0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #880 -: Август 30, 2015, 12:29:19 pm »
Джина, загубила си битката, но не и войната  :P

Момичета, снощи беше пълнолуние. По принцип знам, че влияе много на МЦ.
На мен днес направо ще ми се пръсне от тежест и напрежение ниско долу корема. Непрекъснато е като усещане. Все едно всеки момент ще ми потече. Но си мисля, че е рано за М. По-скоро пълнолунието наистина оказва влияние.
« Отговор #881 -: Август 30, 2015, 13:20:08 pm »
Джина, загубила си битката, но не и войната  :P

Момичета, снощи беше пълнолуние. По принцип знам, че влияе много на МЦ.
На мен днес направо ще ми се пръсне от тежест и напрежение ниско долу корема. Непрекъснато е като усещане. Все едно всеки момент ще ми потече. Но си мисля, че е рано за М. По-скоро пълнолунието наистина оказва влияние.
Дано по - скоро са  :bfp: отколкото от пълнолунието  8)
« Отговор #882 -: Август 30, 2015, 13:26:42 pm »
Привет, прибрах се :)
Беше весело, до като не се стъмни! Все пак на 10км. на вътре в балкана в близост до ,,Софрата", за която можете да прочетете в приложения линк, + ПЪЛНОЛУНИЕ! Аз познайте сега дали цяла вечер не си говорихме за древни цивилизации, извънземи и какви ли още не страхотии! Аз съм ходила и друг път на това място, но да нощувам ми беше за пръв път и вероятно за последен. Както са казали хората, на страха очите са големи, та сами можете да си представите каквато съм шашка, какви неща ми минаха през фантазията :)
http://trakiiskosvetiliste.blogspot.com/2013/12/blog-post_7.html
Почвам да ви чета, че доста се писали :)
*
« Отговор #883 -: Август 30, 2015, 13:31:56 pm »
Това местенце само за мен  :lol: Как ми се приходиии не е истина!
Джина, нов месец, нов късмет! Ням да се предаваш!
Смайли, може да не е от Луната , а от дзин дзин семенце покълнало в теб и сега си се намества.

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #884 -: Август 30, 2015, 13:53:07 pm »
Синеочка, Ягодке, а дано... Дзин дзин семенце, много сладко звучи  :P

Напрежението продължава, придружено с леки болки в кръста. Дано БТ остане по-висока и утре, а и след това. Не ми се иска да се филмирам, но май започнах  :lol: Отивам пак да разглеждам бременните графики.  :lol:

Луда гъбке/Кали  :P, вярвам ти, че е било страшно. Аз съм ходила на Белинташ. За там големи легенди също се носят - как, ако някой се опитва да пренощува и не му се получава...
Аз съм спала, но в къщата под върха (вилно селище Събазий). 

*
« Отговор #885 -: Август 30, 2015, 14:32:12 pm »
Усмивчице, Ади, още малко остана, чакайте си закъснението. Аз помните ли какъв върл фен на ранните тестове бях? Ами вече съм върл противник... След миналия цикъл, в който изхабих сума ти тестове, та линии изпарителни ли, не ли, не бяха, та ММ и той направи 2, та главоблъсканица падна и накрая след няколко дни закъснение ми дойде...

И вече смятам, че ранните тестове не си заслужават стреса, който причиняват :)

Кали, благодаря за линка, много интересно ми беше да прочета и науча нещо ново :) Аз обичам приключенията и съм сигурна, че макар и страшничко, сте си изкарали супер. То страха прави такъв спомен незабравим. Ако бяхте отишли и яли и спали, без легендите и разговорите за страшни неща, хич нямаше и да запомниш събитието. А сега ще чувстваш адреналина всски път като си спомниш за това приключение :)

На мен днес ми е едно тъпо и никакво. Нямаме план за деня и това не е добре... Викам на ММ "днес какво ще правим"? И той: - да идем по магазините? -НЕ! -Да идем в парка? -НЕ! -Да купим коте? -От къде? Хаха, много се смяхме, но план няма и вече треперя от нетърпение.

Вие какво правите през уикенда?

Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #886 -: Август 30, 2015, 14:36:40 pm »
Ремонт  :lol: :lol: :lol:

Съжалявам, че не мога да съм полезна... когато не правим ремонт, ходим на плаж, че ни е наблизо. А когато не ходим там, седим вкъщи и гледаме мачове :lol: но предполагам, че и с това няма да съм много полезна.

« Отговор #887 -: Август 30, 2015, 14:40:15 pm »
Маки, ние ходим на Витоша, или на вила някъде, или сме вкъщи и се нервим  :lol: С детето не можем един филм да изгледаме, само ако спи, но тогава има за шетане  :lol:
Ами че що пък да не си вземете едно коте???  :P

За ранните тестове си много права! Но там по-често не играе разумът, а други неща ...  :lol:
*
« Отговор #888 -: Август 30, 2015, 14:50:01 pm »
Маки, ще дойдеш ти на моята за ранните тестове.  8) Моята кривотия се е предала на теб. Аз вчера бях яхнала метлата Една фб мама ми вдигна кръвното с глупава публикация за приемна майка, която си избивала незадоволения родителски нагон върху умиращо бебе, което искало да умре, ама тя се борила до последно и не го оставяла да си иде в мир със себе си. Бре като откачих, все едно някой ми бръкна не знам къде.. И като я набарах на лични и й драснах един пост. Не ми отговори, за мое най-голямо съжаление, че бях на вълна "щА изям с парцалите". Само й казах, че носенето 9 месеца на дете и неговото раждане не я прави повече майка от онази жена, която бди над детето, което има за свое , но не е родила. Майка се става в сърцето, не с утробата. И още неща й писах, ама..не са за тук.
Маки, ние имаме две котки и сега с на сестра ми са три(те ще дойдат да си я приберат де). Много е хубаво да има животинка вкъщи. Ние с ММ сме от котколюбците, аз се шегувам, че сме просто последователи на богинята Бастет.

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #889 -: Август 30, 2015, 15:33:12 pm »
Ние през уикенда ходим по кафенца и пазаруваме в големите магазини (убиваме 2 часа там  :D ).А иначе ако ММ е на работа правя си кафенце проверявам всичко социални мрежи и форуми , гледам в YouTube хората за които съм се абонирала.После карам колело или се мотая с някоя приятелка.Готвя ,ако няма какво за хапване и така :) Ще започвам да си търся работа , та и това ще правя понякога пре уикендиде в jobs :D
*
« Отговор #890 -: Август 30, 2015, 16:32:35 pm »
Синеочка няма да се справиш с простотията по простата причина, че простотията както и всичко лошо се увеличава в геометрична прогресия. Затова спести си нервите за борби, които имат смисъл и в които има шанс да победиш и да промениш света към по-добро. Няма как да превъзпиташ един дебил на 35 или 40 години - той си остава дебил, за съжаление обаче дебили стават и децата му.... и един ден твоето дете по същия начин ще си чупи главата с тях.
Маки аз събота и неделя се отдавам на цветята си - имам цяла джунгла вкъщи и това е времето, когато мога да им обърна повече внимание. През седмицата се спасяват както могат  :) А неделята по семейно решение ни е ден за основно чистене щото през седмицата само прахосмукачка, пране, чинии. И се хващаме с моя мъж от сутринта, разпределят се задачите (всъщност то се знае кой какво върши) и така нямаме време да скучаем.
И аз съм противник на ранното тестване защото и без това нищо не показва, само едни нерви и пари си хвърлил на вятъра. Добре че имам достатъчно инат да не се тествам, то ако има нещо ще се разбере - един ден по-рано или по-късно няма голяма разлика. Все пак не е заек, няма къде да избяга - после цял живот ще си го гледаш  :lol:

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #891 -: Август 30, 2015, 17:29:31 pm »
Ади, това не е сериозен спад в БТ.
Може да е рано за тест. Стискам ти палци! И на себе си.
Да, и аз така мисля! Успех и на двете!
« Последна редакция: Август 30, 2015, 17:31:56 pm от kati_vm »
« Отговор #892 -: Август 30, 2015, 18:24:39 pm »
Моят тест за О 3ти подред черата се вижда на фантазия вече  8O Или е рано за О или няма да има О, но пък имах фуликул преди 3 дни 13мм.  8O
« Отговор #893 -: Август 30, 2015, 18:39:26 pm »
Моят тест за О 3ти подред черата се вижда на фантазия вече  8O Или е рано за О или няма да има О, но пък имах фуликул преди 3 дни 13мм.  8O
Ягодке, рано е за О, ако фолккулът е бил 13 мм преди три дни.
Няма ли да ходиш пак на преглед да се види как нараства?
*
« Отговор #894 -: Август 30, 2015, 19:48:29 pm »
Синеочка, и аз много обичам котки, искам две, че да са си дружинка. Ама ние много пътуваме и не знам как ще се оправяме с котките, а и още сме под наем. Един ден ще имам много котки в къща с двор, че да си излизат на воля :)

Усмивчице, и ние като си останем в къщи и само се нервим, особено той :) аз съм си къщовница и не ми пречи много.

Ади, ние не сме много близо до плажа (около 45 Мин шофиране), но ходим всяка събота или неделя, но повече от веднъж седмично ни е далеч да ходим. Вчера бяхме и аз много се изморих от това слънце и затова днес трябва друго занимание. В крайна сметка, решихме, че ще се наградим с излизане до магазина да видим дали има нещо намалено за купуване :)

Лили, много хубаво, че си поделяте задачите, аз бях така с бившия, единия ден от уикенда чистихме. Сега съм безработна и гледам през седмицата да изчистя, че през уикенда да не го занимавам ММ с чистене.

Аз пък яхнах метлата като видях случайно във фейса новата жена на бившия. Такава омраза изпитах към нея, толкова селска и грозна ми се видя и тя нарочно прави неща с които да ме дразни --> примерно на всички мои приятелки (които са приятелки покрай мен и с бившия) изпратила покани за приятелство. Някои от тях са я приели (от тук можете да съдите колко са ми приятелки и колко са лоялни към мен) и непрекъснато се таг-ВА с мои приятели, че е ходила тук и там с бившия и такива подобни дразнещи неща. Оммммммм. Не мога да се стърпя, не знам как се преодолява ревност и омраза. Т.е --> знам и на всички ви бих дала съвет да не обръщате внимание и да се насочите към нещо позитивно, но толкова ми е противна тая, не знам това гадно чувство в мен как да го премахна :(
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

*
« Отговор #895 -: Август 30, 2015, 20:30:22 pm »
Маки щом толкова те дразни ограничи до мининум допира си с нея. На твое място тези,които са й приели приятелството, аз веднага щях да ги делна от листа си с приятели. В крайна сметка човек трябва да вземе една принципна позиция и да си я отстоява.Те винаги могат да й игнорират поканите и да схванат, че с приемането им по някакъв начин ще те засегнат. Щом те са взели това решение да ги приемат, значи ти с чиста съвест може да вземеш решение да им теглиш една. Като махнеш всички, които имат приятелство с нея, съответно ще прекъснеш и връзката и няма да получаваш повече такива неприятни емоции. Аз защо този фейсбук толкова го ненавиждам - с който съм прекъснала връзки значи не ми е бил толкова ценен и трябва да си остане в миналото. Който ми е приятел, имам му телефона и винаги може да се чуя и видя, да науча къде е бил и какво е правил. Нещата бяха много по-прости едно време ....

*
« Отговор #896 -: Август 30, 2015, 20:42:18 pm »
Лили, всички ги бях изтрила и днес нови 3 са се появили. Тя е във вихъра си. Не и стига, че ми открадна мъжа, ама и всичките ми приятелки сега иска да завладее, долна гад. Чудя се ако и тези ги изтрия, няма ли да стане, че тя винаги печели. Ето, щом с приятелите ми е способна да ме скара... Уф, че се ядосах...

*
« Отговор #897 -: Август 30, 2015, 20:48:10 pm »
Цитат
Чудя се ако и тези ги изтрия, няма ли да стане, че тя винаги печели.
според мен не, освен в болните й фантазии  :) просто ще покажеш, че не искаш да имаш нищо общо с нея, дори и общи приятели. Пък те нека се сещат сами защо си ги делнала. Ама аз пак казвам, че това е моята позиция и аз така бих постъпила. Но на моменти съм доста крайна така че ако държиш на въпросните приятели моя вариант може да не е много подходящ за теб.

« Отговор #898 -: Август 30, 2015, 20:49:25 pm »
Хмм, на мен най-вероятно нямаше да ми пука, просто щях да си направя съответните изводи за "приятелите" си. Макар че, била съм и от другата страна - близка приятелка и на двамата бивши и да ви кажа, кофти си е, между чука и наковалнята си и винаги си крив на някого :( та зависи и кой колко близък приятел ти е, а и каква е причината за раздялата ви... не че искам да любопитствам, просто премисли за всеки човек поотдрлно, каква е и неговата гледна точка. :bighug:

*
« Отговор #899 -: Август 30, 2015, 20:56:21 pm »
е хубаво, какво им пречи да са приятели с бившия й без да приемат приятелството на новата му жена? Според мен това е един добър компромисен вариант и ако аз имах такъв случай, бих си останала приятел само с хората, а не с новите им половинки  :? Особено като знам, че ще нараня един от двамата като приема приятелството на новия му мъж/жена