Включвам се малко късно, макар че съм станала преди повече от три часа
. Неделя е, мотам се. Затова и ще си позволя още едно кафе, това хубавото на
Теди, преди да стартирам със замислените за днес трудови дейности. У нас пак мечка не може да си намери мечето, та ще трябва да поразтребя малко. Деца няма още, ама имам мъж и котка, така че безпорядъкът е оправдан
Зай, благородно завиждам за морето. Мечтая някой ден да съм там целогодишно. Скоро моя колежка сподели, че оглеждат имоти в Гърция и смятат да купуват (те къде ли нямат вече...). Било много модерно сега да инвестираш в недвижимо имущество в Южната ни съседка. Модерно, ама с какво?... Много хубаво да си изкарате и да се топнеш веднъж и за мен
rtf, направо му завиждам на Ивко за разнообразието и забавленията, които му предлагаш. Браво! Малък е още, но някой ден ще оцени това, което правиш за него
Фрея,Злате,спокойствие и само хубави мисли.
Опитвам,
Рачо, не съм спряла, ама все като ме изненадва нещо непредвидено и не на място, в един момент сбъгясвам. А тепърва ми трябват сили и вяра. Добре, че е ММ да ми ги дава
Айде, аз отивам да се правя на домакиня, че днес и зимнина съм замислила, пък да видим (не съм се изфукала, ама вече ни доставиха новия хладилник и каквото успея, мисля да замразя
)
Усмихната неделя!