Синеочка, и аз много обичам котки, искам две, че да са си дружинка. Ама ние много пътуваме и не знам как ще се оправяме с котките, а и още сме под наем. Един ден ще имам много котки в къща с двор, че да си излизат на воля
Усмивчице, и ние като си останем в къщи и само се нервим, особено той
аз съм си къщовница и не ми пречи много.
Ади, ние не сме много близо до плажа (около 45 Мин шофиране), но ходим всяка събота или неделя, но повече от веднъж седмично ни е далеч да ходим. Вчера бяхме и аз много се изморих от това слънце и затова днес трябва друго занимание. В крайна сметка, решихме, че ще се наградим с излизане до магазина да видим дали има нещо намалено за купуване
Лили, много хубаво, че си поделяте задачите, аз бях така с бившия, единия ден от уикенда чистихме. Сега съм безработна и гледам през седмицата да изчистя, че през уикенда да не го занимавам ММ с чистене.
Аз пък яхнах метлата като видях случайно във фейса новата жена на бившия. Такава омраза изпитах към нея, толкова селска и грозна ми се видя и тя нарочно прави неща с които да ме дразни --> примерно на всички мои приятелки (които са приятелки покрай мен и с бившия) изпратила покани за приятелство. Някои от тях са я приели (от тук можете да съдите колко са ми приятелки и колко са лоялни към мен) и непрекъснато се таг-ВА с мои приятели, че е ходила тук и там с бившия и такива подобни дразнещи неща. Оммммммм. Не мога да се стърпя, не знам как се преодолява ревност и омраза. Т.е --> знам и на всички ви бих дала съвет да не обръщате внимание и да се насочите към нещо позитивно, но толкова ми е противна тая, не знам това гадно чувство в мен как да го премахна