0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #360 -: Август 17, 2015, 22:18:28 pm »
Синеочка, благодаря! Прочетох статията и още други подобни намерих. Но болката не е тъпа, напротив - силна и остра. Може и да не е свързано с фемостона.
Притеснявам се, защото точно утре ме извикаха на преглед за лигавицата.... и аз ще отида с болки???!! Дано да ми мине до утре сутрин :) Пия вече трето но-шпа  :?
*
« Отговор #361 -: Август 17, 2015, 22:24:11 pm »
Ако не премине, отивай към спешното. То и не върви да пиеш някое по-силно обезболяващо като Аулин или Нимизил, защото предполагам бебеправиш. Няма ли възможност , макар и късно да звъннеш на АГ да се консултираш? :?
« Последна редакция: Август 17, 2015, 22:26:36 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #362 -: Август 17, 2015, 22:25:43 pm »
Лили, според мен билката регулира хормоните. Важното е, че е антиоксидантна, а пък нали знаеш, че един хормон --> прогестерон, го предписват за 2 напълно различни неща, зависимо от ситуацията. Един път го дават, за да ти предизвика цикъла, друг път за задържане на цикъла (бременност). Иди та ги разбери  :lol:

Мурсалски чай прочетох, че расте по планините в Гърция, бг и Балканите. Въпроса е кой го е пакетирал за износ. Ако в БГ някой го набере и го пакетира и го изнесе за САЩ --> ще мога да го купя тук. Но този, който намерих е бран в Гърция и изнесен в САЩ, затова гръцки си взимам, че по-лесно го намирам :) за него пише, че е антиоксидантен и го смесвам със зелен и лавандула и пием всяка сутрин. Не знам дали помага, но нали все ншо трябва да се пие сутрин, след като "отказахме" кафето  :lol:

Вижте какво открих, на английски е http://natural-fertility-info.com/fertility-enzyme-therapy скъпичко е, но ще го взема--> ензим терапия, лекува възпалителни и имунологични процеси, ЕНДОМЕТРИОЗА, запушени тръби, подобрява качеството на яйцеклетките, премахва сраствания и фибрин, какво е това фибрин не знам, ще го търся после на български какво значи. Първоначално е било продукт за атлети и ревматични болки, но после са започнали да го "пробват" и за други болести, вкл. Алцхаймер и др. Ензим е "животът", който се съдържа в живата храна --> сурови плодове и зеленчуци.

Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #363 -: Август 17, 2015, 22:37:11 pm »
Лили, според мен билката регулира хормоните. Важното е, че е антиоксидантна, а пък нали знаеш, че един хормон --> прогестерон, го предписват за 2 напълно различни неща, зависимо от ситуацията. Един път го дават, за да ти предизвика цикъла, друг път за задържане на цикъла (бременност). Иди та ги разбери  :lol:

Мурсалски чай прочетох, че расте по планините в Гърция, бг и Балканите. Въпроса е кой го е пакетирал за износ. Ако в БГ някой го набере и го пакетира и го изнесе за САЩ --> ще мога да го купя тук. Но този, който намерих е бран в Гърция и изнесен в САЩ, затова гръцки си взимам, че по-лесно го намирам :) за него пише, че е антиоксидантен и го смесвам със зелен и лавандула и пием всяка сутрин. Не знам дали помага, но нали все ншо трябва да се пие сутрин, след като "отказахме" кафето  :lol:

Вижте какво открих, на английски е http://natural-fertility-info.com/fertility-enzyme-therapy скъпичко е, но ще го взема--> ензим терапия, лекува възпалителни и имунологични процеси, ЕНДОМЕТРИОЗА, запушени тръби, подобрява качеството на яйцеклетките, премахва сраствания и фибрин, какво е това фибрин не знам, ще го търся после на български какво значи. Първоначално е било продукт за атлети и ревматични болки, но после са започнали да го "пробват" и за други болести, вкл. Алцхаймер и др. Ензим е "животът", който се съдържа в живата храна --> сурови плодове и зеленчуци.
Стига бе,и аз ще го взема,навихте ме,но само ако съм сигурна дали съм бременна или не!  :D

« Отговор #364 -: Август 17, 2015, 23:37:02 pm »
Момичета,вижте и чуйте клипа на тази песен..Всеки път настръхвам и се разплаквам като я видя и чуя.... https://www.youtube.com/watch?v=WGYLsudiapA  :( :( :?

*
« Отговор #365 -: Август 17, 2015, 23:50:35 pm »
Тази песен е много тежка. Абстрахирам се от мисълта, че е поп фолк. Лично мен винаги ми е действала разстройващо. Избягвам такива емоции. Ако мога ги спестявам и на хората, на които държа. Тук има много момичета, които ще се разстроят от нея. Нека си го спестят. И на теб ти го препоръчвам. Подобни песни са ровене в рана, която кърви.
Аз пък ще ви поздравя с много любима моя песен  на вечните  Уитни и Марая - When you belive :) Обичам надъхващи песнички.
« Последна редакция: Август 17, 2015, 23:58:13 pm от Синеочка »

*
« Отговор #366 -: Август 18, 2015, 00:02:02 am »
Страхотна песен е тази-винаги ми е звучала  като молитва  :music22: :music22: нека прелети над всички бялата лястовичка  :bighug: :bfp: :babbycarrage: :bori_001: :bori_001: :bori_001: :bori_001: :bori_001:
:) <3
« Отговор #367 -: Август 18, 2015, 07:24:30 am »
Добро утро, момичета! Пописали сте си :) Аз днес съм в по-добро настроение. Няма да се отказвам. Да идва лелкатаа и да я пращам после надалееч за 9 месеца. Днес БТ отново беше 37, след като вчера спадна до 39. :balk_138: И така хубаво ми наизлизаха едни пъпки ...по лицето.
Детенце, много тежка песен и аз ще пропусна да я слушам. И без това вчера ревах и хълцах на Илия Луков - Мъжка молитва.

Синеочка, добре, че си тук...да надъхваш групата!  :balk_71:

Относно чая и аз съм го виждала в Гърция, но в България също. Спомням си, че майка ми си го взимаше за някакви болежки...
Иначе аз също отказах кафето от 1 седмица, просто не ми се пиеее, не съм вярвала, че някога ще мога да живея без кафе, но...просто вече не ми е вкусно. На мляко с какао съм :)

Starshine
, хайде зарадвай ни с две черти! :)
И попита Бог жената: "Какво искаш от живота?"
"Щастие!" - каза жената.
И Бог изпрати детето...
*
« Отговор #368 -: Август 18, 2015, 09:44:17 am »
Тази песен е много тежка. Абстрахирам се от мисълта, че е поп фолк. Лично мен винаги ми е действала разстройващо. Избягвам такива емоции. Ако мога ги спестявам и на хората, на които държа. Тук има много момичета, които ще се разстроят от нея. Нека си го спестят. И на теб ти го препоръчвам. Подобни песни са ровене в рана, която кърви.
Аз пък ще ви поздравя с много любима моя песен  на вечните  Уитни и Марая - When you belive :) Обичам надъхващи песнички.
Здравейте, абсолютно съм съгласна със Синеочка, въпреки че не знам какво е съдържанието на въпросната песен на Тони Дачева. Момичетата в тази тема имат нужда от повдигане на настроението, не от допълнително разстройване!!!!!
 В този смисъл аз ви поздравявам с тeзи песни на Селин Дион:
 https://www.youtube.com/watch?v=T6wbugWrfLU
https://www.youtube.com/watch?v=NaGLVS5b_ZY
Винаги ми действат мотивиращо. Успех на всички!
« Последна редакция: Август 18, 2015, 09:53:11 am от kati_vm »
« Отговор #369 -: Август 18, 2015, 09:59:22 am »
Добро утро на всички, ама сте писали, пяли...
Знам я тази песен на детенцето, тъжна е да. Дечко, защо така ревливо го караш? Щом те натъжава, не я слушай!
Момичета, аз изкарах кошмарна нощ. Каква беше тази температура, не знам. Преди да си легна беше 37.2 чувствах се все едно някой много ме е бил. Изпих два парацетамола-единствените, които намерихме и легнах. Такава треска ви казвам, не съм имала никога. Камък и дърво се пука от жега, аз завита с три одеала и пак зъзна. Сега съм по-добре, ще си ходим в града. Иначе нищо не ме боли, нито гърло, нито някакви други симптоми.
После пак ще вляза да ви видя, хубав ден, момичета прекрасни!
*
« Отговор #370 -: Август 18, 2015, 10:15:58 am »
Здравейте, момичета! Не съм писала няколко дни , но ви следя! Преди 10 минути ми дойде, не можах да повярвам, защото се навих, че има нещо след като всички ПМС болки утихнаха за 2 дни. Но както и да е, слагам точка на 4 месеца неуспех и почиваме този - утре заминаваме за 2 седмици за Гърция. После започвам сериозната част - тръби, спермограма и тн (ако не се е случило). Започвам от днес пак вечерна иглика и витамин б комплекс! Целувки

« Отговор #371 -: Август 18, 2015, 10:21:40 am »
Ария, съжалявам, знам какво ти е, след като и аз миналия цикъл бях абсолютно убедена, че няма да ми дойде. Нищо де, от Гърция ще севърнете трима, ще видиш! Само спокойствие и любов му е майката. Стискам палци и пожелавам много приятни емоции с половинката!
*
« Отговор #372 -: Август 18, 2015, 10:32:02 am »
Кати, много обичам тази песен на Селин. ЕвалЯ страОтна е! :youwoman:
Сърчице, мен кафето ми беше лампичката дето ми светна, че съм бременна. Аз съм най-върлият кафеджия. Пия кафето, не защото не мога толкова без кофеин, просто обожавам аромата, горчивия вкус.Ммм. Когато забременях и двата пъти не можех да го гледам това кафе. Със сегашната ми бременност направо си повръщах щом го усетя в устата. Така беше първите 3 месеца, после почнах да гоня колежките на работа, за да им душа кафето. И в 4 месец пак си го пропих. Сега си ми е много сладко. Пожелавам ти това да е причината да спреш кафето. Хубава ти е графиката, не се отписвай още!
Ария, съжалявам , че не се е получило и този месец, но пък ти предстои нещо чудесно.Почивка! Да топнеш дупарката и за мен.
Калия, миналата седмица го изкарах това чудо. Едновечерно е, това му е хубавото.
« Последна редакция: Август 18, 2015, 11:27:47 am от Синеочка »

*
« Отговор #373 -: Август 18, 2015, 13:04:17 pm »
Добро утро, момичета! Пописали сте си :) Аз днес съм в по-добро настроение. Няма да се отказвам. Да идва лелкатаа и да я пращам после надалееч за 9 месеца. Днес БТ отново беше 37, след като вчера спадна до 39. :balk_138: И така хубаво ми наизлизаха едни пъпки ...по лицето.
Детенце, много тежка песен и аз ще пропусна да я слушам. И без това вчера ревах и хълцах на Илия Луков - Мъжка молитва.

Синеочка, добре, че си тук...да надъхваш групата!  :balk_71:

Относно чая и аз съм го виждала в Гърция, но в България също. Спомням си, че майка ми си го взимаше за някакви болежки...
Иначе аз също отказах кафето от 1 седмица, просто не ми се пиеее, не съм вярвала, че някога ще мога да живея без кафе, но...просто вече не ми е вкусно. На мляко с какао съм :)

Starshine
, хайде зарадвай ни с две черти! :)
Здравей, ако до утре не ти е дошло, направи един тест с първа сутрешна урина. Успех!
« Отговор #374 -: Август 18, 2015, 13:47:43 pm »
Здравейте сладурки,
искам да се извиня ощеведнъж за внесения негативизъм в постовете ми преди страничка,две.
Песента и аз я пропуснах,достатъчно ми беше...

Ария,жалко за пропуска този месец,но гледайте да се върнете трима от Гърция.Ако пък ли не,правилно си решила какво да предприемате.

Калия,дано отмине втрисането и не се окаже някой летен вирус.

Сърчице,нов месец,нов цикъл,нов шанс.Успех.

Кати,как сте с г-ца София?Как и се отрази жегата?

Аз утре сутрин ще пускам едно TSH,дано е под 2 единици,контрола е.

« Отговор #375 -: Август 18, 2015, 13:53:35 pm »
Ооох, прибрах се у дома :) На компа си е друго, измъчих се с този телефон.
Синеочка, благодаря! Прочетох статията и още други подобни намерих. Но болката не е тъпа, напротив - силна и остра. Може и да не е свързано с фемостона.
Притеснявам се, защото точно утре ме извикаха на преглед за лигавицата.... и аз ще отида с болки???!! Дано да ми мине до утре сутрин :) Пия вече трето но-шпа  :?
Вилия, как си днес, минаха ли болките, на преглед ходи ли?
Сърчице, защо си толкова сигурна, че ще ти дойде? Колко дни ти е цикъла? Извинявам се, ако си писала, но това съм го пропуснала :) С тази висока Т има надежда, според мен. Нали Т пада преди цикъл?
Далинда, пишем по едно и също време:) И аз утре ще пускам ТСХ, контролно.

Аз смятам днес да направя един ТО да видя какво става с мен. То ясно, че с температурата до никъде не я докарах, ами поне да видя дали няма теста да покаже нещо. Иначе малката реши да остане на село, там и е хубаво. С братовчеда по цял ден играят карти, намират си разни забавления по детски. Аз ще използвам, че я няма и ще нападна мъжо ;) Според календара, тези дни трябва да са плодородни, да видим.
маки, с теб какво става?
Синеочке, на теб почти не ти останало бременеене. Ти ли искаше да си със секцио или лекарите така препоръчват?
*
« Отговор #376 -: Август 18, 2015, 14:17:41 pm »
 Ей, днес съм на музикална вълна. Пуснах си един сет с бг музика и случайно попаднах на Атлас - "Не се предавай". Специален поздрав за всички.
Далинда, стига си се извинявала! Нали за това сме тук, да се подкрепяме. Стискам палци стресът да не се е отразил неблагоприятно на хормоните. Всичко да е наред!
Калия, честно и без бой си казвам, че е повече по мое желание, отколкото наложащо. Бебето върви голямо, а и аз съм с лазерна корекция на очите, все предпоставки за препоръчително секцио, но не и задължително. Обаче съм с много нисък праг на болката и ме избива на агресия, когато много ме боли. Много критики отнесох от познати, приятели и роднини за избора си, но така ще бъда по-спокойна. Не мисля, че това как ще родиш едно дете те прави по-малко добра майка. Дори въобще не мисля, че раждането на едно дете те прави майка. Грижите и обичта, там е истината.

« Отговор #377 -: Август 18, 2015, 14:33:39 pm »
Калия, честно и без бой си казвам, че е повече по мое желание, отколкото наложащо. Бебето върви голямо, а и аз съм с лазерна корекция на очите, все предпоставки за препоръчително секцио, но не и задължително. Обаче съм с много нисък праг на болката и ме избива на агресия, когато много ме боли. Много критики отнесох от познати, приятели и роднини за избора си, но така ще бъда по-спокойна. Не мисля, че това как ще родиш едно дете те прави по-малко добра майка. Дори въобще не мисля, че раждането на едно дете те прави майка. Грижите и обичта, там е истината.
Абсолютно съм съгласна с теб! Твое си е решението и не би трябвало да те критикуват. На мен ми се наложи да сменя гинеколога по следата на бременността и попаднах от трън, та на глог :) та, новата лекарка, която ме наблюдаваше ме вкара 5 дни преди термин  патологична, щото много голямо било бебето, да ме подготвят за секцио. В болницата док каза, че бебето не е повече от 3.600, 3.700 и ще си го родя нормално. На всичкото отгоре, оная до последно твърдеше, че е момче, пък то такава мома се пръкна, че и 3.650 :) Нямах търпение да и звънна след упойката и да и кажа, че имам момиче и че се е родило секцио, ама не щото е мноооого голямо, както каза тя. Такива ми ти работи :) пак се присетих за онези хубави моменти, дано е за хубаво!
Сега се сетих да питам нещо. ЦС сигурен знак ли е за О и ако липсва значи ли, че няма О? НЕ мога да намеря никакво инфо по въпроса. Знам, че е хубаво когато я има, ама ако липсва, лошо ли е? Извинявам се, ако въпроса ми е тъп ;)
« Последна редакция: Август 18, 2015, 14:36:55 pm от Калия »
*
« Отговор #378 -: Август 18, 2015, 15:12:28 pm »
Добро утро и от мен, с риск да бъда нападната, ще изкажа мнение за усещане на една настроеност срещу всичко, което детенцето напише. Моля ви, нямаме нужда от критики, много ме напряга тази обстановка. Много по-лесно е да "пропуснеш" един пост, отколкото да прочетеш 10 критики след него.

НЕ е нужно да се коментира всеки пост, по скоро, ако не можем да коментираме ПОЗИТИВНО, нека НЕ коментираме, а да пропуснем публикацията, да не я забележим и да я оставим да премине свободно "през" сетивата ни и да продължим нататък.

Ами, това...изпари ми се желанието за повече :/
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #379 -: Август 18, 2015, 15:35:42 pm »
maki и аз съм против негативните постове и изобщо негативните емоции така че това с лястовицата го пропуснах - първо не обичам сълзливи песни,второ имам достатъчно проблеми на главата,че допълнително да се натоварвам.
НО аз когато в началото започнах да се запознавам с материята що е то репродуктивен проблем,в частност моите, го правех предимно от нета,форуми,статии - български,английски,руски и каквито намеря.И когато човек тепърва търси инфо някоя кукувица да изпляска някоя глупост някъде си - това може да ти срине я психика,я да си направиш погрешни заключения, да започнеш да пиеш на своя глава билки и лекарства.Всеки си има акъл както се казва, но когато човек още е неориентиран,в паника и се чуди кой път да хване - това е възможно.Не мога да не реагирам на човек,който се отнася така несериозно към себе си,тялото си и изобщо към идеята за дете.Не може на база тестове,температура и това боли ли те сърби ли те да преценяш кога ти е О и най-вече да започваш лекарства.Може да ги е започнала в най-перфектния момент,може да не й навредят,но самата идея е несериозна.Иначе нямам нищо против,аз също съм задавала глупави въпроси.Но такова отношение към лекарствата не мога да понеса.Или да ми назначат противозачатъчни за лечение на ПКЯ и аз да си ги спирам 3 пъти в месеца...пък като има кръвотечение 3 пъти след спирането им-ми какво от това,важното е че аз така съм решила.И това е човек,който се бори за дете. Спирам,че много обстоятелствена станах,просто обяснявам защо аз лично не мога да се въздържа,въпреки че се опитвам уж критиката ми да е градивна

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети