Калия, тук съм, златна, всеки ден пиша
ама май не е много по темата
но ми помага да се разтоваря, а и като прочета от всекиго по нещичко и така ми става едно хубаво, много приятна групичка и тема сме заформили
Лили, аз си имам слаби места и си викам, аха, ей това като спра да ям и онова като го добавя и ей това като почна да правя, а онова го откажа, и ще стане работата...ама ти както ги описваш работите, НЕ е очеваден проблемът при теб... На английски има едно казване "дяволът е в дреболиите (незначителните/дребни детайли), та единствено ми идва наум да не си предизвикала някоя енергийна "тапа" или запушване и имаше едно време едни 5 упражнения тибетски някакви, за отпушване на чакрите. Д пробваш тях, или направо иди на акупунктура--> първия сеанс е винаги "отпушване на енергията" и чак следващите сеанси "работят" върху даден проблем. Та иди само веднъж да "оправят" енергията и да я насочат към репродуктивните органи
Криси, стискам палци
Сърчице, ако си под 35, не се плаши, някой път става по бавно. 2 приятелки имам за пример (може и повече, но тези ми дойдоха отведнъж, че като че ли най-близки са ми), едната първото от раз го направиха и като стана на 4, почнаха да пробват за второ --> ами 8 месеца нищо и на 9тия месец направиха братчето
а другата, тя пък 1 година опити и нищо, отиде на лекар и и дадоха направление за изследвания (като си направиш хормони и спермограма, лекаря ги праща в репродуктивна клиника, от която до 3 месеца ти пращат покана за преглед за стартиране на изследвания и АРТ --> това в англия), та докато чака отговор от клиниката, взе че забременя. Не мога да си обясня защо някой път от раз става друг път не става. Аз съм с толкова АРТ и нищо, после 2 бременности от раз и сега пак 3 месеца нищо :/
НО ЩЕ СТАНЕ, всички ще бъдем мами
Усмивчице, разсмя ме с твоя мъж и неговите енергии--> ама докато му взимаше енергията, не се оплакваше, нали
за гадинките --> според мен увеличи пробиотиците --> така и да попадне гадинка, пробиотичната среда ще я умъртви, няма да допусне размножение да стане
Петя, добре дошла в темата и бързо забременяване ти пожелавам
Вилия, добре че сте го хванали на време, бързо възстановяване ти пожелавам и скоростно забременяване след възстановяването
Далинда, стискам палци за О и
в най-скоро време!
Синеочка, на мен бързо ми минава, добре че и на ММ също
Усмивчице, Синеочка, аз пък кекс мога само легнала, иначе не мога да свърша
та в банята и всекидневната --> трудна работа :/
Момичета, наистина много бързо се движи темата и трудно се коментира върху всичко, надявам се да не съм оставила някой пост без коментар...
Звездичка, и дългоочакваният ви Звездичко е много мил в подписа ти, ама по-скоро имах предвид цитата от мисъл/книга/т.н.