Пешке, честит празник и тук!
Ако има други празнуващи днес - да се чувстват и те поздравени!
Смайли, като отвори бюрократичната тема... Аз нямам спомен какъв беше редът за смяна на адреса, който ми фигурира в документите. Като си подавам заявлението за нов международен паспорт примерно - просто вписвам реалния си адрес, или преди това трябва да отида до общината да го сменя там, че някакви документи да нося в полицията... Помня, че като сключих брак - сменях адреса и писателствах в общината по едни формуляри, ама щото и фамилията си сменях беше голямото писане тогава. Мътни са ми спомените де, все пак беше през 2007-а.
В момента и ЛК и шофьорската ми книжка са с бившия ми адрес (преди развода). Бяха прясно издавани като се заразвеждах и понеже и фамилията не си смених - естествено си оставих и ЛК и шофьорската, докато им изтече срока на валидност. Иначе трябваше да си правя нови, само за да ми впишат новия адрес, което е чиста набутвация с време и пари.
Сега обаче трябва да си направя нов международен и викам да ми е с реалния адрес той, та моля ако някой е запознат какво следва да направя по темата - да сподели. Опасявам се, че ако за международния направя каквото там следва, че да ми впишат новия адрес, моЕ ме накарат и ЛК и шофьорската да си сменям по тази причина, което е крайно нежелателно. То освен, че все още ходя да гласувам не в училището до нас, ами в това до бившето ми жилище - друго значение няма какъв ми е адреса в ЛК. Ама и избори няма всеки ден, та не ми е дерт това.