Ехеееее, не мога да смогна да ви изчета
Радвам се, че всички изглеждат здрави и се забавляват
Ние сме добре като цяло, но зъби продължава да няма а кризите (макар и на периоди) стават все по-тежки. Той вече има характер, силен е, тежък е и като вземе да буйства
Тази нощ дори се буди няколко пъти с истеричен рев и едвам го успокоявам, не помага нито гушкане нито носене нито нищооооо. Единственото засега, което ме спасява е раничката, защото като я стегна хубаво и не може много да мърда и се успокоява след малко, но докога
Благодаря ви за мненията за кърпичките на Лидл, ще взема да ги пробвам. Ние в началото ползвахме на белия памперс премиум, но ми идваха по-мазнички. Сега ползвам обикновени пак на Памперс, ама нещо и те взеха да ми се струват мазни...
За спането заедно да си кажа и аз мнението. Моят син до 7 месец заспиваше сам в леглото - слагаш го, играе си, заспива си. Никакви драми, приспивания и прочие... От седмия месец насам като започнаха и кризите със зъбите заспива само с приспиване от някого, в началото гушнат, вече и на ръце. Последно време заспива само и единствено в раницата, иначе дори да го гушна на ръце или на леглото само се върти, рита, изнервя се и изпада в истерия и нищо не помага. Та началото явно не е показателно и това с приучаването е докато детето не реши друго
Смайли, честито ви столче! Сигурна съм, че ще сте много доволни! Ние ползваме такова, въпреки подарения ни голям, скъп и модерен стол с позиции и прочие... Просто е много по-удобен
Нашият влиза под масата точно колкото трябва за да седи на нея малкия, но той е като шило в торба - такива екстри като хранене с него са ми химера! Храним се само след като той се е нахранил, което за жалост хич не ме устройва, но няколко пъти се опитваме да ядем с него и той се сърди, дърпа, хвърля...
Да ви питам вашите деца като прохождаха в права линия ли се движеха
Абе то малко смешно звучи така
, ама наият хубостник от няколко дена ходи сам с уокъра, ама все надясно завива някак
, та се чудех дали да си го слагам на сърцето или още не
То е за другата тема май, ама кога дадохте прясно мляко (в храна) и белтък (пак в храна)? След няколко дена малкия има РД и много искам да му дам парче от тортата да си маца на воля (тортата ще е домашна), защото днес го оставих да закуси макарони сам и нямаше такова щастие (с ръце)
Реално двете неща дето не е ял са прясно мляко и белтък, всичко останало дето ще го има в нея го е пробвал. Ако не броя тези неща, ядки и пчелни продукти на практика го водя захранен изцяло, яде детска кухня всичко и така. Та си мисля, дали ще е проблем?
В същия контекст да попитам, понеже няма още зъбки, но дъвче с венците и аз му давам храната непасирана, че да развива все пак рефлекса за дъвчене а и да стимулира да излязат зъбите. Понякога обаче явно гълта цели нещата (те са меки неща все пак де - ориз, макарони, грах..), ама днес си беше изакал царевицата и грахта от вчерашното ризото целички и се чудя дали нещо да не му правя проблем на стомахчето и червата. Той иначе не демонстрира нещо да му пречи ...
Уф отплеснах се, ама напоследък нещо не смогвам хич а толкова искам неща да кажа