Ох, че сте амааааа
Не мога сега да заспя заради вас!
Детенце спи при нас, защото все не ни достигат средства да и спретнем стая. Имаме една свободна, ама моя мъж е категоричен, че трябва да се направи наведнъж и то както трябва. Пък аз смятам, че може постепенно да се направи. Има си нов балатум, нови тапети...дето се вика на първо време само дограмата да се смени, може да се живее в нея. Понякога като се скараме и аз му натяквам, че детската ще я направим за абитуриентската
ама за сега това е положението. Адски е неудобно така де, то човек да не може да пр@дне
Ам чи тъй де! Детенцето на всичкото отгоре заспива след нас. Айде, до преди 2,3 години си позволявахме да се отдадем на ласки след като се уверим, че е заспала, ама вече не! Или докато е навън или я пращаме при бабите или пък (рядко) да спи в хола. Но когато е там, все си намира причини да дойде поне 3 пъти да пита нещо
Айде за раждането (около него по-скоро) утре, че много дълго ще стане, пък и ме подканят да лягам, като че ли нещо ще правим, ама...айде! Лекичка да ви е момичета! Който меже, да забърка един кекс и заради мене, аз утре ще почерпя едно кафенце