Mousyt, честит рожден ден и от мен, здрава и много щастлива, хубави емоции и много късмет. Тортичката е супер, вземам си.
Ние днес бяхме на ваксина (последна доза от пневмококовата) и сега дебна дребните да не вдигнат температура, че на тази ваксина обикновено го правят, че и Панадол давам. Още час и мисля да ги оставям. Все някой гладник ще ме събуди за да проверя и другия. Ей, нямат милост тези деца, 9 месеца ще станат вдругиден, а си стават нощем през 3 (или по-малко) часа за кърмене.
Ние още се къпем под чучура на душа, поне аз така ги къпя като ми се налага. Ваничката не съм я вадила никога, макар сравнително често да се налага аз да ги къпя. Иначе баща им ги къпе във ваничката с всичките му игри и пляскане. Едва ги изкарвам от банята, такъв кеф е за всички участници. Ама мама време няма и затова набързо под душа, нищо че Марти е вече 9 килограма. Радват се и на двата вида къпане и не мисля, че ги лишавам от нещо.
Завърнахме се в София след дълго гостуване на баба и още се нагаждаме, но ужасно много ми липсва спокойствието и пешеходната зона на провинциалния град. Тук в квартала се разхождаме заедно с колите по улиците, една сянка няма да седне човек, камо ли кафенце със сенчица и фонтан .... Размечтах се ... Дано ни се отвори парашута за още някоя седмица през септември, а и времето да се позадържи хубаво. И да не пропусна да похваля Вършец като добро място за деца. Не бях ходила 1-2 години и с изненада установих, че са понаправили детски площадки по разни европроекти. Даже до единия от хотелите има много симпатично паркче с площадки и без хора. Редовно някой от дребните заспиваше на люлката на бебешката площадка, толкова нямаше кой да се люлее на тях. Е, бая време търсих от къде да купя пюре, но поне разходките нямат конкуренция.
Момичета, как се оправяте сами с две деца? Ние все по-често сме само тримата и направо полудявам. То е един рев, едно протягане на ръчички да ги вземам и двамата .... Не искат да седят сами да си играят, все и аз да съм там. Доспива им се по едно и също време и не може просто да заспят, трябва да ги нося и приспивам и двамата. А като има още някой вкъщи и може да не се сетят за мен часове. Защо ли .....
Хайде .... имам си будно човече, дано утре остане малко повече време за писане.