0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #840 -: Август 28, 2015, 21:17:13 pm »
Вилия, чудесни новини. Ще чакаме вече да се похвалиш с още по-хубави!
Гъбке отровна неуморна, ти кекса на полеви условия ли ще го бъркаш  8) Да не направите някое палаткено бебе. Хи хи
Аделия, много си съмнителна с т'ва ранно заспиване.  :D Лека и сладки стнища. Да сънуваш нещо хубаво
 Аз чакам ММ да се прибере всеки момент. Ще ми се да ви кажа, че ще бъркаме кекс, ама няма да е ... :lol:

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #841 -: Август 28, 2015, 21:32:56 pm »
Вилия, чудесни новини. Ще чакаме вече да се похвалиш с още по-хубави!
Аделия, много си съмнителна с т'ва ранно заспиване.
О, да, това ми беше единият от двата бременни симптома преди. Другият беше липсата на гадните ПМС.
Ади, мирише ми на Б  :P

Вилиа, много хубаво!  :P
« Отговор #842 -: Август 29, 2015, 06:31:37 am »
Добро утро :)

Аз ви черпя едно съботно кафе с кокошките :D

Едит: и аз като маки, не успях през телефона.
« Последна редакция: Август 29, 2015, 06:38:59 am от AdeliaMiss »

*
« Отговор #843 -: Август 29, 2015, 09:19:50 am »
Добър ден! Явно всички сте сънни буби в събота, освен Ади. Ама тя ми е мнооого съмнителна, ще я видим тия дни какви са ги сътворили с мъжа й. И не говоря за фаянса в банята  :lol:
Хайде да сложа кафето и почерпката. Не се съмнявам, че това на Аделия е било чудесно, ама не се види  :lol:

« Отговор #844 -: Август 29, 2015, 09:23:48 am »
Хаха, аз освен и с едни пържени филийки да ви почерпя, че внезапно ме осени музата да правя закуска. Когато ММ се събуди и ги види, ще ме пита коя съм аз и къде е жена му  :lol: 8O

*
« Отговор #845 -: Август 29, 2015, 09:45:25 am »
В тази връзка, следващата картинка е много подходяща.

Аз днес пак ще търча по задачки, че малко време много работа.

« Отговор #846 -: Август 29, 2015, 09:56:01 am »
Добро утро!

Някой ползвал ли е Pre~seed?
Снощи го пробвахме за пръв път и забелязах едно нещо, което ме притесни ужасно....  8O
*
« Отговор #847 -: Август 29, 2015, 09:58:25 am »
Добро утро и хубав ден за всички  :)

Синеочка, страхотен кекс  :), че и с банан  :lol:

Преди време бях описвала двата начина за поставяне на изображение (през компютъра обаче), копирам ги още веднъж:

1. Прикачен файл:
Отваряйки прозореца Публикувай отговор, под него има
+Прикачени файлове и допълнителни опции(в червено) - клик, отваря се бутон Browse  -клик и този бутон отваря компютъра ти. Отиваш на папката, в която са твоите снимки: първо маркираш папката(примерно Pictures) с ляв на мишката и десен Open, избираш снимка, пак маркиране и Open(долу на прозореца) или Select(с десен на мишката), накрая Публикувай.

По аналогичен начин може да копираш директно от телефона като той е предварително включен към компютъра. Отваряш телефона, пак маркиране(да посинее) и  Open, отварят се няколко папки (тази, в която са снимките, при мен се казва DCIM), маркиране и Open, следващата папка е MEDIA(на другия ми смартфон тази папка се казва Camera), маркиране и Open, отварят се самите снимки (до всяка е изписан номер, тип файл и размер- не трябва да е повече от 2 MB), тази която искам да кача- маркиране и Open(или Select), накрая Публикувай.

2. При втория вариант липсва ограничението до 2 MB, изображението може да е с по-голям размер. Отиваш на снимката (някъде в нета), клик върху нея с десен на мишката, маркираш с ляв- Copy Image Location, идваш тук в отворения прозорец за Публикуване на отговор, над усмихнатите емотикони има иконка Вмъкни изображение- клик върху нея с ляв на мишката, отпечaтва се [img] [/img-] маркираш между двете [img], след това десен с мишката- Paste и готово  :)

« Отговор #848 -: Август 29, 2015, 10:21:26 am »
Добро утро!

Някой ползвал ли е Pre~seed?
Снощи го пробвахме за пръв път и забелязах едно нещо, което ме притесни ужасно....  8O
Да! Какво те притеснява?
« Отговор #849 -: Август 29, 2015, 10:28:40 am »
Ами...
Снощи нищо не изтече, което е добре предполагам.
Но, тази сутрин когато станах изтече известно количество и усетих някаква кофти миризма.
Чудех се дали е нормално, все пак цяла нощ е стояло вътре.
Но досега не ми се е случвало такава миризма, дори и когато имахме кандида.
Четох, че пре-сийда променя ПХ-то и се чудех може ли да се получи (или активира) някаква инфекция, и то за една нощ?!?

Да добавя, че ММ каза че не намира разлика в усещането със и без него ;)
« Отговор #850 -: Август 29, 2015, 11:02:57 am »
Добро утро, оооммм!
Синеочке, мерси за кафенцето, как го мразя този половин час между хапчето и кафетооооо.
марси,  :youwoman: благодаря за разяснението! От кога се чудя как се слагат снимки от компютъра...
Аделия, как си днес, момиче? Днес 12 ден от О, май....няма ли да направиш едно тестченценце или не щеш да бързаш?
Айй, нямам търпение да хващам гората. Там обаче няма никакъв обхват, тъй, че ще ви липсвам ;) нали ще съм в дън гори-тилилейски....
Снощи си останах без десерт-язък дет се каних толкоз. Зазяпахме се в един прехвален филм,  дето го дебнем да излезе точно от половин година сигурно. Е, става за едно гледане, но много предсказуем-Сан Андреас се казва и от вчера го има в замунда.
Айде чао за сега, нищо друго не се сщам, но нали ми спи мозъка още...
Цун и гуш на всички и не забравяйте: Омм!
« Отговор #851 -: Август 29, 2015, 11:13:14 am »
11-ти ден е, Кали, ако броя О. на 14ти ден, рано ми се струва. Запланувала съм го за понеделник, ама да видим.

Добре съм си иначе, нищо ми няма  :lol:

Ева, на мен винаги ми мирише на гадно сутрин, ако съм оставила войниците да пренощуват - с или без лубрикант, все тая. Сега заради бебеправенето си го позволявам и го търпя, иначе не бих. С други думи, според мен е от спермата, когато остане вътре в по-голямо количество, та чак да изтича на следващия ден, не от Пресийда. Иначе аз такъв не съм ползвала.
« Последна редакция: Август 29, 2015, 11:25:45 am от AdeliaMiss »

*
« Отговор #852 -: Август 29, 2015, 11:14:22 am »
Сега ще тествам прикачването на снимка през телефон.
Дано да стане без да е свързан с пц-то.
Ева, в какъв смисъл на открива разлика в добрия или лошия? Не съм ползвала пресийд, а само обикновен лубрикант и то в годините ни с бурните кекс-маратони, но и на мен ми е изтичал лубрикант на другия ден в леко втечнен вариант. Не е имало неприятен мирис обаче.

« Отговор #853 -: Август 29, 2015, 11:23:25 am »
Нито в добър, нито в лош смисъл. Просто очаквахме, че ще е по - "хлъзгаво". Хахаха...
Но, не това ме тревожи...

Ох, мерси, Ади, и аз се надявах да е от това. Успокои ме малко...
« Последна редакция: Август 29, 2015, 11:25:04 am от evelinapa »
*
« Отговор #854 -: Август 29, 2015, 11:24:32 am »
Ами...
Снощи нищо не изтече, което е добре предполагам.
Но, тази сутрин когато станах изтече известно количество и усетих някаква кофти миризма.
Чудех се дали е нормално, все пак цяла нощ е стояло вътре.
Но досега не ми се е случвало такава миризма, дори и когато имахме кандида.
Четох, че пре-сийда променя ПХ-то и се чудех може ли да се получи (или активира) някаква инфекция, и то за една нощ?!?

Да добавя, че ММ каза че не намира разлика в усещането със и без него ;)
Здраей, аз съм ползвала пресийд, не е имало миризма след това. Пусни микробиология.
*
« Отговор #855 -: Август 29, 2015, 11:30:20 am »
Ади, мноого хубава графика!
« Отговор #856 -: Август 29, 2015, 11:30:48 am »
Evelinapa, и според мен миризмата е по-скоро от спермата, която е престояла през нощта ...
Щом не усещате разлика със и без Preseed значи добре си се овлажняваш и без това  :wink:

Adelia, днес симптоми?
« Отговор #857 -: Август 29, 2015, 11:40:48 am »
Мерси, Кати, с усмивката се състезаваме по хубост на графиките :lol:

Усмивке, засега не, като изключа един много силен спазъм ниско долу, все едно всеки момент ще ми дойде, но трая секунди... иии пържените ми филийки  :lol:

« Отговор #858 -: Август 29, 2015, 11:46:53 am »
Ох, кафенцеееее
Ади, мисля, че баничките и пържените филии са най-сигурния признак за Б. Сладолед случайно да ти се яде? Ако да, то тогава, честито :)
Да, 11 ден, не съм изброила правилно, от липсата на кафе ще да е  :D
И аз имам странно придърпване в яйчника...обаче, като се замисля, то това нещо май си го усещам вече през целия цикъл, хамава работа.
« Отговор #859 -: Август 29, 2015, 11:49:10 am »
Микробиология пусках миналия месец. Оттогава нямам проблеми (до днес). Ако продължи това ще отида, но засега е еднократно. Измих се и изчезна.

47 smiles, аз пресийда не го ползвам със цел овлажняване, а за заместване на цервикалната слуз (щото аз си нямам, или поне не я виждам), за удължаване на живота на сперматозоидите, подбряване на "околната среда" (  :wink: ) за тях и т.н.

Искам да опитам няколко месеца с него, но не искам да ми създава други проблеми.

Няква мацка беше казала, че й предизвикал гарднерела, ама дали е от него... Ще почакам да видя какво ще стане...