0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #200 -: Август 14, 2015, 12:06:16 pm »
Съжалявам, Алис...

Аз имам 5 дни до цикъл, така ми се иска да направя един тест, но се страхувам от разочарованието. :balk_149:
И попита Бог жената: "Какво искаш от живота?"
"Щастие!" - каза жената.
И Бог изпрати детето...
*
« Отговор #201 -: Август 14, 2015, 12:47:07 pm »
Алис, моят доки също е в Сливен. Ти при кого ходиш?
Кали, к'ва пенсионерска тема, к'ви 5 торби с цимент. Да си ги нямаме такива. Жегите влияят адски много на цикъла. Побърква се. То и затова предполагам повечето ин витро клиники не работят през летния сезон. Миналият юли ми закъсня 8 дни, при редовен цикъл от 28 дни. Реших, че е станало бебето, но уви. После ми дойде като беше някакво зацапяане 3 дни и после обилно кръвотечение 2 дни.
А, бе ти нямаше ли да ни разказваш смешното раждане? Дай тук да се разсеят момичетата малко.
Лилибел, не бързай да се отчайваш, може да не си я измерила правилно..Още има надежда. Стискам палци.
Павла, чудех се къде се изгуби. Радвам се, че се появи. Вие от този месец ли стартирате бебеправенето?
« Последна редакция: Август 14, 2015, 12:48:49 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #202 -: Август 14, 2015, 13:06:11 pm »
Синеочка, ходя в МБАЛ Хаджи Димитър при д-р Радков. При него родих близнаците и пак там съм се насочила. Но не ме е следил той, а Павлова, която сега е в ДКЦ-то, а изражда в Ева-та. При нея правих всички изследвания за стерилитет и забременях, но после малко не се разбрахме и се преместих при Радков. Ти при кого си? :)
*
« Отговор #203 -: Август 14, 2015, 13:20:14 pm »
Ако всичко е наред с МЦ и цветната снимка започваме от следващия МЦ, който ще е средата на септември. То не остана :)
« Отговор #204 -: Август 14, 2015, 13:31:52 pm »
Да се представя и аз. Пишех в предишната тема, но рядко. На 27 години съм от София. Приятно ми е! Дано има много положителни тестчета и всяка, която желае да има свое детенце! :hello2:
"Щастие!" - каза жената.
И Бог изпрати детето...
*
« Отговор #205 -: Август 14, 2015, 13:36:45 pm »
Алис, аз ходя при Здравко Пенков, той изражда в Евата, но преди време е работил в Хаджи Димитър. Много съм доволна от него. Той следеше първата ми бременност(която е неуспешна) и когато прокървих дойде да ме прегледа въпреки, че не беше на смяна и беше късно вечерта. Кюртира ме и бързо се възстанових. Сегашната бременност следях в Карлово, защото живея и работя в Сопот, но т.к. ще раждам в Сливен се прехвърлих при Пенков миналия месец. Иначе с ММ сме родом от Ямбол и тук ще гледаме бебето на първо време, защото в Сопот има ремонт на ВиК и нямаме вода.
Павла, стискам ви палци още септември да направите бебето.
« Последна редакция: Август 14, 2015, 13:38:58 pm от Синеочка »

*
« Отговор #206 -: Август 14, 2015, 13:51:09 pm »
Добро утро и от мен :)

Здравей, Сърчице, добре дошла в темата и скоро да забременееш :)

Момичета, отивам да правя закуска на мъжо и да го изпратя на работа, като се върна да сте тук с кафетата и кекса и ще си разправяме случки :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #207 -: Август 14, 2015, 14:10:56 pm »
Момичета браво на вас, като гледам скоро ще отваряме нова тема :)

Калия разсмя ме много с пенсионерската тема  :lol:, ама преди нея ще минеш и през бременната :) Незнам как ви се получава тримата в една стая, аз малката я пренесох на 1г, че ми беше гузно какво вижда и чува, после пък проверки спи ли не спи ли и ми писна. Сега като забременееш, ще во се наложи да оправите стаята, че четирима вече ще ви е множко ;)

маки изпрати снимка на езерето да видим :)

Алис жалко, доста си е закъснението, може би отиди на лекар.

При мен нищо ново, дори незнам кога да чакам М, ако О е била на 26ти-27ми ден, а и ние нещо не се старахме много този месец..

« Отговор #208 -: Август 14, 2015, 14:21:01 pm »
Благодаря ти, makiyaki! Дано! Ние пробваме от 4 месеца!

Ходил на цитонамазка, МБ и УЗ - всичко е наред.
"Щастие!" - каза жената.
И Бог изпрати детето...
*
« Отговор #209 -: Август 14, 2015, 14:27:12 pm »
Сърчице, ако искаш може да си пуснеш и хормони. Как ти е цикълът редовен ли е? О следиш ли и ако да как :)
П.П. Сега видях, че мериш БТ. Добре се движи графиката
 Може този месец да видиш 2 черти.
Криси, то бебето и от един път става. Така, че нищи не се знае ;) Стискаме палци да дойде чак след 9 месеца.
« Последна редакция: Август 14, 2015, 14:29:36 pm от Синеочка »

« Отговор #210 -: Август 14, 2015, 14:42:38 pm »
Аз чакам Калия да разкаже за раждането най-после  :lol: че ми е едно петъчно такова...  :D

« Отговор #211 -: Август 14, 2015, 14:44:12 pm »
макиии, вчера агитираше да НЕ пием кафе и аз днес взех, че те послушах-налях си студееена бира :)
Ходихме с мъжо да купуваме раница на детенце и обикаляхме да търсим подарък на една малка кукла-в неделя сме на кръщене. Голямо обикаляне беше, сварих се направо! Пък и хубава раница взехме на Лото и за кръщенето една книжка, която сама чете приказки и един папагал, който повтаря каквото му кажеш :)
За кекса....яде ми се много, ама искам такъв като мъфините. Да седи като напоен, ще си търся сега рецепта.
Айде да се опитам да разкажа за моя смешен престой в болницата. Дано не изтрия пак нещо!
Влизам значи в патологична 5 дни преди термин, че док реши, че бебето е мноооооого голямо и ще се ражда секцио. Не щеш ли, настаняват ме в една стая с една мацка, която пък пренася нам колко си дена. Оказва се, че живеем на една улица, пък ни веднъж не сме се виждали с тумбаците. Тя огромна, аз два пъти по-огромна от нея. Охкаме си, пъшкаме си, място не можем да си намерим. Киселини, та чудо. Два дни и две нощи само си приказвахме, не можехме да спим. На втория ден, мацката вика, аааааа, няма да стане тъй. Ей сега ще се обадя на мъжо да донесе лекарство за тея киселини, че то не се живее чак. Идва мъжо и и познайте какво носи! Едно пищовче мастика  8O
Подава ми го и вика, напълни си устата с колкото можеш по-голяма глътка и я глътни на веднъж. Абе аз мастичка си пийвах преди по мъничко, ама сега като не ми се пие, пък и де да знам на бебето дали няма да му стане нещо.....и се почва едно увещаване, хъката, мъката, навиха ме! То и тъй и тъй ше се мре от киселини, викам си, край, ей ся ударих едно! Праснах един гълток, колкото мога по-голям, преглътнах и........сълзи ми потекоха чак! Честно ви казвам, такава гавра не бях си причинявала до сега. Обаче след 2 мин нямаше и помен от киселините, слава богу! И тя цапна един гълток, колко да са били тези глътки, почти цялото пищовче беше празно :) Както и да е....на следващия ден сутринта, мацето тръгва за кафе, обаче в коридора я привиква док за тонове, оказва се, че трябва спешно да извадят бебето. На мен никой нищо не ми казва, та си чаках до обяд за кафето. Идва по едно време мъжо и, каза, че е родила, събра и багажа и вика, тая мастика ти я оставям да си имаш като те хванат киселините. Само дето не се сбихме, аз-вземи я бе човек, ще ида да раждам, ще влезе санитарката да чисти....какво ще си кажат хората. Взе я де в крайна сметка. Такаааа, датата е 22.12. всичкото доктор и персонал са на новогодишен банкет. В патология една акушерка и една санитарка дежурни. мъжо идва да ме види към 19ч., поговорихме си и си тръгва, нещо ме сви стомаха, ама викам си, то не боли, явно пробни контракции. Като минаха на визитация (една докторка за патологична и за родилно останала дежурна горката) казах, че нещо ми се втвърди корема, ама тя вика, ти си първескиня, нормално е, каквото ще става най-рано утре ще е, спокойно, лягай си. Обаче аз нали ви казах, че за срамотиите в деветия месец пропуших, та пуша си аз цигарка на терасата ( в първата стая съм до акушерската) и акушерката ме видя и ме покани при тях. Гледам, спретнали си те една маса с ядене, пиене, пушат си вътре, топло, вратата отворена да се проветрява. Донесх и аз каквото имах за хапване и се започна един купон....наливат ми бяло вино. Аз-ще раждам бе хора, вие ме карате да пия вино. Акушерката-аз 40 години стаж имам тука, тя щяла да ражда! То ако ставаше толкова лесно....пий тука едно. Тя налива вино, аз допълвам с лимонада (повечко), вдигаме наздравици и звъним на един колега, който работи в ресторанта, където е банкета на колектива от отделението. Искахме да ги поздравят с някоя хубава песен. Така и никой не ни вдигна де. По едно време яденето свърши и аз звъня на мъжо да донесе мезета. Той се пули и вика аз тебе да раждаш ли те оставих или да купонясваш? Абе казвам ви, голямо шоу си спретнахме тричките с акушерката и санитарката. Те някакви щури дивачки ( в добрия смисъл) вицове, случки, смях-бря, ще родя, викам си от смях! Тъъъй. Стана 11.30 изчистихме, прибрахме и айде по леглата. Обаче, тъкмо съм заспала и хоп, болки! О, чудеса, аз пак съм с алкохол в кръвта, само това ми трябва сега! До 5.30 търпях, подробностите ще спестя, че хич не бяха весели. И тъй де.....родих на другия ден със секцио! Познайте колко ни беше весело в предпродилна зала- всичките , които дойдоха на смяна са спали я има, я няма 2, 3 часа-нали банкетясваха и те....оказа се, че две от акушерките са ми и познати, абе да бях искала, нямаше да ми се падне този екип-уникално добри във всяко едно отношение. Раждането на 23.12. аз съм в реанимация и отново в първата стая до акушерките. На следващия ден-24.12-бъдни вечер. В отделението цари празнична атмосфера. Носи се аромат на печени погачи, месории...приятна музика, всички се стягат да празнуват-родилки няма! Аз лежа сама с температура, че имах някаква инфекция, както и да е. По едно време се чува една музика, хоро някакво и какво да видя, целия дежурен екип играят хоро в коридора. Влизат при мен дърпат леглото по средата и аз вече съм в центъра на хорото! Всички ме познават вече, че нали съм си зевзек, и там се показах. Аз с прясно разпорен корем и с температура, едва гледам, боли ме, обаче се хиля като луда. Толкова ми беше хубаво! И до ден днешен обичам да разказвам тези случки. Такова едно мило ми става...
Дано и на вас да ви е станало хубаво докато ме четете и да не съм ви разстроила! Дано на всички ни в най-скоро време да ни се случат такива случки ;) и после да си разказваме тук смехории. Дано мод не ме шамари много! Айде, чезвам, че много дълго стана....
« Отговор #212 -: Август 14, 2015, 14:45:12 pm »
Ех, Синеочка...защо мислиш така...? Имам 5 дни до цикъл.., но ме е страх за тест.

Та на въпросите. Мислех си ако не стане до 6-ти месец да пусна и хормони.

Иначе ову засичам с тестове и БТ., този месец само БТ, защото не ми се даваха пак пари за тестовете :D

Точно този месец бях на УЗ на 11 ти ден от МЦ и лекарката каза, че има ДФ 16.8 мм., но не знам..дали се е спукал...

Чакането е ужасно..., миналия месец какви ли не симптоми си намирах, графиката беше супер..и ми дойде.
Този месец..поне симптоми нямам или поне не си измислям :D
"Щастие!" - каза жената.
И Бог изпрати детето...
« Отговор #213 -: Август 14, 2015, 14:55:12 pm »
Калия посмях се с мастиката  :D
Сърчице добре дошла и бързо да се махаш :)
makiyaki като каза кекс 2 пъти правих и го изхвърлих таа не ме дразни  :P :D :D
« Отговор #214 -: Август 14, 2015, 14:58:25 pm »
Ех, Синеочка...защо мислиш така...? Имам 5 дни до цикъл.., но ме е страх за тест.

Та на въпросите. Мислех си ако не стане до 6-ти месец да пусна и хормони.

Иначе ову засичам с тестове и БТ., този месец само БТ, защото не ми се даваха пак пари за тестовете :D

Точно този месец бях на УЗ на 11 ти ден от МЦ и лекарката каза, че има ДФ 16.8 мм., но не знам..дали се е спукал...

Чакането е ужасно..., миналия месец какви ли не симптоми си намирах, графиката беше супер..и ми дойде.
Този месец..поне симптоми нямам или поне не си измислям :D
Сърчиценце, знам добре какво ти е, но изчакай още малко за теста. И аз миналия месец бях на УЗ с фоликул, който снесе уж яйчице...и симптоми имах (или си ги измислях, не знам вече) и накрая ми дойде :( Няма да се предаваме! Ще се подкрепяме и нещата ще се наредят!
Аз чакам Калия да разкаже за раждането най-после  :lol: че ми е едно петъчно такова...  :D
Чакаш ти, ама никаква те няма ;) Айде, готово е за четене, само веднъж успях да го изтрия към десетия ред бях стигнала....аха да се откажа да пиша и ти видях ,,петъчния" пост  :D
« Отговор #215 -: Август 14, 2015, 15:06:44 pm »
Кали, изчетох историята на един път! Ето от такива неща ми става много мило и ми се просълзяват очите от щастие!!! Страхотна история! Дай Боже всекиму!

Иначе - да, мисля да изчакам с теста, мислех си утре на Богородица.., ама е 4 дни преди цикъл..., та да не се разочаровам.

Хайде и аз да разкажа един сън, който сънувах на Преображение Господне на 6-ти. Сънувам, че съм родила и са ме изписали и сме си вкъщи с ММ. В ръцете си държа детенцето ми, едно момченце...с кристално сини очи, много красиво. С ММ му се радваме и го гледаме. В съня ми го бяхме кръстили Васил (всъщност ние така сме си решили един ден ако имаме момче да е Васил) и го сложихме да спинка в едно малко креватче и проверявахме през 10 мин. на вратата лекичко дали спинка.

Казвам ви хора беше супер реално, като се събудих обаче бебе нямаше..и ми стана много тъжно...
Явно, защото постоянно си го мисля и подсъзнателно ...
Та такаа.....
"Щастие!" - каза жената.
И Бог изпрати детето...
*
« Отговор #216 -: Август 14, 2015, 15:15:14 pm »
Сърчице, по повишаването на БТ след О съдя. Не бързай с тестовете, нека да има закъснение и тогава. То бебето ще дойде, когато реши.. Не се тревожи.
Кали, ти си от моята кръвна група бе. Позабавлявах се с твоето раждане. Щерката ще е с богата банкетна култура. :P
Кекс, кекс..пък аз все за
.екс си мисля..че съм на пости няма да казвам от кога, че паяжина съм хванала вече. Ще прощават модовете за по-пиперливия ми език  :oops: Снощи се облизвах пред ТВто , като гладен котарак на едни момчурляци от състезание по културизъм. Бе уж не си падам по батки пък всичките ми се видяха едни такива сладурести(да ме чуе само ММ).
 :P

*
« Отговор #217 -: Август 14, 2015, 15:24:20 pm »
Сърчице, сънят ти рано или късно ще се сбъдне
 Не бива да се отчайваш и да губиш надежда. Усещам една лека меланхолия у теб, а не бива. Нагласата трябва да е позитивна. Ако не стане този месец,ще стане другият. И така, всеки миг е още един шанс, разбери. Всяко момиче тук преминава през тежък етап, но когато паднеш трябва да станеш, да се поотупаш и да продължиш напред. Не си сама..

« Отговор #218 -: Август 14, 2015, 15:27:09 pm »
Синеочка..., наистина ми вдъхвате надежда! Много се радвам, че писах тук! :balk_100:

Не ми се вярва да е станало този  месец, но аз все се успокоявам, че 4 месеца не са много, но както каза ти - то ще дойде, когато си реши! :balk_118:
"Щастие!" - каза жената.
И Бог изпрати детето...
*
« Отговор #219 -: Август 14, 2015, 15:28:14 pm »
Калия, много мила история, благодаря ти, че сподели с нас, прекрасно и незабравимо изживяване, пожелавам ти красиви спомени и от второто ти раждане :)

Сега... И аз съм съгласна със Синеочка и мисля, че приятелска подкрепа и сближаване по време на бебеправенето е съвсем в реда на нещата и едва ли ще подразни модераторите. Може би ще ги подразни, ако се карахме тук или бистрехме политика, ама случки, вицове и снимки на езерце би трябвало да са по темата, защото правят времето да минава по-бързо, чакането да не е толкоз тягостно и създават щастливи чувства и емоции. А когато правим бебе трябва да сме положителни и щастливи, а не депресирани :)

Хора, както е това ТБ? Павла го беше използвала горе.

Кали, браво за биричката, по-добре от кафе, ама сега ще ида да проверя дали вдига естрогена :) зелен чай най добре, англичаните му слагат и млеко, но аз му добавям лимон, става много свеж, че млекото и то дига естрогена  :lol:

Ягодка, защо ги хвърляш, в нас нищо не се хвърля, и недопечени ги ядем. Аз, де, ММ не е по сладкото. Макар че той си има едни любими шоколадки, мога да ви дам рецептата, все за тях ме врънка. И тая сутрин пак :)

Аз в нас сладките неща ги приготвям сама, не купуваме от магазина, защото тук в САЩ всичко е генно модифицирано (отвратителна държавица --> най-гадната от всички, в които съм била). Имам си 2-3 любими рецепти и тях си ги въртим. Ако аз ще ям от тях, ги правя без глутен, ако е за гости им турям глутен  :lol:

Съгласна съм с Криси, че сега с новото бебе --> дано да става по-бързо, ще трябва да оправите детската стая  :lol:

Кали, много интересна тема има за училището в другия подфорум, пишат момичета за раници и помагала, ако искаш надникни там. Аз следя с интерес, много ме вълнува всичко, свързано с училище и отглеждане на деца --> професионално изкривяване, та нямам търпение и аз да почна да купувам раници и канцеларски материали за ученици :)

Снимки на езерцето в следващия пост, че ако ще го трият модераторите, поне да не ми изтрият тук писаното  :D

Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!