобще какво исках да отговоря на всяка една от вас...
За суеверията (на кратко защото в предишния пост бях се разпростряла на 30 реда), като бях бременна с дъщеря ми, майка ми много се притесняваше и общо взето всички страхове и суеверия си ги предаде на мен, най-вече защото тя е родила мъртво бебе в 9тия месец, 2 дни преди термин. Следователно, тя умираше от страх че това и на мен може да се случи и ме побърка, то не беше "не се постригвай", "не казвай на еди си кой", "не мий прозорци" и т.н.
Като бях в 6тия месец, буквално никой не знаеше че съм бременна, защото бях в чужбина и нямаше как да ме видят с корема, и осъзнах че една бременност е радост не само за нас но и за близките ни. Самата аз като бъдеща майка имах огромно желание да общувам/говоря/обсъждам само бебета, кърмене, раждане и т.н защото това са неща които те интересуват предимно когато си бременна. Да го държиш в себе си и да го криеш, само те подтиска защото това не е нещо за криене, а напротив
На следващия ден влязох в H&M уж да видя само какво имат за бебета и като видях цените си казах "добре бе, ако недай си Боже му се случи нещо на това бебе, няма да седя и да се оплаквам че съм похарчила 100 евро в H&M за дрехи, аз ще съм аболютно смазана и последното нещо в главата ще са ми материални неща...." което си е така, ако недай си Боже ти се случи нещо, няма да мислиш "ех, за какво купих това и за какво купих онова"... И така направих брутален шопинг
Истината обаче е, че беше най-уникалното удоволствие, да избирам дрешки, после да ги пера и гладя и да чакам малката принцеса...За това аз съм много против тези суеверия, жената трябва изцяло да се наслади на бремеността си и всяка една емоция покрай нея!
makiyaki Сега се сещам че беше писала за палатката, отивайте бързо и се наслаждавайте максимално, скоро като бременееш (а да не говорим като родиш) само ще се сещаш какво е било някога да дремваш на плажа и всякакви такива екстри
ДАЛИНДА Браво за одеялцето, защо не съм го видяла във фейса, я прати линк и аз да видя....Инвитро или не, виждам те бременна тези месеци....Ще раждаш овне или близначе
При нас няма бебе... Вижте ми графиката моля ви,мисля че вчера имах овулация,щото температурата падна от 36.6 на 36,4 а днес отвоно се дигна на 36,6.....
Извинявай, ама историята доста се повтаря при тебе (от гледна точка че всеки месец си с положителни тестове), обаче вече не можеш да очакваш някой да те приема на сериозно....Само не разбрах как скоро качваше положителни тестове за бременоост, а вече според теб си в овулация
сори, нямам нищо против теб, но и знаеш че не съм ти най-големия фен.. може аз да съм се объркала ама нещо не се връзват схемите...
Pav-la айде тоя цикъл да идва, казват че след химична бременност жената била много плодовита, защото тялото и било абсолютно готово за бременност
За това, с тебе трябва да сме хипер плодовити тия месци