0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - тема 11
« Отговор #440 -: Септември 04, 2015, 13:53:54 pm »
Привет и от мен!
Ходихме днес с младежа до детската ясла да се разбирам за документите за постъпване и едва го измъкнах оттам, тича като свободен електрон из стаите.
Смайли, вади легените,  :D :a_cat_06:
Лек и кратък петък!

"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #441 -: Септември 04, 2015, 14:13:14 pm »
Rtfrtf, чудесно, значи много ще му хареса в яслата  :P

Ние вадим един пластмасов пясъчник, който пълним с вода (откакто котките спукаха басейна) и малкият се топва, но за големите няма  :(
*
« Отговор #442 -: Септември 04, 2015, 14:49:48 pm »
Водни пистолети и пръскачки нямате ли  :lol:
« Отговор #443 -: Септември 04, 2015, 15:00:08 pm »
Водни пистолети и пръскачки нямате ли  :lol:
:lol: Трябва да се снабдим  :lol:
Вчера тук беше 37, а днес го обещават 38  :(
*
« Отговор #444 -: Септември 04, 2015, 15:11:08 pm »
Привет и от софийската сауна! :) Ние снощи имахме неволи с диването - оплака се от главоболие, корем, вдигна температура и за капак 2 ч. повръщане. Веднага обиколихме спешните отделения, че от притеснение ми се привиждаха дузина диагнози все в крайно неблагоприятния спектър. Слава Богу нищо сериозно на финал. Вече е пушка, а всички около него сме като ранени самолети. Лекарите предполагат някакъв вирус, може да има и елемент на прегряване (това са мои размисли).

И едно следобедно кафенце за освежаване - аз поне имам нужда. ;)

Хубав петък и се пазете!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #445 -: Септември 04, 2015, 22:23:43 pm »
Добър вечер.
Влизам само да ви заредя малко с моето морско, отпускарско настроение:

Лека вечер и приятен уикенд!
« Отговор #446 -: Септември 05, 2015, 05:55:36 am »
Добро утро  :D
Днес е последния ми ден на моренцето - утре се прибираме.
Хубав, весел и слънчев ден на всички!

*
« Отговор #447 -: Септември 05, 2015, 06:33:23 am »
Добро утро и от мен! :D Зайо,за жалост всяко хубаво нещо си има край  :(! Дано сте се "заредили" добре. :wink:
Хубава събота,момичета!
/www.mamaibebe.com][/url]
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #448 -: Септември 05, 2015, 07:46:23 am »
Добро утро и от мен :) и тук в Средногорско жегата е умопомрачителна,
ще има да търсим зимата тази топлинка! От утре по прогнози предстои захлаждане!

Пеше, уцелихте време за море, чудно!

Зайко и ти да споделиш впечатления, къде отидохте последно?

Додич, бързо възстановяване на малечко!

Rtfrtf, лесна адаптация на младежа!

Ние си взимаме децата утре в София и ми е едно приповдигнато ....
Те се вълнуват, а баба им дето е една куражлийка не успява да си прикрие тъгата.
При нас лятото беше доста натоварено с работа и много ми помогнаха цялата фамилия,
брабар с махалата и съседите. Обичам добрите хора тук и се възхищавам на
взаимоотношенията им. Това ме зарежда и ме кара да се връщам отново и отново.

Прекрасна и усмихната събота!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #449 -: Септември 05, 2015, 09:17:45 am »
Добро утро! Коктейлите съм ги пропуснала, ама за кафе съм първа  :lol:
*
« Отговор #450 -: Септември 05, 2015, 09:26:02 am »
Добър ден.
И аз съм пропуснала коктейлите, но ако още имаше от тях, не бих отказала. :P
Благодаря за кафето, Зайче. Лек път към вкъщи! Хубаво е на морето и в планината, но у дома е най-хубаво. :wink:
Додич, бързо да се оправя Митко и повече да не ви тревожи така! Аз не споделих, че тази седмица за втори път изкарах този неприятен вирус с повръщане и разстройство, само че този път и момчетата ми тръшна. Първият ден дори не можехме да станем от леглата. Толкова кг свалих и дано не ме потрети, че съвсем ще изчезна. :?
Но вече съм добре и днес по обяд отивам на работа.
Лека и усмихната събота за всички!
« Последна редакция: Септември 05, 2015, 09:31:21 am от Tеди »

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #451 -: Септември 05, 2015, 09:36:13 am »
Добро утро и от мен!

Благодаря за кафето, Зайче. Лек път към вкъщи!

Додич, бързо възстановяване на малчо!

Ние днес отиваме в клиниката, за да започваме замразяване или за пореден път да го обсъдим и да вбеся лекарите с въпросите дали в нашия случай има смисъл.

Желая ви хубава събота! :)

Бореща се за една мечта.
*
« Отговор #452 -: Септември 05, 2015, 10:03:01 am »
Добро утро!
Малко късно, но ако е останало, си взимам от кафето.
Аз сутринта се събудих със зверско главоболие, което още не иска да си заминава,но поне малко се поукроти. Чак с позиви за повръщане. Планувахме ранно пътуване, ама нейсе. Сега пак ще опущим времето. Заминаваме на семейна сбирка у свекърите; моите родители и семейството на сестра ми също ще дойдат.

Зай, лек път съм София утре и да карате внимателно :wink:

Dodich, много положителна енергия за малък Митко, дано вече всичко е наред.

rtf, успешен старт в яслата и лесна адаптация.

Теди, дано всичко да е приключило с тия боледуванки вече. Аз искарах за около 4-5 дни само с разстройство, до повръщане не стигнах, ама пак си беше гадно :?

Фрея, какви са тия работи със смисъла. Естествено, че има смисъл! Та, ние с теб още сме на стартовата права, до финала няма отказване. Да се похвалиш с хубави новини днес :)

Хубави почивни дни!
« Последна редакция: Септември 05, 2015, 10:09:38 am от Zlateto »
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
« Отговор #453 -: Септември 05, 2015, 10:15:20 am »
Злати, смисъл - заради това, че при нас заради разширените вени и кистата излизат малко на брой с качество B и C. И се чудя въобще колко ще оцелеят, ако се наложи размразяване.

Сигурно ще замразим, за да имаме някаква застраховка.

Задължително ще пиша по-късно, за да кажа как е минало.

Приятно изкарване на вас!

Бореща се за една мечта.
*
« Отговор #454 -: Септември 05, 2015, 11:16:56 am »
Фрея, стискам палци!
« Отговор #455 -: Септември 05, 2015, 13:49:26 pm »
Благодаря ви, милички  :bighug:

Фрея, има смисъл! Действайте  :D

Бързо възстановяване на всички болни! Тежък е вируса, майка ми го лепна в Бургас, но по-тежкото беше, че племенницата също и е било страшничко. Накрая са отишли в болница, вляли са системи и са я закрепили. Но само майка ми си знае колко нови бели косъма има от тогава...

Зайко и ти да споделиш впечатления, къде отидохте последно?

Мише, ето тук сме: Апартаменти Ставрула https://www.booking.com/hotel/gr/apartments-stavroula.bg.html?aid=304142;sid=432cd9120d5bf43818aee439bc0afd43;dcid=4;no_rooms=1;req_adults=2;req_children=0&;checkin=2015-09-07;checkout=2015-09-08
Къщата е чудесна, апартаменти са, не студия (с отделна кухня - да не ни бръмчи хладилника на главата). Собствениците са много мили хора и е съвсем близо до плажа - на гърба на къщите на първа линия. Само че... както и предполагах, плажа е пренаселен - българи, сърби, македонци, че и унгарци и руснаци. Вашата къща къде е, че пак не разбрах?
Миналия юни бяхме малко по-южно и плажа беше идеален, защото е извън селото, но пък стаята беше супер малка (12 кв.м. с едно двойно легло, гардероб и кухненски бокс - супер-тясно). Хазяите също бяха много приятни. Ето я къщичката: Марицас руумс  https://www.booking.com/hotel/gr/maritsas-rooms-stavros.bg.html?aid=304142;sid=432cd9120d5bf43818aee439bc0afd43;dcid=4;no_rooms=1;req_adults=2;req_children=0&;checkin=2015-09-07;checkout=2015-09-08

В района има Лидл, но препоръчвам един от супер маркетите в Ставрос - казва се Хелиос (Ilios) и се намира тук: https://www.google.gr/maps/place/ZOI+-+ILIOS/@40.6660011,23.6963658,20z/data=!4m2!3m1!1s0x0000000000000000:0x4867a344c4b89401?hl=bg (председателката ако чете  :lol: - за нея го пиша).
« Последна редакция: Септември 05, 2015, 13:54:09 pm от little_rabbit »
*
« Отговор #456 -: Септември 05, 2015, 13:57:21 pm »
Здравейте :) Благодаря за милите думи. Всичко е наред - Митака вече беснее с пълна сила. Само дето си изкарахме акъла онази вечер. Май наистина беше прегряване - нямам друго обяснение. Оказа се, че и дядото в най-големия пек го е разхождал без шапка.  :?

Зайко, записвам си вашите гръцки местенца. :) Аз дето не съм много по моретета гръцкото ме спечели. Лек път!

Фрея, стягай се момиче, има смисъл и продължавайте смело напред!  yahoo_33 Чакаме ви всички да се похвалите скоро с добри новини.  :wink:

rtf, успешен старт на Ивко! Да се забавлява много, а и ти да си спокойна!

Хубав уикенд и стойте на хладничко!

« Последна редакция: Септември 05, 2015, 14:11:45 pm от Dodich »
« Отговор #457 -: Септември 05, 2015, 18:20:56 pm »
Здравейте!
Добре, че вече няма болни. Ние също сме на гости на майка ми за последен ден и утре се прибираме.
Мъжът ми вече дойде да си ни прибере и ми поднесе изненада, другият уикенд ще ходим до Швейцария да се видим с приятели... Юпиииии :)
« Отговор #458 -: Септември 05, 2015, 20:22:17 pm »
Благодаря ви, много!

Ходихме и не знам дали е от Ортамола, но резултатът на спермограмата е най-добрият от самото ни начало до момента. Другата седмица пак ще ходи, дано имаме късмет и на самата процедура.

Бореща се за една мечта.
*
« Отговор #459 -: Септември 05, 2015, 23:42:57 pm »
Здравейте!
Добре, че вече няма болни. Ние също сме на гости на майка ми за последен ден и утре се прибираме.
Мъжът ми вече дойде да си ни прибере и ми поднесе изненада, другият уикенд ще ходим до Швейцария да се видим с приятели... Юпиииии :)
Хе, хе само такива изненади да ти носи!