Рафаила има едни турски сухари без сол, не се сещам как се казваха, но са много твърди. Аз захранвах с едни Ечибеби, миришеха страхотно. Но аз никога не съм се притеснявала, че може да има малко сол или захар в тях, така че не ми е било проблем.
Руми страхотна снимка. махнахте ли памперса с Мони? при нас нещо не се получава. Въпреки, че Яворчо е много напред в развитието си в много отношения и смятах, че няма да има пробнлем да махнем памперса, не се оказа точно така. Няма проблем с гърнето, свикнал е с него, сяда си, ако му е време за някаква дейност, прави я без проблем, изхвърляме го заедно, но не си казва. Или по-скоро казва след като се напишка, че иска да сяда на гърнето. Вчера за пръв път ми каза, предварително, но беше само веднъж. Беше много смешен, когато му обух гащи за пръв път -не ги искаше. искаше си памперса и започна да хленчи, че няма памперс. Сега вече си ходи с гащи без притеснения, но продължава да ми съобщава за гърнето постфактум. Не ми е фикс идея, но се учудвам, че той преди една година казваше повече, отколкото сега.