Мислех утре да пиша, ама се сетих, че за утре имам друго.
Та днес ми беше един много натоварен и ползотворен ден. Успях да отида до училището, което сме харесали за малката. Е, вярно там ми казаха, че още не приемат документи, но обещаха да се обадят. Не че много разчитам на това, но ще ги навестявам пак. После отидох да си подавам документи за нова ЛК. И докато попървах заявлението и чаках Кръстю да ми върне обаждането и да ми каже последните 4 цифри от ЕГН-то си, то взе, че им дойде обедната почивка - 1 час. Естествено работеше само 1 гише. Обаче пък поликлиниката, дето щях да ходя на мамолог е близо, реших да отида и поне да си взема час. То пък се оказа, че работят и двамата мамолози и успях да взема номерче за този при когото ходих и миналата година и който ми препоръча тогава Мели. Почаках 7 - 8 глави от книгата, която си носех. Коментарът на доктора малко ме притесни. Една от наличните ми кисти леко се е уголемила и той иска консултация с хирург. Но изрично настоя, да не се съгласявам, да се реже. С пункция щяло да стане. Ще го мисля утре, пък и искам да говоря с Мели.
После ме снимаха и за документи. Реших да отида до Даскалов, да си взема резултатите от цитонамазката и микробиологията - всичко ми е 6 направо съм „за износ“ както каза една от акушерките
.
От там за да убия време, мръднах до МОЛ-а, пих кафе и четох книжка на терасата (слънцето беше прекрасно).
Купих свещички за нашите рождени дни - на малката 6, а на мен ? Поне от 2 години я гледам и реших, че за хора на моята възраст е идеална.
Прибрах малката, „доигравахме“ почти до мръкнало, събрах доста студ и сега се мъча да се стопля.
Извинете за фермана в стил Жбрул, ама ....
Лека вечер от мен!