0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #240 -: Август 14, 2015, 17:42:09 pm »
Тцтц, простачка такваз, как може да занимаваш хората с таквизи елементарни проГлеми :D Не те е срам :D Аз там регистрация нямам, а ММ ми каза, че ако си направя ще спи на дивана минимум 2 месеца. Вика аман от бг мамите те специалистки по всичко. Търси инфо за някаква част на колата и попада на тема в бг мама. Хах

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #241 -: Август 14, 2015, 18:35:20 pm »
И модовете са хора, моля ви се.  :lol:
За преносване дори и акушерката ми препоръча да спя с мъжа ми. Първия път се вързах, но не помогна да тръгне раждането. Втория път отказах. И без това се чувствах като кит (най-вече след вечеря).
И не, не съм чувала да е забранено.

« Отговор #242 -: Август 14, 2015, 18:47:52 pm »
Не е така момичета, не злобейте и вие! Детенцето си го дундуркайте тук, аз съм опитвала да и помогна специално на нея, но познайте дали успях! И специално, аз какво получих в замяна, да се успокоя и че бебето ще дойде! Как ще дойде, с диагноза азооспермия! И тя го знае! И пак ръчка, там дето не и е работа ... да не говорим за всички драми на които бях свидетел, за починалата приятелка, за липсата на обич от майка и, за това че приятеля и я бие! Казвала ли ги е тези неща тук!?
Аз не искам да претендирам за достоверност за думите и, но е факт че е писала за всичко това?! Същата беше изключена от ФБ групата на зачатие, за неуместни коментари! И това ли не е вярно!?

А това че ИБ в момента е хаос, е дело на още други потребителки, дето изпонаправиха нови и нови ежедневни теми. И Теди има своя принос за това!

Освен това аз имам само един ник, и тук и там, а тя има поне 3! Заставам с името си, и търся подкрепа без да се крия или ако не ми изнася репутацията на един профил да сменям с втори и трети! Сега сигурно ще съм виновна, защото не ме познавате, но не можах да замълча ...

Пожелавам ви успех! И дано поне малко ме разберете, подходихме човешки, в началото, сега вече не знам! Всеки и път и се дава шанс ... но винаги го пропилява! Дано успее, честно, да успее и да мине в друг вид лудост!  :D
*
« Отговор #243 -: Август 14, 2015, 18:58:33 pm »
Йоли, мила, аз съм наясно с повечето неща около Детенцето. Наясно съм, че има 3 ника и там и тук. Предполагам го прави, защото често сменя гаджетата и малко й е неудобно да иска помощ. Много е объркано момичето, на мен ми е мъчно за нея. От км й личи, че е жадна за любов, както да обича, така и да я обичат
Съзнавам, че не бих могла да й помогна, но в другия форум я спукват от подигравки. Каквато и да е и тя душичка носи. А в една тема направо я бяха сринали всички срещу един, ами не е спортстменски най-малкото. Пак казвам лесно се рита паднал човек на земята. Тук никой не я дундурка, но и никой не е тръгнал да я подиграва и обижда. Личи си, че има проблеми и най-вече страда от липса на внимание.
Относно теб и мечтата ви за бебе, от все сърце ти желая да ви се случи чудото. Дали с медицинска или Божията помощ, но нека стане реалност.  :grouphug2:
Колкото до мамите аз говоря като цялостно наблюдение на форума, не към конкретния подфорум. Мое лично мнение, не го налагам на никого. Дано не си се засегнала по някакъв начин.
« Последна редакция: Август 14, 2015, 19:01:19 pm от Синеочка »

« Отговор #244 -: Август 14, 2015, 19:10:28 pm »
Абсолютно подкрепям Синеочка за горния й пост. Освен това не мисля, че някой е имал предвид конкретно теб, Йоли.

Дайте да не превръщаме и тази тема в кокошкарник, моля, не беше това целта, просто днес се втрещих в другия форум и го споделих тук. Вярно е, че там има потребителки, които не са особено ориентирани, но според мен не прави чест на други, по-ориентирани от тях жени, борещи се да станат майки, да се държат по този подигравателен начин и да си служат с обиди и подмятания. Лично мнение  :)

« Отговор #245 -: Август 14, 2015, 19:12:35 pm »
Синеочка, съгласна съм че има нужда от обич и подкрепа, но мислиш че е редно ако нямаш сериозен приятел, сериозен доход да искаш дете! Това не е нормално! Поне за мен! Аз мисля че първо трябва да си поживее, да нареди живота си, да завърши образованието си, да намери подходящия човек и тогава да създава семейство. Децата не лекуват душевни терзания ... как ще гледа дете, като тя самата е дете? И не вижда ли че мъжете искат от нея само секс, а тя иска дете, без значение кой ще е бащата и дали ще участва в отглеждането.
Аз лично се колебая, да и съчувствам ли, да я съжалявам ли, да се ядосвам ли? Понякога се чудя дали всичко това е възможно да е истина? Дали просто не се подиграва с болката ни? За мен намесването на Бог в цялата тази борба е като да разчитам на непорочно зачатие!

Теди последния път я посрещнахме ужасно! Все пак мнението ми си остава същото! Не знам луда ли е, малка ли е, лъже ли, не лъже ли? Пожелавам и да се наредят така нещата, че да намери духовен мир със себе си и да осъзнае че едно дете е голяма отговорност, за безработна студентка, без постоянна връзка!

За форума имаш право ... много знаят някои потребители! Но те ми помогнаха в най-трудните дни, когато не знаех че има Зачатие и когато не знаех що е стерилитет!? Всички момичета от темата ни са страхотни, тук там прелита някоя "луда" и разбунва духовете ;)!  Не може тук да не е същото ;)

Не съм се засегнала, дано мечтите на всички се сбъднат!
« Последна редакция: Август 14, 2015, 19:17:42 pm от y♥♥li »
*
« Отговор #246 -: Август 14, 2015, 19:22:27 pm »
Йоли, какво смятам аз за редно или не го прилагам в личния си живот. Разбирам защо си възмутена. Това, което казваш е така, но да спрем до тук, защото е грозно да й ядем краката, когато я няма.
Радвам се, че в бг-мама намираш подкрепата, от която имаш нужда. Разбирам, че не ти е лесно, а в такъв момент наистина човек има нужда от хора, които го разбират и дават правилните съвети.
Защо не ни разкажеш малко за вас с твоя човек. Ще се радвам, ако по-често се включваш. :grouphug2: :bighug:

« Отговор #247 -: Август 14, 2015, 19:30:06 pm »
Така е, това е и мое правило, но когато някой иска мнението ми, аз не мога да го изкривя, така че да му е угодно ;) . Теди знае какво мисля за всяко нещо което е питала!? Дано си спомня какво сме и говорили ... и да се вземе в ръце и да направи нещо за себе си!

Ами ние, диагноза Клайнфелтър, всички хормони сочат, че няма сперематогенеза. Решихме да не се мъчим излишно с биопсии и финансирани опити и минахме на донорска инсеминация. Една неуспешна вече. Излезе че имам малко нисък АМХ и много висок Инхибин Б, леко завишено за годините ФСХ и ТСХ. Нямам Хашимото, само хипофукция. Предстои нов опит и контрола на ТСХ. Всичко е консултирано с ДОК и от 1ви започваме процедура, ако имам късмет! ;) И това е, вече над три години ...
« Отговор #248 -: Август 14, 2015, 19:36:40 pm »
Кали, ама и ти ..., как може да питаш такива неща? Как не ги знаеш е въпросът? :D :D :D Първо четеш всичко и след това влизаш да питаш в Бг мама, иначе отнемаш на хората от така скъпото време :D
И попита Бог жената: "Какво искаш от живота?"
"Щастие!" - каза жената.
И Бог изпрати детето...
*
« Отговор #249 -: Август 14, 2015, 19:37:24 pm »
Хайде стискам палци всичко да се нареди и в най-скоро време и ти да си в бременната тема. Ще бъдеш мама не се съмнявам в това. А има ли някакви шансове за подобрение или може би се тревожите от онаследяване в случай, че имате момче?

« Отговор #250 -: Август 14, 2015, 19:42:35 pm »
Изследвахме всичко възможно, ендото каза че шанс за сперматогенеза е 0.2% и да унаследяването също е фактор! Не ми се рискува, на него също! Не сме от хората дето държат на 100% да предадем гените! Аз исках да осиновим, но той иска да родя! Не сме казали на голяма част от обкръжението ни и това ще помогне да не даваме обяснения на този и онзи!
« Отговор #251 -: Август 14, 2015, 19:49:55 pm »
!Не сме казали на голяма част от обкръжението ни и това ще помогне да не даваме обяснения на този и онзи!
Правилно..Ние казахме какво правим и за доки и къде ходим.Мине малко време и се чува нещо от сорта "айде какво стана" "айде вие нищо не правите" и т.н много е гадно.
*
« Отговор #252 -: Август 14, 2015, 19:52:52 pm »
Как ще дойде детето не е от значение. ММ има един лаф по този повод - баща се става за пет мин, а татко се учиш да си цял живот. Важно е детето да има татко,а баща може да е всеки. Вашето дете ще има един прекрасен татко, щом държи майката на детето да си ти.

*
« Отговор #253 -: Август 14, 2015, 19:59:42 pm »
:( последната страница е пример за спам по моите критерии :( ... А хубава темичка си имахме :/
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #254 -: Август 14, 2015, 20:03:47 pm »
Еее, Маки, не цялата е спам само 2-3 поста. Още си е хубава темичката. К'во стана с бирата?Ще пиете ли с Кали по една за мен? Аз обичам, но от няколко години не пия нищо газирано.
« Последна редакция: Август 14, 2015, 20:33:07 pm от Синеочка »

« Отговор #255 -: Август 14, 2015, 20:05:02 pm »
Да, да не правим и тази тема кокошкарска...

Синеочка..., браво за газираното...,много хубава стъпка!

Аз гледам поне алкохол и кафе да не консумирам засега.
"Щастие!" - каза жената.
И Бог изпрати детето...
« Отговор #256 -: Август 14, 2015, 20:45:27 pm »
Ауууу, много сте писали бе хора, не мога да изчета всичко! Айде да се върнем в нашата си темичка :) Аз правих пица и тъкмо седнах на чаша бяло вино, Маки, може, нали :*
Аз съм много щастлива тук с вас, благодаря, че ви има и че сте точно такива, каквито сте. Вдигам наздравица за много положителни тестове този месец. Бременна темичкооо, стягай се, идваме всички вкупом!
*
« Отговор #257 -: Август 14, 2015, 20:45:34 pm »
Така се ядосах одеве на темата, че влезнах във Фейса да се поуспокоя, ама гледам некъв пост на Наталия Кобилкина пълен с пунктуационни грешки и още повече се ядосах. Аз също правя грешки, ама не съм публична личност, даваща насоки и наръки. И от яд си сипах една газирана вода.

Аз за няколко години бях пристрастена към газираното, но с помощта на газирана вода, го отказах. Имам предвид сладките газирани. Сега от време на време пия г.вода и още по рядко, като реша да се поглезя, смесвам равни количества г.вода и портокалов сок, ммм :)

Ох, поуспокоих се вече.

Синеочка, ти работиш ли си по специалността и харесва ли ти? И много градове сте сменили с мъжа ти, пишеш, че Ямбол, Сопот, Сливен...ехе, попътували сте :) бебето, къде ще го гледате?
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #258 -: Август 14, 2015, 20:53:40 pm »
Ехааа отпускаааа съм вечее!

Аз пък готвя един кекс с боровинки, да видим какво ще е станало  :D

Чакайте да ви разкажа да се посмеете малко. Тръгвам си аз от работа и си викам ще мина през една аптека на Славейков, за да купя един специален тест за Б. - Хоум тест, че е по чувствителен. Една приятелка ми беше казала, че на аптеката на летището има и същата апетика има и на Славейков. Та...влизам аз в аптеката чета "Ремедиум", влизам вътре някво нахакано и .."Добър вечер, имате ли тест за Б. хоум тест?" и момчето ми отговоря, че сега ще провери и почва да прави едни физиономии, че го няма. И аз няква още по-нахакана "Ама на вашата аптека на летището има такива тестове, значи и тук трябва да има" и те и двамата младежи: "Каква аптека на летището"? и аз: "На терминал 2 има ваша аптека" и те момченцата почнаха да ми се смеят и ми викат: "Ами нямаме аптека на летището, ама ако отворят искаме да идем да работим там, та ако ни дотегне направо на самолета" и ми се хилят. Та...тест нямаше, а и аптеката бях объркала. Тая, която има на Терминал 2 е Субра, а не Ремедиум. Излязох от аптеката с подвита опашка :D
« Последна редакция: Август 14, 2015, 21:00:37 pm от Сърчице »
"Щастие!" - каза жената.
И Бог изпрати детето...
*
« Отговор #259 -: Август 14, 2015, 20:56:40 pm »
Маки, г-жа Кобилкина все пак не е българка, на нея може да й се прости неграмотността и то в пунктуационен план. Ама виж на г-жа Лозанова-Божинова, какво й е оправданието? :lol:
Аз сладки газирани никога не съм обичала. Още от дете си пийвах газираната вода, а после преминах на биричока. Газираното го спрях заради една диета. И като се знам каква съм - без едно мога, с едно хич, не посягам.
Работя си по специалността и съм много щастлива. В момента съм Възпитател т.е. учител в занималня. Но работя от три години с един клас. Сутрин е едната колежка, следобед съм аз. Целият клас са на занималня. Май месец голям рев падна като се сбогувахме. Аз им бях написала едно прочувствено писмо и ..всички му дръонахме дружен рев, даже моито силни момчета и те плакаха.
ММ е военен офицер,а тях често ги местят от един град в друг. Така преди 3 г попаднахме в Сопот. Бебето ще гледаме в Ямбол, защото в момента в Сопот е с режим на водата, заради подмяна на канализацията. Под режим имам предвид от 9 до 17 всеки ден..
Кали, искам и аз виноо. Бяло , ако е и изстудено друго не ми трябва..