Хоп, и аз да се включа съботно
Аз май вече съм казвала, но с моята работа не отработвам празничните дни. Това не означава, че после не почивам, напротив - наслаждавам се на празниците с цялата им красота. Такъв късмет извадих с работното си място, че понякога си мисля, че сама ще се урочасам
Пеше, и аз като теб днес си отспах (няма да казвам кога съм станала, срам ме е). Снощи сестра ми звъня да каже, че при тях се изсипал страшен дъжд с всичките му там гръмотевици, светкавици и други притурки. Това беше към 21:30ч. Та, явно същото НЕЩО е минало и през вас (тя е в Хасково). Племенницата (която е на 1 год. и 7 мес.), за ужас на майка си, обожава такова време, да знаете само как му се радва
Блу, браво за начинанието! У дома ММ е човекът с музикалните заложби - свири на пиано (синтезатор), акордеон, китара, опитва и на кавал, но мечтата му е да се научи на гайда. За повечето неща е самоук, като дете само е ходил на уроци по пиано известно време и това е. Аз, макар да имам музикален слух, предпочитам друг да свири, аз да играя
Нинка, това с картинките изглежда интересно. Аз, допреди години, много рисувах и после (не знам защо) оставих това си хоби на заден план. ММ няколко пъти се опитва да ме подтикне към "завръщане", ама аз все си намирам оправдания
. А ми се иска...
Теди, Рачо, аз пък много харесвам есенното време, повече от всеки друг сезон. Може би защото не издържам в жегите през лятото, а зимата в София е една такава мръсна и потискаща
. И пролетта е цветен и свеж сезон, ама цветовете и краските на есента са ми любими. И не ми създава носталгично настроение, а напротив - много ме радва и зарежда
Хайде, да ви е лека съботата и бързо да приключите работещите