Детенце, Синеочка, искам и аз домашни домати <3
Аделия, секс според мен утре вечер е достатъчно, ако днес нямате възможност
Аз влизам да кажа за една приятелка от друга група, и тя с ниско АМХ и с високо фсх, напълно на естествен цикъл и по естествен начин, след година опити, вчера положителн тест за бременност.
Йоли, Лили и аз съм малко с нисичко АМХ, на долната граница, и непрекъснато чета за него. Онзи ден изрових статия за зависимостта между АМХ и Вит Д (аз съм с недостиг), та исках да кажа, взимайте яко Вит Д (за Лили знам, че взима), но всички бебе правещи да взимат, Калия ти освен Иглика и Витекс си вземи и кю10 и Вит Д
Може да се повиши АМХ и да се намали фсх чрез добавки и режим, така че шанс и надежда има
Далинда, много съжалявам за брат ти, но се радвам, че е добре и се възстановява. Езерцето дето се вика е в задния ни двор --> много близо до нас, в парк, но палатки не разрешават. На палатка ходим в щата Мейн, (там в задния двор на едни комшии --> те имат вила, не на къмпинг, но все пак палатка), той също е много красив и много специфични цветове и растителност има. Един път, видял ли си Мейн на снимка, не можеш да го объркаш. Ще пусна снимки после, че са в на ММ телефона
и другото място, на което къмпингуваме, пак е "забранено", един частен плаж на Кейп Код, на който един път годишно организират нещо като парти. Ние така научихме за него и малко без разрешение си забиваме тям палатката и през останалото време от годината. Хубавото е че няма проблем с полиции, защото е частен, може евентуално с собствениците проблеми, но ние за една нощувка ходим и досега никога не сме ги виждали или имали проблем.
Калия, прати снимка от вашето село, аз много обичам села, в Бг като си дойда все на село си вися, моите приятелки все ми се сърдят, че се "крия" на село, но такава съм си аз, сред природата най-ми харесва
Стиснати палци на всички, ох, Сърчице, много хубава питка си направила--> златни ръце!
Аделия, утре правете, днес пропуснете. Щях да допълвам нещо, но се отплеснах --> а, да цикъла и жегите. Моята комшийка и тя кърви вече 10ти ден този месец. Тя е и дийката, дето ви казах, че не обича оранжеви хора
та щях да питам и за нея--> какво мислите, че и е? Дали е ПКЯ? Пратих я на лекар, взеха и хормони, казаха че фсх е добре, но щитовидната жлеза е хипо, дадоха и хапове, та ги пие вече 10тина дни. Иначе докротицата и казала --> отслабни малко и ще забременееш. Ами как може такива доктори да има--> без узи, без изследвания, само едно фсх и пуснала и и казала--> от килограмите не забременяваш. Тя е около 90кг. Според мен и по-дебели от нея са забременява ли, а и по-слаби от нея имат проблем с забременяването. Направо ако бях влезнала с нея при лекарката, щях да я удуша за това с килограмоте, дето и го е изтърсила...
Лили, сега ще поровя за билката, да водя какво казват ИЗ английско говорящите форуми
Мда, руска билка, затова не намерих инфо за нея ИЗ английските сайтове, но много хубави свойства, ако можеш да я намериш, направо я взимай!
За АМХ пише, че то е огледало на окислителните процеси, които се случват в нашето тяло. Колкото повече антиоксиданти и следователно забавяне на оксидацията, толкова по-високо ще е АМХ. Аз си намерих, в един индийски магазин, мурсалски чай, внос от Гърция и почнах всеки ден да правя и пия, и на ММ давам, даже той го приготвя всяка сутрин и го качва в спалнята и пием чай 20-30 Мин всяка сутрин преди закуска и работа