Ах, Калия, чак сега прочетох за отрицателния тест силно гушки и чакането и бебеправенето продължава
Усмивчице, кое е "селото", ако не е тайна
Никакво идване 9 месеца за теб вече
Лили, този месец ще пунктирате ли фоликула или на естествено бебеправене?
Синеочка днес не се е отчитала
Павла, много натоварена програмата при вас, хайде почвайте го бебеправенето вече
Аз пък днес съм сама, ММ отиде за риба рано-рано без мен, по мъжки и затова чакам с нетърпение да пишете тук и да чета
вчера цял ден бяхме на плаж, прогнозата беше петък и събота дъжд, но в последния момент в петък след работа проверихме и пише "дъжд чак през нощта и цялата събота дъжд". Та в петък след работа плажувахме и събота се приготвихме за дъжд. Вчера като станахме и проверих--> никакъв дъжд, 25 градуса и облачно цял ден... Викам, таман за плаж, няма да се потим и да изгорим. Отидохме без чадър и без предпазен лосион --> като раци сме--> като пекна онова ми ти слънце, пек, пек, нито облак, нито дъжд. Решихме повече в прогнози да не вярваме и винаги да си носим чадъра
Ммм, Синеочка, точно се зачудих къде се губиш днес, веднага си взимам от почерпката, ох как обичам сладичко да си похапвам
и моите родители си садят на село за тях си, всичко натюр, даже последните няколко години на село живеят по-голямата част от времето и в града само зимата.
И аз си мечтая като тях да си садя и произвеждам еко храна и кокошчици искам за яйца. Преди хич не ядях яйца, но от 2-3 години задължително поне веднъж в седмицата ям, а даже и всеки ден трябва, ама кой да се занимава всеки ден да ги приготвя. А, и в шоколадките слагам 2 яйца. Даже да взема да забъркам едни шоколадки, да изненадам ММ като си дойде