Здравей народе,
Ние наистина се позагубихме, благодаря ви че ни мислите. Добре сме, здрави сме - това е най-важно. Последния месец обаче беше истински водовъртеж от събития, включително РД на Матей и едвам смогвах да ви прочета отгоре отгоре и аха да пиша и айде пак... Малкият човек вече на годинка направо ми изпива енергията до последната капка. Вече е доста независим и смел в приключенията си и като го оставя не е ясно къде ще го намеря след малко. От няколко дни започна да "лази" но по дупе
Сяда и започва да се придърпва с единия крак и да влачи дупето, ама ако знаете колко е бърз!
Така стига до нещо - стена, стол, маса, уокъра или друга подвижна вещ и тръгва с нея нанякъде. Хваща се за някоя дребна играчка и бутайки я, превит на две с надолу главата се предвижва напред и въобще е голяма фурия! Днес докато го видя къде се кротна и котката остана без храна
Е засега още е жив и здрав, ама се наложи евакуация на паничките
Зъбите много вече го мъчат, той и попорасна и вече има характер и е жилав и кризите става все по-сложни и не знам скоро и в раницата дали ще мога да го удържам
и сме вече не знам на кое флаконче гелчета за зъбки - не е като да не помагат, ама вече си ги имаме за десертна стока. А зъб така и не излиза
Апетит има за трима, храна види ли и няма спасение, яде се до разполагаемост и така. Иначе ние сме си на кухня, но и на мен взе да ми се струва че всичките ядената имат еднакъв вкус, та може би ще пробвам друга кухня скоро, може дори да се прежаля за държавната (много ми я хвалят тази в нашия квартал, но този обеден час за взимане на храната ми е доста неудобен!).
Смайли, и аз съм мислила да ползвам стола за подстригване, но си ме изпреварила
Аз още не съм го подстригала малкия, той е такова шило, че не мога да си представя как ще стане, а не искам да е с машинката един номер та засега си седим така. Само му кръцнах бритона не твърде успешно, но бива
За ваничката - ние го къпахме от ден 0 в анатомичната ваничка (беше 2200гр) - лягаше си и с малко водичка. На него му беше паднало пъпчето в болницата де, но и аз намирам мивката за номер едно докато е малко детето
Дайте идея за въвеждането на белтък
Нали яде кухня и аз все не се организирам, а май само това ми остана и го броя захранен
По-нагоре говорехте, че наблягате на плодчетата - вие как/кога ги давате? Аз му слагам в следобедната закуска, но между храненията той рядко яде нещо освен солети за чешене на зъбите като е много нервно а и той яде доста начесто за да му давам между храненията, а ми се иска да хапва повечко плодчета....