Рали, ти оперативно лапаро ли ще правиш? Заради киста?
Миники, ще правя, мислех, че си чела в моята тема за кръвоизлива. Та значи, ходих заради въпросния кръвоизлив на преглед и се оказа, че на десния яйчник си ми стои кистата - (ако помниш бях писала, че имам два задържани фоликула в темата за кистите, които впоследствие се бяха разкарали), но явно на десния яйчник, той въобще не е както трябва май, пак си се е възобновила. Док каза, че категорично не му изглежда ендометриозна киста, а аз нали и без това си се готвех за лапаро, та сега - ще бъде 2 в 1, тъй да се каже. Хем ще видим, какво му става на този десен яйчник, че там и тръбата е нагъна, за разлика от лявата ми (според цв.снимка, макар и да си пропуска), но явно, както се беше изразил предният ми лекар - "намирисва ми на стара апендицитна история", въпреки, че не съм имала хроничен апендикс, нито съм оперирана от това, нито съм разбрала/усетила, дори и да е имало нещо. Та тъй - лягам под ножа след.петък:). При теб как са нещата.
Мегита, много ти благодаря за споделеното мила. Съжалявам, че те върнахме към не особено приятни спомени. Има нещо, което обаче ме съмнява в думите на лекарката ти, или ти не си разбрала - не вярвам да е възможно да имаш ендометриозна/шоколадова киста, а да нямаш ендометриоза или кистата ти е била друг вид и ти просто не си разбрала.
успех в бебеправенето и ще чакаме хубави вести от Париж:)