maki и аз съм против негативните постове и изобщо негативните емоции така че това с лястовицата го пропуснах - първо не обичам сълзливи песни,второ имам достатъчно проблеми на главата,че допълнително да се натоварвам.
НО аз когато в началото започнах да се запознавам с материята що е то репродуктивен проблем,в частност моите, го правех предимно от нета,форуми,статии - български,английски,руски и каквито намеря.И когато човек тепърва търси инфо някоя кукувица да изпляска някоя глупост някъде си - това може да ти срине я психика,я да си направиш погрешни заключения, да започнеш да пиеш на своя глава билки и лекарства.Всеки си има акъл както се казва, но когато човек още е неориентиран,в паника и се чуди кой път да хване - това е възможно.Не мога да не реагирам на човек,който се отнася така несериозно към себе си,тялото си и изобщо към идеята за дете.Не може на база тестове,температура и това боли ли те сърби ли те да преценяш кога ти е О и най-вече да започваш лекарства.Може да ги е започнала в най-перфектния момент,може да не й навредят,но самата идея е несериозна.Иначе нямам нищо против,аз също съм задавала глупави въпроси.Но такова отношение към лекарствата не мога да понеса.Или да ми назначат противозачатъчни за лечение на ПКЯ и аз да си ги спирам 3 пъти в месеца...пък като има кръвотечение 3 пъти след спирането им-ми какво от това,важното е че аз така съм решила.И това е човек,който се бори за дете. Спирам,че много обстоятелствена станах,просто обяснявам защо аз лично не мога да се въздържа,въпреки че се опитвам уж критиката ми да е градивна