Ох, не знаех, че не е българка, а тази втората дори не я знам коя е, но като цяло, нито журналисти, нито депутати знаят как да пишат и говорят. Единствено преди няколко години, ми направи впечатление, че Вулева, която също не е българка, много добре владее българска граматика и единствена тя употребява правилно "когото", на кого", докато всички останали "който", "на кой"-кат. Но това дори е особеност на българския език на ниво "напреднали", а тук ставаше въпрос за гадни правописни грешки
Затварям скобата
Синеочка, много хубава е учителската професия, че където и да се преместиш, можеш да си намериш работа
твоя мъж и той ли е в Ямбол, или той ще пътува от Сопот?
Аз от алкохолите обичам биричка и от време на време сръбвам от на ММ, който според мен много пие :/
Калия, много обичам пица
аз бях вън в най-голямото слънце, почнах всеки ден по 30 Мин да се пека, заради моята неизлечима Вит Д недостаъчност :/ дано да помогне, защото с витамини не става... Сега ще ида да видя комшийката какво прави и като се върна тук много да сте изписали
П.п. И аз не ходя в бг мама, нито пък чета там, тук си ми е добре и много хубава групичка се оформихме тук, искам всички дружно да се местим при бременните, хайде някоя да повлече краче вече