Добро утро и от мен!
И аз ще се почерпя от кафето на
Зай, че ако знаете как ми е залипсвало...
Три дни само ви чета, едва смогвам - всички така сте се активирали през изминалата седмица...
Ние, както бях споменала, бяхме на къмпинг в Керамоти. Изкарахме си чудесно, но по стечение на обстоятелствата, само 4 дни и половина успяхме да се порадваме на плажа и дойде време да се прибираме. Сега ооооще се климатизирам. На работа не съм си на мястото, само ми се спи и ми се лежи
. Вкъщи не мога да събера сили да си оправя безпорядъка, мечка не може да си намери мечето. Та така, почивам си след отпуск (като Пешето, но причините са други
).
На всички пропуснатите рожденици и празнуващи, всички да сте здрави, румени, засмени и само мечтани и красиви неща да ви се случват.
Фрея, успех, миличка! И ние сме се нагласили октомври за заповед, но да видим дали ще ни огрее.
Пеше, хубава предстояща почивка (благородно завиждам...) и дано не се повтарят неразположенията на Лейди Ники (макар че съм скептична последните години за нашето Черноморие
).
Аз имам оферта да отскочим до Созопол за някои от съботно-неделните дни на Аполония, но още не мога да взема решение
.
Да ви е хубав денят!