Добро утро и хубав ден за всички
Синеочка, страхотен кекс
, че и с банан
Преди време бях описвала двата начина за поставяне на изображение (през компютъра обаче), копирам ги още веднъж:
1. Прикачен файл:
Отваряйки прозореца
Публикувай отговор, под него има
+Прикачени файлове и допълнителни опции(в червено) - клик, отваря се бутон Browse -клик и този бутон отваря компютъра ти. Отиваш на папката, в която са твоите снимки: първо маркираш папката(примерно Pictures) с ляв на мишката и десен
Open, избираш снимка, пак маркиране и
Open(долу на прозореца) или
Select(с десен на мишката), накрая
Публикувай.
По аналогичен начин може да копираш директно от телефона като той е предварително включен към компютъра. Отваряш телефона, пак маркиране(да посинее) и
Open, отварят се няколко папки (тази, в която са снимките, при мен се казва DCIM), маркиране и
Open, следващата папка е MEDIA(на другия ми смартфон тази папка се казва Camera), маркиране и
Open, отварят се самите снимки (до всяка е изписан номер, тип файл и размер- не трябва да е повече от 2 MB), тази която искам да кача- маркиране и
Open(или Select), накрая
Публикувай.
2. При втория вариант липсва ограничението до 2 MB, изображението може да е с по-голям размер. Отиваш на снимката (някъде в нета), клик върху нея с десен на мишката, маркираш с ляв-
Copy Image Location, идваш тук в отворения прозорец за
Публикуване на отговор, над усмихнатите емотикони има иконка
Вмъкни изображение- клик върху нея с ляв на мишката, отпечaтва се [img] [/img-] маркираш между двете [img], след това десен с мишката- Paste и готово