И аз съм се побъркала вече от бебеправене --> не 3 а 13 години вече :/
Мда, и аз мислех, че НК клетки не са доказани и отказах всякакви вливки и лечение (щото и те не са доказани) и за 13 години, а няколко инсеминации, инвитро и ИКСИ --> никаква бременност и после 2 бременности със загубени бебчета в края на 1 и началото на 2 триместър...
Та хич не са за подценяване НК клетките, но пък аз по скоро се интересувам ЗАЩО се покачват и искам да елиминирам причината, та те да си спаднат от самосвбе си.
Кои точно клетки са завишени, можеш ли да пуснеш тук резултата --> има няколко вида НК клетки, важно кои са завишени --> не всички пречат
Иначе за симптом и аз запека го имах почти свдмица преди датата на евентуалната менструация/положителен тест и двата пъти го отдадох на нездравословно хранене (псобено по Коледа с това хапване на баници, питки и не достаъчно сурова продукция, виках си "от туй ще да е"). Свга вече съм абсолютно сигурна, че следващия път в който хвана запек, това ще значи че съм бременна. Разбира св, ако някой има нередовен стомах и често получава запек, това едва ли ще да е най-надеждния симптом, но за мен ЩЕ е
При мен дори не беше запек, а просто всеки ден ходих, но се промени консистенцията --> барабонки, твърди изкарвах. Чувала съм, че по време на бременност организма забавя метаболизма и се опитва да извлече възможно най-много хранителни вещества от храната, затова се получава запек
Ева, Кали, и аз съм суха, но от няколко месеца само --> преди това винаги съм си била ОК. Това със сухостта не ми харесва, особено, ако преди човек е имал ЦС и изведнъж спре...
Не знам какво да кажа за случая на Ева,в който никога няма ЦС...
Ева, значи, не знам при кого ходиш на фоликуметрия, НО това са важните въпроси, на които ти и докторът ти, трябва да си отговорите:
На кой ден се пука фоликулът?
Какъв е бил размерът на фоликула преди да се пукне?
Такива отговори от рода на "виждам тук следи от овулация" ми се виждат несериозни.
Много е важно да знаеш дали фоликулът се пука навреме. При мен преди години беше установено НЕнавременно пукане на фоликулите, т.е пукаха се на 32мм, когато вече забременяването е невъзможно. Демек имах Овулация, щото пукането си е точно Овулация. Но трябва да се пукне М/у 18-24мм, а не да кистира до 32мм...
Синеочка, аз много обичам Инка, а е и много полезна, така отказах кафето, жалко че тук не мога да си я купя :/ Някой иска ли да ми прати 1-2 пакета