0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #540 -: Август 22, 2015, 12:41:14 pm »
kati_vm, аз си мисля дори след НГ да го направя, но ...дано не ми мине котка път, както се казва :wink:
Другият месец подавам документи към ФАР. В момента се чака около 9 месеца за заповед, така че имам време  :wink:
*
« Отговор #541 -: Август 22, 2015, 14:17:24 pm »
Усмивчице, само 160лв струват в БГ? А в Америка не само, че не ги изследват, ама и НЕ вярват в тях. Големи всезнайковци, доктори ми били, пациентът знае повече от тях. Смотаняци!

Тук е тежко, влажно и горещо, като в обществена баня и мирише на такава. Вчера ходихме на плаж след работа, но много бурно беше морето, мен ме беше страх от вълните, те на дълбочина до коляно, бяха по-високи от човек. Та хич не можах да си поплувам, само в пяна и пясък на брега се въргалях, после като си събличах банския--> пълен с пясък.

Аз обичам много есента, всичките ги обичам без зимата, ама като съм живяла 12 години в държава без зима и свикнах да я няма (тя по-скоро е различна) и в САЩ миналата зима ми беше много гадна :/ сняг до кръста и студ, нито ангели сме правели, нито нищо. Иначе хората скачаха от покривите на къщите си в снега, ние бяхме в Бостън, свга се по преместихме 100тина километра по на юг, ще видим тази зима как ще е :)

Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #542 -: Август 22, 2015, 14:37:00 pm »
като сте започнали за сезоните да се включа и аз  :P
обичам всички сезони,всеки си има своята красота.В България сме късметлии,че ги има всичките 4 и не бих ги заменила за нищо друго.Но сякаш най-любим сезон ми е пролетта,когато мирише на нов живот и тревата е толкова зелена,че те болят очите от нея.Всичко се събужда и усещаш как всяка тревичка и пъпка се изпълват с живот.В такова време обичам да легна на земята и да ми мирише на напечена земя и зелена трева,на цъфнали сливи и ябълки,пчелите бръмчат .... идилия. Единствения проблем е,че няма плодове и зеленчуци,само те ми липсват.Лошо е,че напоследък климата сякаш се смени и от зимните ботуши направо скачам в сандалите

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #543 -: Август 22, 2015, 15:31:18 pm »
lilibell така си е от зимните ботуши направо сандалите.
Аз съм забелязала , че май сезоните не са вече 4... Природата направо се побърка.Иначе аз обичам лятото и зимата.Пролетта е хубава , но имам мноооооого гадна алергия (за която помощ не намерих) тогава и така един вид намразих този сезон..Тези дни излизам с суичъра и след 30 мин се прибирам да се преоблека с тениска  :D
*
« Отговор #544 -: Август 22, 2015, 15:49:26 pm »
Направо се побуркА това време! Тази година три пъти вадих и прибирах зимните якета и палта. Тъкмо ги изпера и прибера и айде студ на кутийки. Мокасините и пролетни обувчици почти не успях да нося. От палтата на потниците направо. Липсва ми и хубавата Коледа със сняг, преди години това ми носеше Коледния дух.А сега сняг през април , жега през ноември..
Аз да отворя любимата ни темичка. Кой сезон бъркате най-много кекс? При мен пикът е есенно-зимния. През лятото ми се понижава нещо либидото.

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #545 -: Август 22, 2015, 15:53:07 pm »
пролетно-летния сезон най-много ми върви на кекс  :D Зимата ми е много студено,аз съм зиморничава и нищо не ми се прави.Макар че и големите жеги не предразполагат към близост

« Отговор #546 -: Август 22, 2015, 15:55:39 pm »
Бъркам кекс най - много по това време.Нито топло нито студено  :D
Лятото в големите жеги даже не ми се диша  :D Мъжо пък може постоянно независимо от климата ,часа и мястото  :D Обича кекс миличкия  :D
ПС: Момичета винаги ли свършвате когато правите кекс  :ask:
« Последна редакция: Август 22, 2015, 15:57:28 pm от Ягодка_11 »
*
« Отговор #547 -: Август 22, 2015, 16:07:49 pm »
Лилибел, имаме електрическо одеало върши идеална работа за зимен кекс в най-студените нощи. Аз също съм много зиморничева и май точно това ми събужда апетитите. Търсейки топлинка тяло в тяло...ех, докекса ми се  :oops:
Ягодке, у дома аз съм по-голям фен на кекса. ММ е телец, те не са много сексуална зодия. Иначе на него му се кекси най-много през пролетта.
За свършването, не винаги свършвам. Някога се случва аха-аха да изкача планината и нещо става и спад. Тогава на помощ идва пощальонът  :P Като бебеправихме се случваше когато съм в О да не мога да свърша, сигурно е на психологично ниво.

« Отговор #548 -: Август 22, 2015, 16:15:25 pm »
Ооо електрическо одеало...Бях го забравила като помощно средство.Както е 23 градуса в стаята като го включим да печем кекса и става 40 та даже и не се завиваме  :D
Аз съм Овен явно съм като Телците знам ли  :D Иначе има моменти в които мъжо спи и аз скачам в 4 сутринта и няма не искам  :D Аз не всеки път свършвам, но ми е мнооого хубаво и ми беше интересно дали има и други така  :)
*
« Отговор #549 -: Август 22, 2015, 16:35:19 pm »
мъжа трябва да разбърква яйцата поне един път на 3-4 дни по медицински показатели.Извън това всичко друго е пожелание  8O Ние долу горе сме на едно с моя мъж и ни се засичат желанията така че не ми се е случвало да го врънкам за кекс.Понякога като сме много претоварени на работа изобщо не отваряме дума защото знам какво е да си изнервен и някой да ти досажда с кексове. Иначе лично аз видях голям зор да убедя моя,че не е задължително да свърша,то може да ми е хубаво и без това.Като бяхме млади гаджета моя все едно планина ще повдига - не се чувстваше добре ако не ме задоволи,изпадаше в едни депресивни състояния... добре че го минахме тоя период.Не забравяйте,че и женския оргазъм си има място в бебеправенето така че действайте,но не си давайте чак толкова зор

*
« Отговор #550 -: Август 22, 2015, 16:57:28 pm »
kati_vm, аз си мисля дори след НГ да го направя, но ...дано не ми мине котка път, както се казва :wink:
Другият месец подавам документи към ФАР. В момента се чака около 9 месеца за заповед, така че имам време  :wink:

Успех!  :goodluck: :babyflips:
*
« Отговор #551 -: Август 23, 2015, 07:54:08 am »
как сте днес момичета  8) аз съм happy,моя мъж дойде да ме прибере и от днес пак стартираме бебеправенето.И температурата ми като гледам е доста ниска,дано има някое хубаво фоликулче,което да произвежда повечко Е2

« Отговор #552 -: Август 23, 2015, 12:14:41 pm »
Здравейте,вчера бях на лекар и каза че е имало овулация

« Отговор #553 -: Август 23, 2015, 12:41:26 pm »
Момичета имам болки в корема ниско,от време на време ме придърпва и получавам бодежи в яйчника дето видяха жълтото тяло,също и ме стяга кръста,какво да взема да пия,страх ме е да взимам каквото и да било...
*
« Отговор #554 -: Август 23, 2015, 12:51:36 pm »
Аз винаги свършвам и много рядко не успявам. И аз като Синеочка, от както правя ТО (2 месеца), видя ли + тест и не мога да свърша, според мен от притеснения дали той ще свърши, предвид фаловете от последните бебеправения. Много психологически е моментът и за двамата и явно се отразява на способностите за свършване и на двамата...

Напоследък и на мен ХИЧ не ми се прави кекс, примерно, днес ми е 12 ден от цикъла и преди това 5 дни кръв, стават към 17 дни, в които кекс не сме имали. Само устен веднъж и ръчен 2 пъти за него...  :lol: добре, че не влиза тук да чете моите отчети :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

« Отговор #555 -: Август 23, 2015, 13:18:08 pm »
Здравейте, момичета :)
Аз съм "на село" за две седмици (всъщност е малък град).
Тук има много домашни плодове и зеленчуци, необработвани с никакви химии. Майка ми се занимава с био земеделие. Така че ще ядем на корем - пъпеши, сини сливи, грозде, круши, домати, краставици, чушки, патладжани. Има и тикви, дини, нарове, ябълки и смокини, но още не са узрели.
Много се надявам да не ми дойде докато съм тук, а и след това за около 9 месеца  :lol:

И аз не винаги свършвам. Последният път например, така ми се спеше и бях уморена, че въобще не успях.
*
« Отговор #556 -: Август 23, 2015, 13:50:39 pm »
Здравейте, момичета!
Не съм писала от доста време, но ви чета редовно. Много сте активни и това много ме радва. Ние сме си в България още една седмица, останаха още 1-2 изследвания да си направя и ще знам какво е положението и кога ще имаме карт бланш.
Целият август мина ужасно бързо- почивка, да се видиш с приятели, годишнина от сватбата, рожден ден имах и кръгла годишнина и за мен :) ... Много натоварено, а другата седмица и кумове ще ставаме.
Не знам дали има жена, която да свършва всеки път, а когато сексът е и за бебе- тогава е много по- трудно.
За всички практики- дишане, енергии и тн. имам специално мнение- не трябва да се прекалява, не трябва да се фиксираш върху тях и не трябва да си мислиш, че са решение на всички проблеми. Същото е и с религията- трябва да е упование, но да не се изпада в крайности.
Имам усещане, че съвсем скоро някоя от вас ще се похвали с положителен тест и ще поведе крак. Късмет на всички чакащи :)
« Отговор #557 -: Август 23, 2015, 14:58:02 pm »
Обърках се,от телефона не излезе хубаво,бях на лекар  и каза че наистина е имало овулация,и има сбръчкан фоликул,също така лигавицата е 10.5 мм,одеве пуснах и Прогестерон,днес ми е 7-8 днес след ову,ще видим дали ще излезе днес или утре!  Не знам какво ми става,но като седя права ми прималява и ми се гади,все трябва да седя,и това е от днес ...Не искам да се надявам ... графиката според мен бива,днес беше 37.0 БТ  :? :oops:
« Последна редакция: Август 23, 2015, 15:01:39 pm от detence1993 »

*
« Отговор #558 -: Август 23, 2015, 15:21:07 pm »
Бляяя, в Сатурнова дупка съм!  :x Кривотия до шия.
Павла, тъкмо се бях зачудила къде се изгуби, а ти си имала поводи за празнуване.
Смайли, моята майка също се занимава с био-земеделие, ама за нас си. Това й е хоби и след, като почина татко това може да се каже, че я спаси от тежката депресия. Никаква химия не използва, всичко натюр! Поливаме зеленчуците и плодовете с минерална вода, защото имаме минерален извор, който минава и през нашия двор. Ами краставиците и доматите на майка ми нямат равни на вкус. Пожелавам ти наистина да не ти дойде 9 месеца! Айде прашец да ръсна,докато го имам  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Лилибел, честито ти мъж..радвай му се и дано този месец да стане бебешорчо.
Детенце, много е рано още за симптоми. Не се вглеждай толкова! Стискам палци да е твоят месец!
П.П. За малко да забравя да ви почерпя.

*
« Отговор #559 -: Август 23, 2015, 15:23:18 pm »
Ах, Калия, чак сега прочетох за отрицателния тест силно гушки и чакането и бебеправенето продължава :)

Усмивчице, кое е "селото", ако не е тайна :) Никакво идване 9 месеца за теб вече :)

Лили, този месец ще пунктирате ли фоликула или на естествено бебеправене?

Синеочка днес не се е отчитала  8)

Павла, много натоварена програмата при вас, хайде почвайте го бебеправенето вече :)

Аз пък днес съм сама, ММ отиде за риба рано-рано без мен, по мъжки и затова чакам с нетърпение да пишете тук и да чета :) вчера цял ден бяхме на плаж, прогнозата беше петък и събота дъжд, но в последния момент в петък след работа проверихме и пише "дъжд чак през нощта и цялата събота дъжд". Та в петък след работа плажувахме и събота се приготвихме за дъжд. Вчера като станахме и проверих--> никакъв дъжд, 25 градуса и облачно цял ден... Викам, таман за плаж, няма да се потим и да изгорим. Отидохме без чадър и без предпазен лосион --> като раци сме--> като пекна онова ми ти слънце, пек, пек, нито облак, нито дъжд. Решихме повече в прогнози да не вярваме и винаги да си носим чадъра  :lol:

Ммм, Синеочка, точно се зачудих къде се губиш днес, веднага си взимам от почерпката, ох как обичам сладичко да си похапвам  :) и моите родители си садят на село за тях си, всичко натюр, даже последните няколко години на село живеят по-голямата част от времето и в града само зимата.

И аз си мечтая като тях да си садя и произвеждам еко храна и кокошчици искам за яйца. Преди хич не ядях яйца, но от 2-3 години задължително поне веднъж в седмицата ям, а даже и всеки ден трябва, ама кой да се занимава всеки ден да ги приготвя. А, и в шоколадките слагам 2 яйца. Даже да взема да забъркам едни шоколадки, да изненадам ММ като си дойде :)
« Последна редакция: Август 23, 2015, 15:30:45 pm от makiyaki »