0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #100 -: Август 11, 2015, 13:00:46 pm »
Момичета, моя цикъл беше само в неделя и малко в понеделник и от 2-3 следобед вчера никакъв го няма :/ според мен голямо объркване на хормоните става при мен по незнайно какви причини...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #101 -: Август 11, 2015, 13:04:20 pm »
Маки, да бе е цветна бременност  :D ?

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #102 -: Август 11, 2015, 14:42:55 pm »
maki пусни един кръвен тест, стига ни мъчи  :D

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #103 -: Август 11, 2015, 14:58:16 pm »
О, бременност изключих още когато тестовете не потъмняха веднага. Най-тъмната линия беше на 10ти ден и евентуално помислих биохимична или некачествен ембрион, който не се е имплантирал. По скоро се притеснявам с тези липси на Овулация и тази оскъдна менструация да не си докарам ПКЯ или влизане в менопауза :/
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

*
« Отговор #104 -: Август 11, 2015, 15:50:56 pm »
Добре де, пикни един тест днес. Какво ти пречи, колкото до ПКЯ и климакси да си ги нямаме такива. Може от жегите да е. На мен така ми ставаше цикъла в най-горещите месеци и зимата през февруари.

*
« Отговор #105 -: Август 11, 2015, 16:46:24 pm »
maki айде тестче верно да видим какво става  8) ей, няма за глупости да мислиш  osi_6
понякога и на мен ми се размества, особенно ако си имала и положителен тест този месец ...аз съм 32ри ден днес, като цикъл май ще чакам към 40ти като гледам... :?
« Последна редакция: Август 11, 2015, 16:50:36 pm от Krisi08 »

« Отговор #106 -: Август 12, 2015, 10:43:59 am »
Аз да взема да се пльосна в другата тема за О и гледам, абе 6 стр. пък непрочетени постове сякъш....и взех, че писах там :) Добре, че съм долу горе по темата ;) И тук да се отчета-днес трети ден от както лелката замина и от както меря БТ. Предните два дни 36.5 а днес 36.2 и имам усещане, че ми е подут корема (яйчника), ще се пръсна всеки момент. Възможно ли е да съм в О? Не засичам ЦС за сега, но ще направя следобед един ТО. Само не знам как ще устискам 3, 4 часа без течности-като жаба съм напоследък  :lol:
И тук да си кажа аз, имам чувството, че някой си е направил нов профил и пише от него  :lol:
Айде, до скоро!
*
« Отговор #107 -: Август 12, 2015, 11:21:23 am »
Калия, за ову.тестовете писах след другата ти публикация, че си е по темата :).
Това за новия профил много не го разбрах :), но ако смяташ, че някой ползва повече от един профил, пиши ми на лични и ще проверя :), би означавало неспазване правилата на форума (т.13).
« Последна редакция: Август 12, 2015, 11:37:28 am от marsi »

*
« Отговор #108 -: Август 12, 2015, 11:26:38 am »
Калия, не е този някой , който си мислиш. Тя има 3 регистрирани профила тук защо й е 4? Не е лошо момиче и не го прави с цел да се подиграва с някого, просто е объркано дете, което иска да има дете. Желанието й е по-силно от търпението. Има нужда от любов и подкрепа, но за съжаление не намира правилния подход.
Иначе за О, смятам като Марси, но за всеки случай почни ги от днес. Така или иначе нищо не губиш, можеш сами да спечелиш.
« Последна редакция: Август 12, 2015, 11:29:10 am от Синеочка »

« Отговор #109 -: Август 12, 2015, 11:45:32 am »
Момичета, ще ви препоръчам за детективи към някое частно бюро :P

Калия, защо не направиш един тест за О? Много е рано, но кой знае. Понякога и докато са в цикъл имат О жените.

Аз си меря старателно БТ. Забелязах, че когато съм ставала през нощта (основно заради малчо и зъбките) БТ е по-висока с 1-1.5 градуса на сутринта.
Остават 2 дни до прегледа ми при док. Ще искам да направим цитонамазка и микробиология, освен общия УЗП. Чакам да ми излезне и резултата за АМХ-то.

И най-вълнуващото. Имам билет за пътуване до Китай за ноември. Там ще посетя една клиника по алтернативна медицина. Предния път по време на диагностиката, ми познаха всичко без да съм разказвала нищо за себе си (описаха ми в детайли ендометриозата, без тогава още да е потвърдено, че я имам) и ми дадоха един чай, който много ми повлия на МЦ. Значително ми намаляха болките, които имах преди (от тридневни, станаха еднодневни). После правих лапаро и ендометриозата се потвърди. Може би и самите огнища да са се повлияли положително от чая, знам ли... Лекарят ме определи като между първа и втора степен тогава.
*
« Отговор #110 -: Август 12, 2015, 12:46:28 pm »
Момичета, ще ви препоръчам за детективи към някое частно бюро :P

Калия, защо не направиш един тест за О? Много е рано, но кой знае. Понякога и докато са в цикъл имат О жените.

Аз си меря старателно БТ. Забелязах, че когато съм ставала през нощта (основно заради малчо и зъбките) БТ е по-висока с 1-1.5 градуса на сутринта.
Остават 2 дни до прегледа ми при док. Ще искам да направим цитонамазка и микробиология, освен общия УЗП. Чакам да ми излезне и резултата за АМХ-то.

И най-вълнуващото. Имам билет за пътуване до Китай за ноември. Там ще посетя една клиника по алтернативна медицина. Предния път по време на диагностиката, ми познаха всичко без да съм разказвала нищо за себе си (описаха ми в детайли ендометриозата, без тогава още да е потвърдено, че я имам) и ми дадоха един чай, който много ми повлия на МЦ. Значително ми намаляха болките, които имах преди (от тридневни, станаха еднодневни). После правих лапаро и ендометриозата се потвърди. Може би и самите огнища да са се повлияли положително от чая, знам ли... Лекарят ме определи като между първа и втора степен тогава.
Уауууу Китай, супер! Смайли, дано всичко се нареди и да остане само разходката до Китай!
*
« Отговор #111 -: Август 12, 2015, 14:24:58 pm »
Еййй нищо скрито-покрито няма от вас  :lol:
Калия да не си с ранна О този месец? 6ти ден е малко рано, но знае ли човек.... И аз този месец как ли не ги смятах, но нещо се отчаях защото на 11-12ти ден едва ли ще съм имала пораснал фоликул. Моите по принцип са бавни, ще е цяло чудо ако този месец са пораснали достатъчно за толкова кратко време  :( Ако и преди си засичала големи фоликули на ранен ден, много е възможно да имаш ранна О и този месец

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #112 -: Август 12, 2015, 14:45:01 pm »
Привет и от мен!  :P
47 Smiles, много се надявам скоро да си бременеем отново заедно! :)
Момичета, аз съм с някакви болки в долната област от вчера. Някакво напрежение като пред цикъл. Вътрешното ми усещане се разминава със симптомите, които имам и с разума. :) Вътрешното ми усещане, е че този месец се е случило чудото, но...
Калия, и на мен ми се струва, че може да си с по-ранна овулация. Честно да си кажа обаче, съм пълен неук в меренето на БТ и тестовете за Ову. Не съм мерила никога. Но от другия месец най-вероятно ще започна.
Нямам търпение да ми дойде или не, вече не издържам на напрежението! :) Теста за бременност всеки ден ме "вика" от шкафа, хем зная, че му е рано да го вадя още.  :lol:
Маки, ти какъв тест за бременност си прави? Защо не отидеш за един кръвен? Понякога се случва пикливите да не отчетат правилно. А и цветната бременност не е само мит  :P Хайде, стискам ти палчета :)
Поздрави и стиснати палци! Слънчев и усмихнат ден ви желая! :)

Quiet people have the loudest minds.
*
« Отговор #113 -: Август 12, 2015, 15:39:17 pm »
Ето ме и мен :) благодаря ви за куража и съветите, момичета. Последните 2-3 месеца при мен са доста по-различни (липса на ЦС, сухост долу, вътрешно усещане че съм бременна, някъде до 10ти ден след О и после чувството изчезва и се заменя от чувство на сигурност, че ще ми дойде...) от преди и наистина не знам какво да мисля. Според мен е хормонален дисбаланс.

Вчера, след почти 1 ден нито капка кръв, почнаха силни болки долу, като крампи и отидох в тоалетната, една шепа съсиреци с ярко червена кръв, цялото това нещо шурна от мен като под налягане, доста силно, но краткотрайно. След това ми олекна и след 20тина минути пак същото --> болки последвани от кръв и съсиреци. И пак ми олекна. И още веднъж след около половин час и после се поуспокоиха и болки и кървенето намаля. Сега пак имам леки срязвания в яйчниците, които никога през живота си съм нямала и малко ме притесняват, да си кажа честно...

Надявам се на много ЦС този месец и на хубава яйцеклетка, оплодена от най-симпатичния сперматозоид, началото на нашето бебе, което ще остане живо и здраво в мен до термин и след раждането ще се гушкаме и кърмим. Това си пожелавам този месец, пожелавам ви го и на вас!

Моята диета не издържа на теста (ядох локум, цял пакет изядох вчера)... Но днес съм решила без захар да се справя :)

Усмивчице, къде в Китай?  :D не съм била в екзотични страни, нямам търпение да разкажеш повечко за пътуванията ви там :) На какъв език се разбирате с докторите там? Много е добра алтернативната китайска медицина, но до ноември да си бременна! :)

На мен много ми се иска ноември да пътувам до БГ или за Коледа (декември), но все с една мисъл, че ако съм бременна не искам да пътувам... И при двете ми загуби имах дълги 8 часови презокеански полети в ранните седмици и въпреки че бебетата спираха развитието си в по-напредналите седмици, съм решила третия път на легло в нас до термин. Главно заради високите НК клетки, които се влияят от стрес и напрежение. А едно такова пътуване си е свързано и с двете. Сега обаче като чух че Усмивчица ще пътува и се изкушавам да рискувам. Не знам дали изобщо ще забременея дотогава и ако не забременея ще остана и без пътуване до БГ...

Калия, зарежи тестовете за О, пий много вода, тя спомага ЦС и овулацията. Ориентирай се по Т, видиш ли спад, правете бебе. Даже днес правете, ако имаш фуликул, дори и да е пред овулация, бебеправенето помага Ф да се спука и овулира :)

Напълно е възможно веднага след М да има фоликул. Аз голям зор с овулацията, моите растат до 32 ММ и ни прегнил, ни коремни преси, ни секс ги пука, затова се наложи и ИКСИ (а и по други причини), но първото ми забременяване се случи веднага след свършването на М (5-6ти ден и примерно спермитата да са живели 2-3 дни = най-късно на 9ти ден съм забременяла, а преди никога не съм имала ранна овулация, че и късната със 300 зора и с прегнил сме я предизвиквали...).

Така че, Лили, нищо не се знае, според мен си много близо до :bfp:  :)

Starshine, колко дни след О си? Аз преди само няколко дни бях върл фен на ранните тестове, но след драмата последния ми цикъл, реших, че вече няма да тествам до закъснението  :lol:

И друго реших --> едно време все се ядосвах, че в англия първия УЗ е на 12 седмица, а в БГ до 12 свдмица ходят 3 пъти на УЗ. Но след моите загуби, ми стана ясно, че няма смисъл да видиш сакче, защото после трябва да видиш сърце. И сърце да видиш в 8ма свдмица, няма гаранция, че ще оцелее. Затова най-добре направо в 13 седмица. Та така де, казах ви за страховете си...

Хубав ден на всички и по-малко страхове си пожелавам :)

« Отговор #114 -: Август 12, 2015, 15:57:08 pm »
Мили момичета, здравейте! :) Писах в предишната тема преди около 2 седмици. Тогава ви казах, че дългоочакваната ЦС се появи, но леко розовееше на моменти (това е на 20-ти ден). След доста чудене с мъжа ми решихме да пробваме един единствен път :oops: (беше ми изчезнало желанието като видях не много чистата ЦС). След това спрях да пиша и търпеливо да чакам развитието на моя цикъл  :D Към днешна дата ...ден 35-ти, МЦ няма (цикъл 28 дни). Правя си тук едни криви сметки, май се самонавивам. Хем се вълнувам, хем се страхувам и отлагам теста. Май ще почакам още 1-2 дни и ако не се появи лелята, ще се проверяваме. :)
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #115 -: Август 12, 2015, 15:59:12 pm »
Маки, не губи кураж! Скоро всичко, което желаеш ще се сбъдне, сигурна съм в това! Зареди се и ти с положителна енергия и ще видиш, че всичко ще си дойде на мястото! :)
Миналия вторник имах прекрасен фоликул и ми боцнаха едно прегнилче. В четвъртък всички овулационни болки бяха спрели ако не се лъжа. Бебеправихме във вторник, сряда, четвъртък; за петък не съм сигурна трябва да си погледна календарчето. Разума ми казва, че ще ми дойде, особено при това напрежение ниско в корема. Но докато не стане все още вътре ме топли мисълта за една прекрасна беба  :lol: До 3-4 дни трябва да ми дойде. Аз съм с 35 дневен цикъл и съответно по-късна овулация, ако е настъпила такава този месец.
Алис, хайде, стиснати палчета и за теб - да събереш смелост и да видиш положителния резултат!  :P

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #116 -: Август 12, 2015, 18:22:57 pm »
Мили момичета, здравейте! :) Писах в предишната тема преди около 2 седмици. Тогава ви казах, че дългоочакваната ЦС се появи, но леко розовееше на моменти (това е на 20-ти ден). След доста чудене с мъжа ми решихме да пробваме един единствен път :oops: (беше ми изчезнало желанието като видях не много чистата ЦС). След това спрях да пиша и търпеливо да чакам развитието на моя цикъл  :D Към днешна дата ...ден 35-ти, МЦ няма (цикъл 28 дни). Правя си тук едни криви сметки, май се самонавивам. Хем се вълнувам, хем се страхувам и отлагам теста. Май ще почакам още 1-2 дни и ако не се появи лелята, ще се проверяваме. :)
Оооо стискам палцииии  :P :P :P
Аз досега да съм се проверила 3 пъти  :D
« Отговор #117 -: Август 12, 2015, 18:46:00 pm »
Хаха, отивам за тест след малко. :D Каквото - такова. Поне да знам какво да правя, защото съм си взела и направление за АГ, ако се окаже, че не съм бременна. Нещо не съм настроена като за бременност, но ще видим. Лошото е, че сравнявам с предишната и не намирам същите симптоми. Но пък знам, че две еднакви бременности няма, това пък това е нещото, което ми дава малка надежда. Опитвам се и да не си внушавам симптоми, че преди 3-4 години всеки месец бях бременна  :D
Излизам за тестче. Не знам колко е удачно да го направя тази вечер, но ще видим :)
« Отговор #118 -: Август 12, 2015, 18:55:25 pm »
Хайде, Алис, прави го още сега! Чакаме  :bfp:
« Отговор #119 -: Август 12, 2015, 18:58:08 pm »
Аlice85, стискаме палци и чакаме резултат. :)

Ягодке, как са нещата при вас? Действате ли или сте в пауза?