0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #740 -: Август 27, 2015, 16:14:25 pm »
Аделия, баш запекът си е симптом. Много момичета го получават. Ранните симптоми са си почти идентични с ПМС има си някакви съвсем леки почти незабележими признаци, които водят към мисълта за бременност. Нещо, което не е съвсем типично за ПМС, за мен и при двата случая беше ЦС тип сопол, по никое време на цикъла, силна непоносимост към кафето, изчистеното като бебешко дупе лице и странното сияние, което хората около мен забелязваха. На ММ и майка ми ин се виждах изключително разхубавена, а обичайно преди М подпухвам в лице. ТТ беше 37,2 и леко ме втрисаше.

:D Това с разхубавяването и сиянието коооооолко хубаво звучи. Не като запек  :lol: :lol: :lol:

Ама щом казвате, ще взема да си го отбележа из бележките този прословут симптом. А виж, за кафето, ако някога ми се случи да не го понасям, не съмнение, ами 200-процентова сигурност ще имам, че съм Б. Аз много обичам кафе. Не просто имам нужда от него, обичам го.

Моята ТТ, особено следобяд, винаги е висока в ЛФ. Не знам защо. Стига до 37.4-37.5.

« Отговор #741 -: Август 27, 2015, 16:17:33 pm »
Първо, благодаря за топлото посрещане.
Отчаяла съм се, защото това някак се превърна в главна цел на живота ми.
С тази мисъл се будя и с нея заспивам. На ММ съм му надула главата с термини, разяснения и въпросителни...
Само който не е минал по този път, само той не знае какво е отчаяние.
Да не говорим, че ми писна да слушам "успокойте се и ще стане". Абе, успокойте се вие бе!!
Съзнавам, че ми е фикс идея, ако не и психически проблем вече, но не мога да се спра.
За това се намърдах при вас - защото знаете за какво става дума. А и успелите вдъхват огромна надежда ;)
*
« Отговор #742 -: Август 27, 2015, 16:26:10 pm »
Аделия, аз също мрА за кафе, как ще го отказвам като родя, направо не знам. Аз вчера ти казах, ще при първата ми Б имах светлокафеникава капчица еднократна. На моя приятелка това ИЦ й беше 3-4 дни. Ти все пак гледай да не се претоварваш с тоя ремонт, почивай си повече.
Ева, тук всички минават или са минали по този път. На никой не му е леко, но отчаянието може само да ни навреди. Вие от колко време опитвате, правили ли сте изследвания? На колко години си. Хайде, горе главата! :bighug: :bighug:

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #743 -: Август 27, 2015, 16:31:57 pm »
Синеочка, на 33 съм. Опитваме от 3 години, по - сериозно от 1.5.
Никога не съм забременявала.
Просто ми писна! Как едно хубаво нещо не се случи?
Не знам, може да драматизирам прекалено, но все съм си мислела, че ще бъде по - лесно...
« Отговор #744 -: Август 27, 2015, 16:32:05 pm »
Аделияяяяя, взимай по много от прашеца! Стискам палци и се пази!
Ева, добре дошла в отбора. Тихичко да ти кажа, че и аз съм психясала вече, ама не се отказвам. С Хашимото, един яйчник и тръба, хормонален дисбаланс и съмнение за предменопауза....казвам си, че ще успея все някой ден и толкоз! Няма да се отказваш, ей! Ще пишеш тук по-често, ще си взимаш от прашеца на наще бременни мацки и ще видиш, че ще стане бебето! Ааа, и от моите кафета пий, пък може и заедно да си ги пием :) и аз по цял ден вися на компа и чета, чета, чета...все за болести и бебеправене ;) още малко де, че отпуската свършваааа, те това е повод за тежка депресия !
« Последна редакция: Август 27, 2015, 16:34:48 pm от Калия »
« Отговор #745 -: Август 27, 2015, 16:32:47 pm »
Да, пазя се - от снощи. Както казах, баща ми решил да намине да помага, може и да е било съдба. Обаче ти с това разхубавяване и сияние направо ми разби надеждите на пух и прах. Гледам се и ... ми не съм станала по-'убава  :lol: :lol: :lol: Пък за ММ в момента и новите ни плочки за WC са по-сияйни от мен.

Аз обаче нищо не му споделям около т.нар. си симптоми, че той е чувствителен и ако взема, че му дам фалшива тревога, аз ще трябва да го успокоявам  :?

Ева, добре дошла! Разкажи ни малко повече за себе си, наистина. На колко години сте, откога опитвате, ходите ли по доктори, изследвания, ако да, какви са резултатите и т.н.  :bighug:

« Отговор #746 -: Август 27, 2015, 16:37:35 pm »
Синеочка, на 33 съм. Опитваме от 3 години, по - сериозно от 1.5.
Никога не съм забременявала.
Просто ми писна! Как едно хубаво нещо не се случи?
Не знам, може да драматизирам прекалено, но все съм си мислела, че ще бъде по - лесно...
Ева, я кажи, някакви изследвания правила ли си? Хормоните са си ......... м@м@та и са един от основните виновници за неставането на бебето. Ох, че съм и аз...ти сигурно ги знаеш тез работи, ама..
Айде, пиши :)
« Отговор #747 -: Август 27, 2015, 16:46:35 pm »
Калия, все едно че аз го казах това  :D . Абсолютно по същия начин се чувствам. Изключвам проблемите, които реално имаш. Ако трябваше и с такива страшни неща да се боря, щях да се гръмна. Не съм толкова силна.

Ади, благодаря за поканата!
Изследвания - всякакви каквито ни казаха. Резултатите са супер. Само едни НК клетки не сме коментирали засега, но доколкото четох не е доказано, че създават проблеми.
Да си призная снимка на тръбите не съм правила, но моя д-р смята, че като си чист от хламидии, нямало нужда. Никога не съм имала възпаления или течения, с изключение на последната кандида, която излекувах с диета.
Имам 2 миомни възела, но те са отвън и всички твърдят, че не пречат, а и аз не искам да се оперирам засега. Това ще ми загуби още една година. Но пък заради тях не мога да се подлагам на стимулации.  :(
Фоликуметриите предстоят след около месец може би, въпреки че хич не ми се ходи. Все се надявах да се справим сами.
Това е долу - горе...
Усещам в момента в който пиша леки болки в кръста. Хайде дано да идва прословутата овулация.
Всеки месец си казвам "Ей този месец ще забременея" А, после.... сещайте се...
Ади, стискам палци!
На всички останали също. Дано както ме приехте така и да ме оставите сама в тази тема. А после и аз със вас! :D
« Отговор #748 -: Август 27, 2015, 16:50:59 pm »
Хормоните са ми в норма, абсолютно всички!!! Чак аз се учудих, защото съм 80 кг, без причина.
Антитела, спермограми, лигавица, яйчников резерв, абе всичко супер... генетични....
Само НК клетките както казах 19 и нещо.
Можете ли да коментирате?
А липсата на Цервикална слуз (дано не ставам банална)?
« Отговор #749 -: Август 27, 2015, 16:54:58 pm »
Хахаха, повярвай, и на мен понякога ми иде да се гръмна, обаче то винаги е когато ми дойде, тоест, не съм бременна и тогава се гръмвам с винце, ракийка, уиски...каквото има :) Ако прочетеш назад, ще видиш, че и когато отидох да раждам, попаднах на алкохолни подстрекатели, така че....научила съм се :) да оцелявам!
Тук за НК клетките, маки може би може да ти даде някакво инфо, аз хабер си нямам и от туй, то аз от какво ли си имам де  :D
Абе хора, де изчезна нащо Криси? хвърли димката и дим да я няма!
марси, това сърчице е много сладко. аз винаги търся символика във всичко, така, че дано ни е на късмет на всички и благодаря, че го сподели с нас!
*
« Отговор #750 -: Август 27, 2015, 17:02:47 pm »
Аделия, аз също мрА за кафе, как ще го отказвам като родя, направо не знам.
Не е необходимо да го отказваш ;) Аз пиех безкофеиново след кърмене, така имах поне 2 часа до следващото хранене.
« Отговор #751 -: Август 27, 2015, 17:03:46 pm »
Добре дошла Ева.. Успех в бебе правенето, не се шашкай и на мен ми е фикс идея и постоянно търся под вола теле.. Момичета днес иимах едно топло чувство в матката, имам и ЦС прозрачна от днес..

« Отговор #752 -: Август 27, 2015, 17:07:37 pm »
Оммм!
Детенце, 37-ми ден ти е днес, късна овулация....каква ЦС?
Ти нали щеше да пускаш кръвен, какво стана?
« Отговор #753 -: Август 27, 2015, 17:11:37 pm »
Оммм!
Детенце, 37-ми ден ти е днес, късна овулация....каква ЦС?
Ти нали щеше да пускаш кръвен, какво стана?
Овулация беше или на 16 илипна 17 август.. И аз се чудя каква е тази слуз, днес е 10 ден от овуто, вчера спрях утрогеста, на 7 ден ппусках кръвени ббеше отрицателен....... Но звъннах на доктора и каза че съм избързала

« Отговор #754 -: Август 27, 2015, 17:12:49 pm »
Ох, чакайте да ви разсея малко тогава.

Излизам днес в обедна почивка, гладна като м-е-ч-к-а, въпреки че закусвах цяла баничка (нямам навик да закусвам, което ме подсеща да добавя баницата в симптомите  :lol: ) и тъъъкмо да стигна до заветната цел - яденето - и покрай мен минава една от онези жени от ма'алата, дето все нещо "гледат". И почва да ми ги ръси едни..... дай да ти гледам, како, само за левче, ако не ти позная, да не ти го взема и бла-бла-бла. И аз докато кажа НЕ ЩА! (по принцип много ги мразя тия, хич и не искам да знам какво ме чака, не че ми е за левчето) и тя почна: Господ тебе едно нещо ти е объркал - направил те е жена вместо мъж  8O 8O 8O Е викам браво, бе! И тя ама нееее, аз искам да кажа, че паметта ти е като на мъж, акъла ти е като на мъж, абее като мъж мислиш!  :lol: :lol: :lol: (тук да се отклоня от разказа - когато не бебеправя и не се занимавам с чисто женски неща, обикновено е точно така, който ме познава, го знае). Та да продължа: Викам аха, добре, ама не искам да ми говориш, бе! Тя обаче не, та не. Да ти кажа, како, до 17 дни ще получиш щастлива новина, на документ!  8O Викам къв ще е тоя документ, писмо ли?  :lol: Няма да е писмо, ама не знам. Щастлива ще е. Иии да не си къпеш главата в събота. Събота ти е на тебе деня... И тъкмо вече много ме изнерви и щях да я изгоня на висок тон, и слава Богу, gsm-a й  звъна, та се отървах.  :lol: :lol: :lol: И се наядох!
« Последна редакция: Август 27, 2015, 17:22:18 pm от AdeliaMiss »

« Отговор #755 -: Август 27, 2015, 17:14:01 pm »
Е, преди малко четох, че Цервикална слуз по никое време било симптом на бременност!!!  :D
« Отговор #756 -: Август 27, 2015, 17:18:53 pm »
Брееех, хората по три пъти в месеца имат ЦС, пък ний с тебе Ева...сухи кладенци, както каза  :D
Детенце, пак се вкарваш във сериала. Имаш още 3,4 дни, изчакай бе, човек! Не, че нещо, ама..после е гадно. Пази си нервите и енергията!
Оооомммм!
Дописвам: Аделия и на мен оня ден ми се случи същото, срещнах една такваз, ама даже и не се спрях, че както ми е слаб ангела, като нищо ще се вкарам във филма....Ама дано на теб ти е познала, ще поживеем, ще видим :) Хахахах, представям си как всички се юрваме да я търсим тая въпросната, след като се окаже, че ти е познала!
« Последна редакция: Август 27, 2015, 17:21:28 pm от Калия »
*
« Отговор #757 -: Август 27, 2015, 17:20:32 pm »
Аделия, моята душа също е мъжка, ама явно съм хомосексуалист, че много ги заглеждам тия мъже бе. Шегата настрана и мен са ме налазвали такива каки. Дано да познае и да видиш щастливата новина скоро.
Мими, благодаря ти, че ме светна, ще пробвам, задължително :youwoman:
« Последна редакция: Август 27, 2015, 17:22:07 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #758 -: Август 27, 2015, 17:20:38 pm »
Ом не ами ОООООМММММММММММММММММ

Детенце, в друга тема днес ти е 11-ти ден от О., а в тази - 10-ти. Последно кое е вярно?

На Детенцето всичко й е симптом на бременност, даже дишането. Бях се зарекла, че няма да говоря, ама то се не издържа...

Калия, то и аз не се спрях, ама те тия ходят след тебе и ти говорят.  :? Ма какво да ми познае? Къв ще да е тоя документ. И 17 дни???  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Август 27, 2015, 17:24:48 pm от AdeliaMiss »

« Отговор #759 -: Август 27, 2015, 17:21:26 pm »
 :D Е, разказвай, Калия!
Как се справяш с проблема.
Честно казано, надявам се това да ми е Не-наред, а не нещо друго. С малко гелче и хоп - бебок!