Привет, да се отчета и аз
Снощи бяхме на заведение и си купихме цигари, та днес ще допушваме, пък от утре ще ,,отказваме"
Трудна работа е това отказване, ние бяхме ги спрели за около 7,8 месеца, но преди два пак ги почнахме, да ни пита някой защо?!?
маки, и ние сме големи фенове на палатките. Всяка година ходим на Кара Дере за няколко дни, но тази година голям шум се вдигна за тези дивите плажове, та не знам какво ще става от тука нататък.
Теди, идея си нямам от какво може да е това кървене, да не би да ти идва по-рано?
Детенце, аз това се опитвах да ти обясня в един от постовете си. Трябва малко да се успокоиш, ще видиш, че нещата ще се наредят.
Аз голям м. изкарах. трети ден само цапане, пък ужасни болки в корема. В чудо се виждам вече. Решила съм да правя опити ,,на сляпо" най-много до края на годината. Декември (ако не стане до тогава) ще прежаля едни пари и ще пусна АмХ и инхибин, за да видя какво е реалното ми състояние. До тогава ще пия билки, вероятно и клостила ще почна за 2, 3 месеца и това ще е. Никога не ми е бил такъв цикъла. Винаги е 5,6 дни, като пред 2 и 3 е много обилен. Такива неща ми роди главицата. По-добре да знам истината, от колкото да живея в заблуда.
Аз съм се зарибила по тривиадор и по цял ден цъкам там, много интересна и образователна игра. Върши чудеса, отвлича те от досадните мисли и глупости
Хубав ден, после пак ще мина да ви видя